2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

[QUOTE=264289084]سلام دوستان خوبید منم تازه وارد جمعتون شدم،امروز ۶ روزه که انتقال جنین دادم برام دعا کنید ممنون میشم[/QUOT

آستاره جان و طلاخانوم الهی که هفته دیگه خبر خوش با بتای بالاااااا بزارید تو گروه❤️❤️❤️❤️ توکل به خدا 🌺🌺

سلام عزیزم  امروز وارد شدم دیدم پیام دادید.  امروز روز ۱۳ انتقال هستم  ان شاءال ...

وویییی عزیززززم😍😍 بی بی نزدید؟ 

پناه بر خانم فاطمه زهرا که بارداری عزیزم❤️❤️❤️ خوش خبر باشی فردا🌺🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکل بخدا ایشالا که کلی جنین خوشگل داری دوست من پانکچر اولش کامل پوچ بود پانکچر دوم ۱ جنین و هفته ...

ممنوونم

الهییی شکر ان شاالله با همونا مامان بشه با اولیش😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
[QUOTE=264289084]سلام دوستان خوبید منم تازه وارد جمعتون شدم،امروز ۶ روزه که انتقال جنین دادم برام دع ...

مرسی قربونت برم .الهی آمین 🙏🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها این برا غربالگری دوستمه میشه ببینید مشکلی داره یا نه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ریسک سندرم داونش بالاس احتمالا باید سلفری انجام بده

ممنونم ک جواب دادی عزیزم. امکانش هس چون سنش بالاست برا همین باشه؟ و جواب سلفریش بی مشکل باشه؟

بچه ها جنینای منم ۲ تا شد❤️

بچه ها جنینای منم ۲ تا شد❤️

سلام فاطمه جون تبریک میگم خواهری 

فاطمه من چند ماهه پریودیم دو روز جلو می‌افته یکم نگرانم بنظرت برم صادق زاده دکتر خودم رفتم گفت مشکلی نیست بازم برم دکتر خودم برا چکاب یا صادق زاده

بعد فاطمه تو کجا پانکچر کردی ذخیره تو ،تو سونو گفت چنده؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها این برا غربالگری دوستمه میشه ببینید مشکلی داره یا نه؟

عزیزم ظاهرا ریسک دان بالاست ، البته بهارم جون گفت سلفری بدن ولی من از زبان پدر علم ژنتیک ایران دکتر فرهود نقل قول میکنم سلفری اصلا قابل اعتماد نیست و تشریفاتیه ، آمینو باید بده ، خیلی خیلی مطمئنتره 

ولی ایشالله چیزی نیست و خطا بوده ، یکی از دوستام کلی گریه زاری کرد بعد آمینو داد چیزی نبود الانم بچه اش ۶ماهه صحیح و سالم 

به سلامتی عزیزم ایشالا دوتاش برات دوتا جوجه‌خوشگل بشن 😍

ممنونم گلم❤️ خدا نی نی گل شمارم حفظ کنه❤️