2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستای قدیم و دوستای جدید💓

به همه اونایی که تازه مثبت شدن از ته دلم تبریک میگم و دوستانی هم که منفی شدین غصه نخورین اینجا اومدیم که دردل کنیم و به همدیگه انرژی و انگیزه بدیم امیدوارم هرچه زودترم هممون مثبت و موفق بشیم.

بچه ها من چندروز 11تا16بعد پریودی معمولا خیلی درد تخمدان و رحم و حالت های خاص دارم که خوب میدونم نشونه تخمک گذاری هست.

ماه قبل تو پروسه پانکچرم دکتر میگفت طبیعی  باردار نمیشی  احتمال اینکه تنبلی تخمدان هم داشته باشی هست، حالا میخواستم بدونم با این درد و علائم تخمک گذاری یعنی تنبلی تخمدان میشه داشته باشم؟

از خود دکتر پرسیدم جواب درستی بهم ندادن. 

سلام. بچه ها کیا شوهراشون تسه شدن در صورتی ک اسپرم نه حرکت داشته نه شکل جفتش صفر بوده دکتر برا همسرم تسه میکنه ولی نگرانم خدای نکرده چیزی ازش در نیاد اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون 🙏

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
سلام دوستای عزیزم. ی مدت نبودم درگیر آزمایشات ایمنی، کاریوتایپ و انعقادی بودم متاسفانه با آزمایشای ...

هیچ تو فکر نباش..منم وقتی انتقال دومم مثبت شد و سقط شد فهمیدم لوپوس دارم..خیلی نگران بودم از این بیماری..فک میکردم هیچ وقت بچه دار نمیشم.. چون هیچ علامتی نداشتم و فقط با ازمایشا خودش رو نشون داد.شش ماه بعد سقط دوباره انتقال دادم یعنی پارسال این موقعها بود..داروهامم پردنیزول ۵ ..هیدروکسی کلرکین..ای وی ای جی هر ماه تا ماه هفتم و امپول انوکسا تا اخر بارداری..الان دخترم کنارمه و سه ماهشه  

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

سلام خوشکلا چطورین؟

امروز رفتم مرکز سونو شدم ضخامتم ۸ بود 

گقت همه چیز عالیه😍😭 از شوق اشکم در میاد

کلی بهم امپول داده🥲😂 نزدیک ۳۰ تا

۱۳ دی نوبت انتقال داد بهم

بعد جنین هامم قراره بلانست بشه یعنی چی؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانم ها سلام  دکترعارفی چه روزهایی مطب هستن؟ میخوام باز نوبت بگیرم قاطی کردم!

سلام عزیزم خوبی چه خبر چه کارا کردی جنیناتو تعیین جنسیت نکردی چرا دوستان قدیمی تاپیک کمتر میان ونمیدونم چه صیغه ایه ولی دله ما براتون تنگ میشه به خدا گه گاهی بیایید

سلام عزیزم خوبی چه خبر چه کارا کردی جنیناتو تعیین جنسیت نکردی چرا دوستان قدیمی تاپیک کمتر میان ونمید ...

پروانه جوووون نوبت انتقالم معلوم  شد

۱۳ دی بچه هامو میزارن تو شکمم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️