2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
مگه این ماه نمیری برا تخمک کشی عزیزم

آخه نگار جون اول باید سونو کنه ببینه و اینکه هنوز جواب آز ذخیره تخمدانم نیومده گفت طبق همون باید بهت داروی تحریک تخمدان بدم و بعد تخمک کشی☹️ دیشب هم دعوای بدی با همسرم داشتم و از کنترل خارج شدم و هرچی تونستم درباره مشکل اسپرمش سرکوفت زدم بهش🫣 و گفتم انجام نمیدم میکرو😬 برام دعا کن عزیزم خیلی فشار از جاهای مختلف رومه ، همونها رو بتونم مدیریت کنم شاهکار کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه  چیزی که میخوام بگم ربطی به تاپیک نداره، اما به کسی هم نمیشد بگم گفتم اینجا بگم کس ...

عزیزدلم شما خیلی قوی هستی کاملا معلومه پانیذجان ، کار خوبی کردی گفتی واقعا اینجا آدم راحته بچه ها هم همه مهربون و ماهند، مشکلات تو همه ی زندگیت هست فقط شدت و ضعف داره ، میدونم سخته که به مسائل فکر نکنی و آرامش داشته باشی ولی چاره ای نداری، بلاخره مشکلات حل میشه انشالله به حق این ایام عزیز در همین چند روز همسرتون یه شغل دلخواه و پردرآمد پیدا می کنه، به ژوژه تو‌دلت فکر کن و اینکه چقدر میخواستیش و میخوایش ❤️❤️❤️ همه چی حل میشه توکل به خدا 

سلام به همه  چیزی که میخوام بگم ربطی به تاپیک نداره، اما به کسی هم نمیشد بگم گفتم اینجا بگم کس ...

خوبکردیگفتی...  حدیث کسا برا روزی زندگی عالیه چله اونم بگیر

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

عزیزم ببخشید نظر میدم ولی چون تجربه دارم میگم ، فکر میکنم اگر به خانواده همسرت بفهمونی یه جوری بد نباشه، البته اگر میتونند کمی ساپورت کنند وگرنه که بیفایدست 

شادی جون، فشارت رو خودت توی خونه چک کن ولی استرس نداشته باشه. همین استرس باعث میشه فشارت بره بالا. ف ...

الان رفتم درمانگاه چک کردم ده بود.

اون روز سونو هم قبلش شوری خورده بودم.

بالاتر هم گفتم واقعا دوس دارم یکم از مامان شدنم،از مامان شدن مون لذت ببریم.انشاا...برای همه به سلامت وبی خطر طی بشه

شادی صدام کنید
آخه نگار جون اول باید سونو کنه ببینه و اینکه هنوز جواب آز ذخیره تخمدانم نیومده گفت طبق همون باید بهت ...

ناز دخت جون هر چقدر اعصبانی شدی و سر شوهر غر زدی ایرادی نداره ولی مشکل اسپرمش رو نکوب توی سرش، مردها مثل ما قوی نیستند و زود داغون میشند. 

عزیزم ان شاالله که خیلی خیلی زود با پیداکردن یک کار عالی سورپرایز میشین خیلی ها توی زندگیشون از این فراز و نشیبهای مالی رو تجربه کردن خیلی زود همه چیز برطرف میشه اصلا بهش فکر نکن و به فکر خودتون و فسقلی باشین ان شاالله بهترینها برات رقم میخوره .توکلت بخدا باشه که بد بنده اش رو نمیخواد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان مبخوام تو سیکل ای وی اف بیفتم چه مکملایی استفاده کنم؟

پانکچر یا انتقال؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الهی خدا بد نده ، الان خوبی؟ مرخص شدی؟ باور من بخاطر استرس هم بود لیمولیمو

قربونت برم عزیزم خوبم. امشب هم نگه میدارن تا ثابت بشه فشارم. نمیدونم از استرس زیاد بود یا چیزایی که خورده بودم . چون از امروز که ۳ بار فشارمو گرفتن روی ۱۱ و ۱۲ بود . دارو هم ندادن فعلا گفتن جواب آزمایش هام بیاد بعد. 

فدات باران جون خداروشکر همه چی خوب بود اول سونو معمولی کرد و بعد هم داپلر  فندقم پسر بود یعنی ...

ای جانم مبارک باشه الهی گل پسرتو سلامت بغل کنی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
قربونت برم عزیزم خوبم. امشب هم نگه میدارن تا ثابت بشه فشارم. نمیدونم از استرس زیاد بود یا چیزایی که ...

ایشالله که آزمایش‌ها همه اکی هستند، ببین واقعا استرس روی همه چیز تاثیر داره حالا خوردنی ها هم که در درجه اول موثرند روی فشار، انسالله که چیزی نیست و زود مرخص میشی مامان ژونی دیگه باید حواست را جمع کنی کاملا به تغذیه ات❤️❤️