2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
سلام فاطمه جون تبریک میگم خواهری  فاطمه من چند ماهه پریودیم دو روز جلو می‌افته یکم نگرانم بنظر ...

سلام فاطمه جانم خوبی؟فک نمی کنم مشکل خاصی باشه . باز اگه نگرانی برو یه سر. اتفاقا من همیشه سر موعد خودم پریود میشدم بعد اینکه دکتر رفتم هر ماه دو یا سه روز جلوتر مینداخت. دکتر هم گف اینجوری منظم شده. نمیدونم والا.

من این دفعه اومدم مرکز نهال تو کلینیک سلامت.

نه عدد ک نگف دکتر ولی هم تو جهاد و هم اینجا دکتر گفت ک ذخیره ام کمه. اخرین آزمایشمم قبل پانکچر دوم ۲/۱ بود ولی با ۳ تا پانکچر قطعا پایین اومده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها جنینای منم ۲ تا شد❤️

به سلامتی عزیزم .انشالله که با همینها صاحب یه دوقلوی سالم و صالح میشی 😍😍🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ظاهرا ریسک دان بالاست ، البته بهارم جون گفت سلفری بدن ولی من از زبان پدر علم ژنتیک ایران دکتر ...

ممنونم ک جواب دادی عزیزم.

توکل ب خدا ان شاالله برا اینام مشکلی نباشه😔

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهییییییی❤️❤️❤️❤️❤️ بسلامتی عزیزدلم 💋💋 هردوتا ژوژه های خوشکلت تا همیشه بیخ ریشتند ایشاللللللله ❤️ ...

ممنووونم عزیزم❤️❤️❤️

به سلامتی عزیزم .انشالله که با همینها صاحب یه دوقلوی سالم و صالح میشی 😍😍🙏

قربووونت برم. ان شاالله شمام زود خبر بتای تپلتو بدی😍

دوستانی که فریز انتقال دادن .اون ماهی که برای انتقال تشریف بردن دوباره امپول داره ؟روز چندم انتقال م ...

بله امپول انوکساپارین که از روز دوم دارین و امپول پروژسترون هم اگر جنین ۳ روزه باشه از سه روز قبل انتقال و اگر ۵ روزه باشه ۵ روز قبل انتقال باید تزریق بشه

سلام دوستان

میشه بگید کدوم دکتر و کدوم مرکز ناباروری در تهران خوبه؟

من خودم چندباری مام پیش دکتر علیرضایی رفتم.

خودم آندومتریوز دارم همسرم هم الیگواسپرم

در زمینه ناباروری و مشکلاتی که ما داریم 

کدوم مرکز بهتره؟؟

ممنونم ک جواب دادی عزیزم. امکانش هس چون سنش بالاست برا همین باشه؟ و جواب سلفریش بی مشکل باشه؟

احتمال ۹۰درصد سلفریش نرماله چون درصد خطا غربالگری خیلی بالاس من خیلی ها رو میشناسم که غربالگریشون ریسک داشته ولی سلفری یا امینوسنتز انجام دا‌دن و کاملا نرمال بوده 

عزیزم ظاهرا ریسک دان بالاست ، البته بهارم جون گفت سلفری بدن ولی من از زبان پدر علم ژنتیک ایران دکتر ...

اره عزیزم امینو‌قطعا مطمعن تره ولی چون ریسک سقط داره زمانی انجام میدن که غربالگری و سلفری هر دوش ریسک داشته باشه چون احتمال نشت کیسه اب بعد امینوسنتز خیلی بالاس

ممنونم عزیزم .انشالله که برای شما هم همینطور باشه 😍🙏

مرسی عزیزم 💐😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره عزیزم امینو‌قطعا مطمعن تره ولی چون ریسک سقط داره زمانی انجام میدن که غربالگری و سلفری هر دوش ریس ...

یکی از دلواپسی هام از همین الان برای آمینیوسنتز همینه😔ولی خب دیگه ۳۵به بالا باید حتما انجام بشه انشالله خیره برای همه

دخترا میگم من آخرین بسته جنینم هستش 

کسی بوده اینجا تو پانکچر تسه شده باشه همسرش هنگام پانکچر و مثبت بشه و سالم به دنیا بیاد این فکر مثل خوره میخوره مغزمو 

ممنون میشم راهنماییم کنین🥺🥺🥺🥺🥺🥺🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یکی از دلواپسی هام از همین الان برای آمینیوسنتز همینه😔ولی خب دیگه ۳۵به بالا باید حتما انجام بشه انش ...

ولی من باشم اول غربالگری و سلفری و سونو سه بعدی میرم اگه خدایی نکرده تو یکیش ریسک بود بعد امینوسنتز انجام میدم چون احتمال سقط اش بالاس و بعدش خدایی نکرده سقط بشه فقط عذاب وجدانش برا ادم میمونه