2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
نیکان انجام دادم سینال اف بود و اون یکی هم فقط میدونم عضلانی بود.بار سوم تخمک کشی بود

عزیزم  برایه خیلیا سینال خوبه ولی برایه من جواب نداد دوبار قبلم سینال زدی ؟کاش عوض کنی داروتو زخیرت چنده چند تا بچه داری

👍🏻وقتی یه زن و شوهری بچه دارن یعنی ژنتیک شون و مشکلات تقسیم سلولی شون ایراد نداشته حالا ایمنی انعق ...

پری جان به جز ابن سینا همه ی بیمارستانها و مراکز ناباروری برای ivf تعیین جنسیت،  آزمایش کاریوتایپ رو لازم میدونن . منم یه دختر دارم خدارو شکر صحیح و سالمه ازدواجمم فامیلی نبوده ، ولی تا جواب کاریوتایپ نیومد دکتر سیکل پانکچر رو شروع نکرد فقط مولتی داد . نمیدونم شاید روش پر هزینه ای هستش میخوان اگه صد در صد مشکلی نباشه سیکلو شروع کنن . یا اگه خدایی نکرده جواب آزمایش مشکلی داشته باشه همزمان با تعیین جنسیت جنینها تست سلامتم روشون انجام بدن !!!

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پری جان به جز ابن سینا همه ی بیمارستانها و مراکز ناباروری برای ivf تعیین جنسیت،  آزمایش کاریوتا ...

نمیدونم والله برایه من همین که مشکلمک گفتم گفت ضروری ایمنی انعقادی رو که تایید داشت گفت تااینار  ندی اصلا سیکلتو شروع نمیکنم ولی هزینه ها ادمو داغون میکنه منم میگم وزنمو کم کنم راستی هزینشو تقریبی نمیدونی ؟

نمیدونم والله برایه من همین که مشکلمک گفتم گفت ضروری ایمنی انعقادی رو که تایید داشت گفت تااینار &nbs ...

ایمنی انعقادی رو من به دکتر اسرافیلی گفتم برام‌بنویس سابقه ی سقطم نداشتم گفت لازم نیست آسپرین و پردنیزیولون  داری . سیکل انتقالم بهت آنوکسا میدم . گفت هزینه ی اضافیه 

کاریو تایپ رو گفت باید انجام بدی . 

دکتر من فقط بیمارستان عرفان رو قبول کرد حدود ۲ تومن شد برای هر دومون البته پارسال این موقع . 

حتما بپرس کدوم ازمایشگاه رو قبول دارن بعد برو . هزینش زیاده 

نمیدونم گویا هزینشم زیاده از یه طرفم میگم بدم خیالم راحت بشه اخه گفت چون پارسالم سقط داشتی باید بررس ...

انشاالله که خیره .شاید برای تعیین جنسیت هم لازم باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم  برایه خیلیا سینال خوبه ولی برایه من جواب نداد دوبار قبلم سینال زدی ؟کاش عوض کنی داروتو ز ...

برای من دو بار قبلی هم سینال بود.بار اول ۵ تا جنین و بار دوم ۴ تا تشکیل شد

برای من دو بار قبلی هم سینال بود.بار اول ۵ تا جنین و بار دوم ۴ تا تشکیل شد

من از سینال متنفرم الان دارو از نو شروع میکنم اگه سینال بده ادامه نمیدم چند پسر تو جنینات بود اول تعیین جنسیت نمیکنن ؟ بعد فریز من ابن سینا اول تعیین میکردن بعد فریز دیگه خیالت راحته پسر هست یا نه

ایمنی انعقادی رو من به دکتر اسرافیلی گفتم برام‌بنویس سابقه ی سقطم نداشتم گفت لازم نیست آسپرین و پردن ...

یادمه موقعی که به دکترم گفتم آزمایشات انعقادی رو برام بنویسه گفتش من که میدونم مشکلی نیست فقط میخوای هزینه الکی بدی .وقتی جواب آزمایشات اومد متوجه شدیم که علاوه بر ژن غلظت خون ،هموسیستئین هم بالاست .که باید حتما به جای فولیک اسید فولات فعال مصرف بشه و همینطور هر روز ب۱۲

آنوکسا هم به جای ۴۰۰۰ باید ۶۰۰۰ بزنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یادمه موقعی که به دکترم گفتم آزمایشات انعقادی رو برام بنویسه گفتش من که میدونم مشکلی نیست فقط میخوای ...

ببخشید منم خونم غلیظه کرونام بدتر داغونش کرد پس احتمال داره ایمنی انعقادیم مشکل داشته باشه یعنی همینه بعد شرایط خاضی داره برایه ازش

میشه بعضی از مراکز انجام نمیدن چند تا انتقال داشتی ببخشید من عادتمه فک زیاد بزنم سوال زیاد بپرسم

اختیار داری.فقط یکبار انتقال داشتم.جنین های پسر برای سیکل اول پانکچرم بود 

به نطر شما برم ابن سینا؟

ببخشید منم خونم غلیظه کرونام بدتر داغونش کرد پس احتمال داره ایمنی انعقادیم مشکل داشته باشه یعنی همین ...

نه نگران نباش .ایمنی شاید مشکل داشته باشی ولی انعقادی بعید میدونم چون قبلا بارداری سالم داشتی .انشالله که مشکلی نیست .من چند سال پیش آز دادم .ولی فکر نکنم شرایط خاصی داشته باشه

یادمه موقعی که به دکترم گفتم آزمایشات انعقادی رو برام بنویسه گفتش من که میدونم مشکلی نیست فقط میخوای ...

باز خدارو شکر که فهمیدی 

ببخشید شما چرا این ازمایشو دادی ؟ سابقه سقط داشتی ؟

اختیار داری.فقط یکبار انتقال داشتم.جنین های پسر برای سیکل اول پانکچرم بود  به نطر شما برم ابن ...

عزیزم من خودم سه بار تخمک کشی سه بار انتقال ابن سینا داشتم والان مام هستم خیلیا ابن سینا نتیجه گرفتن ولی برای من خوب نبود