2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684630 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما هیچکس نبود منو راهنمایی کنه؟!پریود دومتون بعد پانکچر چطوری بوده تاخیر داشتید؟

بله عزیزم  پریود دوم منم تاخیر ده -دوازده روزه داشت 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم شماباثمین درارتباطین؟مطمئنین مامان نشده؟دلم خیلی تنگ شدبراش،انتقال نداددیگه؟؟

دارم به خودم شک میکنم☹️

آخه چیزی بهم نگفته اره در ارتباطم باهاش

دوبارم باهاش قرار گذاشتم حضوری دیدمش

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وایی منم خیلی تو فکرش بودم اخرین بار ابن سینا بود یادمه 

ابن سینا رو هم ثمین گفت برم و دقیقا گف برم انصاری پور 

چندساله مجازی دوستیم دوبارهم قسمت شد رفتیم بیرون باهم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهیییی❤️❤️بهارک جون اولین کسی هستی که این جمله را گفتی ، قربونت برم 😍😍 امروز کلا مودم پایین بود و ...

باور کن برا امیدواریت نگفتم این حرفی بود که دکترم سر انتقال بچه دومم گفت و واقعا هم حرفش درست بود با اولین انتقال گرفت 

سلام عزیزم بله خواهر خودمم منم سقط شد جنینم نمیدونم چرا الان مام نشستم نوبت دارم روز از رونو روزی از ...

نگران نباش عزیزم انشاءالله که ایندفعه مثبت بشی و بمونه برات 

اره خستگیش ب تن ادم میمونه خدا کمکمون کنه انشاءالله که خیره 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
بله عزیزم  پریود دوم منم تاخیر ده -دوازده روزه داشت

یا خدا!! آدم دیونه میشه که خدا کنه انقد تاخیر نداشته باشم همین الانم الکی امیدوارم حامله باشم...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍