2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام خانمها من تازه اومدم تو این تاپیک یک ماه دیگه تخمک کشی دارم بهم گفتن تعداد تخمکهات ۶ تاست م ...

برو فیزیوتراپی رحم و تخمدان قبل پانکچرت انجام بده ، ان شاءالله تخمکات هم ، هم بیشتر میشه هم کیفیتشون بهتر میشه

مورفو همسرت هم خیلی بد نیست

ان شاءالله خیلی زود نتیجه میگری

iui تاحالا نکردی؟

سلام خانما من ماه پیش انتقال دادم که منفی شد 

این ماه رفتم دکتر گفت پریود بعدیت بیا تا دارو برات بدم که انتقال بدی 

ولی این سری گفتن منو تو سیکل انتقال نچرال قرار میدن میخواستم ببینم یعنی چی و چقد طول میکشه تا انتقال بدن از شروع داروها 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه جواب میده ماه قبلش بعد از پریت یه روز درمیون برو

مرسی عزیزم بعد حتما باید نسخه داشت و رفت انجام داد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها دوست دارم این خبررو بعد همسرم با شماها به اشتراک بذارم م امروز جواب سلفری ایم اومد ومن م ...

خداروشکر ان شالله همیشه شاد و سلامت باشین و به سلامتی و بدون استرس دوران بارداری رو بگدرونین 🤲💐😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی عزیزم بعد حتما باید نسخه داشت و رفت انجام داد 

نه آزاد انجام میدن ، اما اگر بیمه تکمیلی داری ، برو ارتوپد بهش بگو مشکلتو و حتما بهش بگو تو نسخه و سیستم بزنه فیزیوتراپی لگن یا هر اندام دیگه که بیمه اتون تقبلش کنه

بعد ببین فیزوتراپی های طرف قراردادتون انجام میدن یا نه

اگر نه بگرد ببین کجا انجام میده برو بعدش فاکتور بگیر

سلام بچه ها دوست دارم این خبررو بعد همسرم با شماها به اشتراک بذارم م امروز جواب سلفری ایم اومد ومن م ...

سلام عزیزم

خداروشکر که سالمه

و خیلی مبارکه 😍 

یک در بهشت به روت باز شده که صاحب دختر شدی

از الان میگم روزای خیلی خیلی خوبی در پیش داری 

در کنار باران کوچولو

ان شاء الله😍😍😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها من یه کم پیش سونو شدم خداروشکر همه‌چیز خوب بود جواب سونو وازمایشم خوب بود برای هفته اخر دی نو ...

الحمدلله 

مبارکه بسلامتی ان شاء الله 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دیگ نمیدن؟  یا هنوز طرحش هست؟

نه هستش هنوز برید سایتش یا وام فرزندان غدیر رو سرچ کنید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جون پول واریز میشه به حساب خودمون یا مرکز ؟

نه به حسابی که خودتون بهشون میدی واریز میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دو روز بعد از پانکچر که رفتم برای تصمیم گیری انتقال یا فریز،اونروز تصمیم به فریز شد که پرداختم هزینش ...

اهان . خیییلی ممنونم

سلام عزیزم .ممنونم نه بابا این حرفیه .لطف کردین 💐😘 ان شاالله با اولین انتقال مامان بشین 🤲❤💐 فریت ...

ممنونم،پیاده روی میکنم قرصها رو هم قصدم هست برم بخرم،

ویتامین سی قرصش رو دارم جویدنیه همین خوبه؟

خداروشکر عزیزم به سلامتی دخترت بغل کنی

منم وقتی فهمیدم دختره حال الان شما داشتم

شادی صدام کنید