2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684636 پست
شما چون آمپول زدی ممکن هست کمی دیرتر پریود بشی البته شایدم نه و به موقع پریود شدی 

ممنونم رادیس جون.

امروز ک ۱۰ روز از پانکچر گذشته فقط ی ترشح قهوه ای داشتم و تمام ولی چند روزه دل درد پریودی دارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای عزیزم. ی مدت نبودم درگیر آزمایشات ایمنی، کاریوتایپ و انعقادی بودم متاسفانه با آزمایشای ...

سلام عزیزم بسپار ب خدا . ان شاالله با کیفیت ترین تخمکا برات تشکیل بشه و با همون انتقال اول مامان بشی😍 . غصه نخور عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از بیمارستان فاطمیه نامه گرفتم گفتن باید بری شهر خودتون وامو بگیری  رفتم شهر خودمون بعد کلی ...

ای بابا این دیگه چه قانون های مسخره ای که میزارن، به من گفتن بیا فرم پر کن برو بانک شهر خودتون منم که نمیتونم برم تهران موندم، شما چکار کردی آزمایش ندادی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام دوستای عزیزم. ی مدت نبودم درگیر آزمایشات ایمنی، کاریوتایپ و انعقادی بودم متاسفانه با آزمایشای ...

نگران نباش. لوپوس هم یه بیماری خود ایمنی است با دارو کنترل میشه. خیلی ها با داشتن لوپوس فعال تا آخر بارداری هم خدا رو شکر مشکلی نداشتند. 

خواهر شوهرم الان پسرش ماشاله ۵ سالشه، ۳۶ سالگی باردار شد، یعنی سنش هم کم نبود. اصلا هیچ آزمایشی نداد و خدا رو شکر مشکلی هم توی بارداری نداشت. ولی از دو سال پیش یهو زانوهایش ورم کرد و متوجه شدند که روماتویید ژنتیکی (این هم یه بیماری خود ایمنی است که خیلی بده) داره، یعنی از همون بدو تولد داشته ولی الان بروز کرده و اصلا نمیتونه راه بره، بنده خدا امسال هم سرطان سینه گرفت و دو بار عمل کرد و الان برق درمانی میکنه این هم ژنتیکی بود و مامانش هم سرطان داشته و دو تا سینه هاش رو برداشته بودند. خدا خودش همه بیماران رو شفا بده.

ان شااله که برای شما هیچ مشکلی نیست و تنتون سلامت باشه، اگه نیاز به دارو هم واسه بارداری داشته باشی ، لوپوس با دارو کنترل میشه‌.

ای بابا این دیگه چه قانون های مسخره ای که میزارن، به من گفتن بیا فرم پر کن برو بانک شهر خودتون منم ک ...

از بس اذیت میکنن فعلا بیخیال وام گرفتن شدم

پس فردا میرم واسه آزمایش 

عزیزدلم اصلا نگران نباش ، خیلی ها هستند این بیماری را دارند ولی اصلا متوجه نمی‌شند چون علایمش مثل بیماری های دیگه هست ، فقط در بیماری های خودایمنی باید و باید و باید از استرس دوری کنی ، بدترین سم برات استرسه ، خیلی باید مراقب خودت باشی . پس بابت این بیماری حالتو بد نکن و به فکر کارهای بارداریت باش عزیزم توکل بر خدا ، همیشه سلامت باشی 

منکه هیچ تغییری توی گوارشم ایجاد نشد اینجوری خیلی اذیت میشی که 🥺 میخوایی به دکترت بگو شاید دارو بهت ...

به خدا خیلی اذیتم نمیدونم بیشتر از کدوم دارو هست

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

[QUOTE=265413986]سلام دوستای عزیزم. ی مدت نبودم درگیر آزمایشات ایمنی، کاریوتایپ و انعقادی بودم متاسفانه با آزمایشای ...[/QUOTE

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام بچه ها ، من بعد کلی پاس کاری اینو و اونور زنگ زدن واسه وام ناباروری گفتن باید پژوهشگاه رویان یا ...

عزیزم منم میخام بگیرم ولی نمیدونم چجوری من رویان هستم

عزیزم چه عجب قبل از پانکچر آزمایش ایمنی ،انعقادی نوشتن برات ؟ قبلا انتقال منفی هم داشتی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش