2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بسپار ب خدا . ان شاالله با کیفیت ترین تخمکا برات تشکیل بشه و با همون انتقال اول مامان بشی ...

سلام عزیزم خوبی گلم میشه بگی تو روش شانگهای چ دارویی استفاده کردین؟

منم پنجشنبه رویان بودم قرار شد پریود شدم سوم سیکلن برم دکتر سونوم کنه ببینه روش شانگهای برام مناسب هست ...البته کلی آزمایش و سونوهیسترو هم برام نوشته

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام دوستای عزیزم. ی مدت نبودم درگیر آزمایشات ایمنی، کاریوتایپ و انعقادی بودم متاسفانه با آزمایشای ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش بیماریهای خودایمنی غالبا با دارو کنترل میشن .ان شاالله همه چیز خوب پیش میره .استرس برای بیماریهای خودایمنی اصلا خوب نیست پس سعی کنین فکر و خیال و نگرانی رو هم از خودتون دور کنید 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
[QUOTE=265444683]عزیزم چه عجب قبل از پانکچر آزمایش ایمنی ،انعقادی نوشتن برات ؟ قبلا انتقال منفی هم د ...

پس اگه اینجوریه عزیزم غصه نخور ،خدا رو‌شکر که علت معلوم شده با یه داروی ساده حل میشه و اینبار نی نی رو‌سالم‌ و به راحتی به دنیا میاری 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبی گلم میشه بگی تو روش شانگهای چ دارویی استفاده کردین؟ منم پنجشنبه رویان بودم قرار شد ...

سلام هدیه جان. ان شاالله همه چی عالی پیش میره.

میفرستم برات ولی واقعیتش سیکلی ک من داشتم با اونی ک بچه ها میگفتن متفاوته. احتمال زیاد مال شمام متفاوت با مال من میشه . اکثرا بچه ها میگفتن با داروی کم و لتروزول و.. شروع می کنن مرحله اول رو و در مرحله دوم امپول و... با دوز بالاتر اضافه میشه.

ولی برا من تو هر دو مرحله یکی بود . امپول فقط سینال داشتم و دوفاستون داشتم +تقویتیایی ک بود.  ی روز قبل پانکچر اول واریوپپتیل داشتم دو اا . و روز قبل پانکچر دوم اوویترل یکی. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خانمها سلام

من ازمایش دادم‌منفی شد

شوهرم گفت باز میریم ولی من توان ادامه ندارم

نه جسمی نه روحی

اگر تونستید برای ارامشم یه صلوات بفرستید

خدا برا من نخواست

ان شاالله همتون نتیجه بگیرید

خداحافظ

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

خانمها سلام من ازمایش دادم‌منفی شد شوهرم گفت باز میریم ولی من توان ادامه ندارم نه جسمی نه روحی ا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم 

ی مدت استراحت و هم از نظر روحی هم جسمی خودتو تقویت کن

دوباره ادامه بده ایشالا نتیجه میگیری 

سلام دوستای عزیزم. ی مدت نبودم درگیر آزمایشات ایمنی، کاریوتایپ و انعقادی بودم متاسفانه با آزمایشای ...

منم بیماری خودایمنی دارم . خداروشکر که بقیه آزمایشاتتون مشکلی نداشته ان شاالله لوپوس هم با دارو برای شما کنترل میشه خیلی ها با وجود این بیماری  بارداری کاملا طبیعی رو داشتن بازم میگم خدمتتون که استرس رو کاملا حذف یا حتی الامکان کنترل کنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان آزمایشهای هورمونی رو روز دوم انجام بدیم بهتره یا سوم؟ یا اینکه فرقی نداره؟

دوم یا سوم فرقی نداره توی این دوروز هر کدوم که راحت بودین انجام بدین 

بله رادیس جون مستانه محمدی هستش

ببخشید انجا نتونستم ویرایش کنم که بپرسم برای ویزیت باهاشون رفتین مرکز روماتیسم یا مطب خودشون 

سلام دخترا خوبین شبتون بخیر 

شرمنده روی ماهتون یه سوال تکراری داشتم معمولا برا آزمایش اسپرم میگن ۳تا ۵ روز بعد از نزدیکی باشه 

کدوم روز نزدیکی باشه که همسرم روز چهازشنبه صبح بره آزمایش بده ؟؟🛇🛇🛇🛇

امروز و من حدس زدم اما ممنون میشم راهنماییم کنین😅؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏