2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
دردش واسه من فقط تو تغییر وضعیت هست . میگیره تا چند دیقه بعدش اروم میشه . دکترم منشی هم حتی جواب نمی ...

دکترم که چندبار تا حالا بهم گفته دردهایی که یهو مثل سوزن میاد و میره طبیعیه. ولی اگه پالسی باشه (درد با انقباض یا مثل نبض) باید پیگیری بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم،پیاده روی میکنم قرصها رو هم قصدم هست برم بخرم، ویتامین سی قرصش رو دارم جویدنیه همین خوبه؟

آره خیلی هم عالیه .اگه قرصتون جویدنی هست که آره بخورین فرقی نداره .امگا ۳ و ویتامین هم یادم رفته بود اونم خوبه من دکترم قبل از انتقالهام میداد بهم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
واقعا مرسی که گفتی عزیزم من فکر میکردم دوچرخه توی اب برای من خوبه😘❤

نه دیگه به هرحال پا خم و راست میشه اول قوی کنین بد بزنین مشکلی نداره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها من حدود ی ماه از پانکچرم میگذره ی بار پریود شدم الان ۵ام موقعه پریودم هست ولی ی کم خارش ...

عزیزم شاید عفونت باشه ولی بری سونو بدی خیالت راحت میشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام به همگی

ممنون از دوستان 🥰🥰🥰

ببخشید من دیر جواب میدم ، همسرم اطلاع ندارند من عضو نی نی سایت هستم و چون از صبح باهم بودیم نمیشد وارد بشم و وقتی اومدم خونه خیلی خسته بودم.

پیام دیشب هم سریع ارسال کردم چون بعضی دوستان گفتند جواب بگو.

ابتدا از تبریک هاتون بسیار ممنون، هر کی که مامان هست و هر کی نیست بزودی زود ان شاءالله نی نی هاشو صحیح و سلامت بغل بگیره. الهی آمین با رب العالمین. 

در مورد #‍  علائم #‍  پرسیده بودید،

روز ۱۰ انتقال بود فکر کنم بعد از زدن آمپول خوابم گرفت شدید به حدی که نتونستم چشمام باز نگه دارم و روز ۱۱ هم تکرار شد. جاییی که میرفتم آمپول میزدم ماما بود پرسیدم گفت یا از تاثیر داروهاست یا باردار هستی اما فکر نکن تا روز آزمایش.

علامت بعدی، با وجود اینکه دست و پاهای من بعضی مواقع سرد هست، روز چندم یادم نیست قبل از ۱۰ بود بنظرم بشدت پاهام یخ بود که حتی زیر پتو گرم نشد، جوراب پوشیدم اما هنوز سردم بود و بدنم دچار لرز شد.

۱۳ انتقال بود صبح سردم بود و شب پاهام بشدت داغ بود و از زیر زانو به بعد درد داشت که  بدون جوراب خوابیدم و همسرم گفتند بخاطر آمپول ها و هورمون هاست.

روز ۱۲ انتقال به طور ناگهانی زیر دلم و پهلو سمت چپم به شدت درد گرفت که جیغ میزدم و میخواستیم بریم دکتر که قرآن و ذکر خوندیم آروم شد.

و یکمم سمت راستم درد گرفت من تو گوگل سرچ میکردم اما جواب قطعی نداشت یکی گفته بود داره رحم بزرگ میشه یکی گفته بود بدلیل بارداری خارج رحم و ... 

و یک علایم دیگه من عادت دارم هنگام تلفن صحبت کردن راه برم و روز ۹ یا ۱۰ بود یکساعت بدون اینکه توجه کنم راه رفتم تو خونه و با تلفن حرف میزدم و بعد رفتیم بیرون کمی قدم بزنم که کمردرد چنان شدید بود که توان ایستادن و راه رفتن سخت شده بود

فقط یک چیزی بگم من هم سعی کردم دنبال علائم بگردم اما بعد گفتم بیخیال.

روز ۳ یا ۴ بود که تو ذهنم اومد محمد امین، پیامبر که به خاطر امانت داریشون معروف به امین شدندو من اول توکل کردم به خدا و سپس متوسل شده بودم به حضرت فاطمه زهرا س و از بقیه امام ها هم درخواست کرده بودم برام دعا کنند، اون لحظه ای که تو ذهنم محمد امین اومد گفتم یا حضرت محمد ص جنین هام امانت دست خودت و ...

روز ۴ انتقال هم تو نی نی سایت دیدم یک نفر نوشته از روز اول تا هنگام زایمان سوره حجرات برای جنین و نینی خونده حفظ از سقط و خطرات هست از پیامبر ص، 

که من شروع کردم به خوندن که یک روز یادم رفت الان بعد از نماز صبح میخونم به نیت سلامتی امام زمان عج و جنین ها

و دعاهای دیگه هم میخونم .

جنین# #‍ بلاست 

بله جنین بلاست انتقال داده بودم.

ببخشید خیلی طولانی شد.

دعای قشنگ دیشبتون و امروز حس خوب داد.

خانمها ممنون برای دعاهای قشنگتون.

ان شاءالله همه اعضای این تاپیک فرزندان سالم و صالح و خوشگل وبهتر از تصوراتشون تو بغلشون بگیرند. آمین 

💞💞💞💞💞💞💞

سلام عزیزم خوبی . شما هم چون دوقلو داری بهتره دکتر پرینال بری منم دکتر پریناتولوژی میرم چون کلا دوقل ...

مرسی عزیزم که توضیح دادی . من فکر کردم شرایطم خیلی بده که ارجاع داد به دکتر دیگه. پس فردا بهم وقت داده

ورم هم ندارم اصلا ولی دیروز خیلی نفس نفس میزدم

سلام به همگی ممنون از دوستان 🥰🥰🥰 ببخشید من دیر جواب میدم ، همسرم اطلاع ندارند من عضو نی ن ...

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم، میشه اطفا بگید چند سالتونه و اینکه دلیل آی وی اف خودتون بودید یا اسپرم همسر؟؟ ممنون عزیزم

ببخش چند کلمه اشتباه تایپی شده 😄😄 عزیزم ان تی که ایشالا خوب بود ؟ نین ی ها خوب بودن 😍😍

قربونت عزیزم خداروشکر خوب بود همه چی. دوباره سونو کرد گفت هیچ مشکلی نیست.

راستی سر درد هم خیلی دارم امروز که هیچی نمکی نخوردم بهتر شدم

چرا پر خطری ؟

بارداری دوقلو هست،کلا بارداری دوقلو و چندقلو رو میگن پر خطر

از طرفی من خیلی مشکلات داشتم واسه انتقال،به قول دکترم ازمایشات سالم و مشکل ناشناخته بدترین نوع هستند،بعد از کلی دوندگی بالاخره مثبت شد.

دکترم گفت ریسک نکن.تا سه ماهگی که معمولا میگن خطر سقط زیاده ،بعدشم فکر کنم یهو سنگین میشیم،البته من این سه ماه وزن زیاد نکردم،دیگه سه ماهه کارم و تقریبا کنسل کردم که استرس بهم وارد نشه.چون کارم هم پر استرسه هم بلحاظ فیزیکی سخت.

و هم بیشتر تو خونه ام.

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم، میشه اطفا بگید چند سالتونه و اینکه دلیل آی وی اف خودتون بودید یا اسپرم هم ...

خواهش میکنم 

۳۶ سالم 

اسپرم همسرم 

در جلسات سونو واژینال متوجه شدند که من pco خفیف دارم که گفتند با یک دز دارو در ماه حل میشه ان شاالله، پولیپ هم داشتم عمل کردم 

تا میتونی سعی کن اروم باشی و استرس نداشته باشی 

پولیپ من بعد از ازدواج ایجاد شد متاسفانه بخاطر بعضی آدم ها و ... که از وقتی با خدا بیشتر حرف میزنم بهترم.

استرس خیلی داشتم

اگر بهت بگم روز سوم انتقالم همین ادم ها چون میدونستند نقطه ضعف من چیهاست سعی کردند ازارم بدن نمیدونی چه حالی داشتم اما سریع به خودم اومدم و با خدا حرف زدم و گفتم خدا ببینه.

ببخشید اینجا پرحرفی میکنم من تنهام و حتی با همسرمم نمیتونم یک سری چیزها رو بگم.

شما انتقال داشتید یا میخوان انتقال بدید؟

صدف جان استرادیول فقط برای بالارفتن ضخامته؟ چون من هنوز هیچ دارویی استفاده نکردم و هنوز پانکچر نشدم ...

نه قبل پانکچر برا ضخامت نیس. برا اینه که فولیکولا هم سایز رشد کنن. ب منم داده بود دکتر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهش میکنم  ۳۶ سالم  اسپرم همسرم  در جلسات سونو واژینال متوجه شدند که من pco خ ...

پولیپ از استرسه نه؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم