2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048024 بازدید | 684638 پست
فداتشم انشالله  روزز ۴ پریودم آنقدر درد و خونریزی دارم ک انگار روز اوله دارم میمیرم

چرا اینجوری شدی؟داروی خاصی بهت داده؟خون ریزی فک کنم ضخامت رو نازکتر کنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من چند روزه کمرم درد میکنه . زیر دلم سمت راست و چپم وقت نشستن یا تغییر وضعیت یهو درد میگیره حس میکنم ...

عاطی جون ان شااله چیزی نیست. میتونی به دکترت یه پیام بدی و بپرسی.

من تقریبا هر روز درد سمت راست رو دارم. اگه یادت باشه تقریبا یک ماه پیش اینجا نوشتم که دردم اونقدر شدید بود که فکر کردم آپاندیسم ترکیده. کلی سونو و آزمایش هم دادم که در اخر دکترم گفت طبیعیه. بهارک جون هم این درد رو چند روز داشت. الان هم که وزنم زیاد شده موقع نشستن و یا تغییر وضعیت یهو درد میگیره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدف جان استرادیول فقط برای بالارفتن ضخامته؟ چون من هنوز هیچ دارویی استفاده نکردم و هنوز پانکچر نشدم ...

اینم شنیدم از بچه های سایت که ماه قبل انتقال بهشون دادن

اطلاعات من  شاید کامل نباشه و قطعا نیست

ولی وقتی خودم در سیکل انتقال بودم یک روشی که برای من استفاده کردن استرادیول بود که از روز سوم (اگه اشتباه نکنم )خوردم و بعد میرفتم سونو تا ضخامت رحم افزایش پیدا کنه(که برای من متاسفانه خیلی رفته بود بالا و سیکلم کنسل شد)

خانم هایی که میبینم در مرکز مثل همین بودن استرادیول میخوردن که ضخامتشون بره بالا

گاهی بعضی ها روزی سه تا هم میخوردن 🤔

عاطی جون ان شااله چیزی نیست. میتونی به دکترت یه پیام بدی و بپرسی. من تقریبا هر روز درد سمت راست رو ...

دردش واسه من فقط تو تغییر وضعیت هست . میگیره تا چند دیقه بعدش اروم میشه . دکترم منشی هم حتی جواب نمیده فقط حضوری هست خیلی بی فکرن تازه من هر سری میرم میگم ای وی اف و دوقلو و سرکلاژ و استراحتم بازم معطلی هست واسم هیچ استثنا ندارن . مثلام میگم من اورژانسی هستم میگه همه اینجورن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام بچه ها خوبین؟ امروز رفتم دکتر سونو ان تی رو نشون بدم طول سرویکس ۳۰ هست . فشارمو گرفت ۱۳ بود که ...

سلام عزیزم خوبی . شما هم چون دوقلو داری بهتره دکتر پرینال بری منم دکتر پریناتولوژی میرم چون کلا دوقلو ریسک خطرص بالا هست میگن تحت نظر متخصص باشیم بهتره . شما هم احتمالا با سرویوس ۳۰ باید سرکلاژ بشی . حتما برو دکتر جدید تا کارت رو انجام بده نگران نباش سخت هم نیست . واسه فشارت هم نمک کم بخور . گوشت قرمز کم . من چند روز پیش دوسه روز همش دوغ خوردم یه روزش صب احساس کردم پاهام ورم داره بعدش خوب شد . چون نمک باعث ورم میشه . نگران نباش فشارت هم کنترل میشه من کلا فشارم رو ۹ . ۱۰ بوده قبل بارداری الان میرم ۱۱ . ۱۲ هست . باید خیلی رعایت کنیم تا این دوران بگذره😥😥شما که سر درد نداری یا ورم ؟

سلام بچه ها خوبین؟ امروز رفتم دکتر سونو ان تی رو نشون بدم طول سرویکس ۳۰ هست . فشارمو گرفت ۱۳ بود که ...

ببخش چند کلمه اشتباه تایپی شده 😄😄 عزیزم ان تی که ایشالا خوب بود ؟ نین ی ها خوب بودن 😍😍

ببخشید ی سوال

کسی هست که یک جنین انتقال بده ؟به نظرتون احتمال اینکه بگیره بالاتر نیست یا بهتره دوتا انتقال بدیم که حداقل یکی تشکیل بشه ولی خب بارداری هم مشکل تره 

سلام بچه ها من حدود ی ماه از پانکچرم میگذره ی بار پریود شدم الان ۵ام موقعه پریودم هست ولی ی کم خارش دارم و زیر دلم انگار ی چیزی صفت میشه به نظرتون کیست گرفتم؟خیلی نگرانم اخه هیچوقت این علائم رو نداشتم 

نه عزیزم کیست رو که حس نمیکنن.انشالله چیزی نیست 

امیدوارم طبیعی باشه اخه ۱۵ تا فولیکول داشتم فقط ۵ تا تخمک گرفتن که پوچ بود میگم نکنه موندن شدن کیست