2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست

سلام عزیزان 

من روز دهم انتقال جنینمه از دیشب   خارش واژن داشتم    کسی این مشکل براش پیش اومده دور از جون

من از دیشب استرس دارم 

امروزم مرکز زنگ زدم گفتن    پماد کلوتریمازول بگیرم  از خارج واژن   بزنم زدم ولی افاقه نکرده

میشه اگ‌تجربه داشتین راهنماییم کنید

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
@پاپیون__سفید     س‍لام عزیزم امشب ۷۰حمد و دعای توسل رو از طرف شما به امام زمان هدیه ...

سلام‌مهتاب جون .‌ممنونم‌گلم . خیلی لطف کردی . الهی هر چی از خدا میخوای بهترینشو بهت بده 

مرسی خواهر مهربونم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان امروز ۱۲ انتقالمه و یکشنبه ۲۷ آذر روز آزمایشمه روز سوم انتقال کتری شیردار پر آب به فاص ...

من‌ روز انتقال تنها بودم شوهرم نمیتونست اون تایم بیاد تهران 

یه کوله پشتی وسایلم باهام بود از اهواز میرفتم 

بعد انتقال کولم رو کولم کارای ترخیص رو انجام دادم این طبقه ب اون طبقه کلی رو صف آسانسور..

خیلی هم ناراحت بودم بخاطر شرایطم همون شب کلی گریه کردم گفتم خدا تو بی کسی اومدم بخاطر این منفی نشم 

خدا صدامو شنید اون انتقال مثبت شدم به این چیزا نیس اصلا 

توکل به خدا اگه بخواد کوه هم جابجا کرده باشی میشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
کارای سنگین نکن عزیزم. ولی منم این دفعه درد دارم کلا دو طرفمم. و با عرض معذرت سرویس رفتنی هم حس میکن ...

فاطمه جان از توالت فرنگی استفاده کن وقتی میشینی روش خودتو خم کن رو پاهات نمیدونم متوجه میشی چه جوری میگم عزیزم؟ من هم همینطوری بودم موقع دستشویی درد داشتم بهم فشار میومد دولا میشدم خوب میشد دردم، توی همون حالت هم  دستشویی کن.

فاطمه جان از توالت فرنگی استفاده کن وقتی میشینی روش خودتو خم کن رو پاهات نمیدونم متوجه میشی چه جوری ...

ممنونم عزیزم اره ب خاطر زانوهام اصلا دستشویی معمولی نمیتونم استفاده کنم. ممنونم گفتی.❤️

یکی دو ساعت پیش مردمو زنده شدم. یبوست گرفته بودم از روز عمل. یهو ی درد وحشتناک ببخشید ناحیه مقعد گرفتم نمیتونستم تکون بخورم حتی ی سانت . مردم و زنده شدم. اخر سر ب ضرب و زور شیاف و تشک برقی و...وضعیتم بهتر شد. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شربت بهت دادن؟

اونجا نه. ولی خودم لاکسی ژل استفاده میکردم ولی نمی دونم چرا این دفعه اثر نداشت اصلا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روغن ریتون بخور انجیر بخور. مشکل زانوت چیه عزیزم

باشه چشم. ممنونم از راهنماییات❤️❤️

نمیدونم والا مفصلش مث اینکه مشکل داره. ی مدت فرنگی استفاده نکردم از زانو درد شبا خوابم نمیبرد. حتی نمازو مجبور میشدم نشسته بخونم. انگار از ی طرف کاسه زانوم یهو میخ فرو میکردی اون طرف. ولی از وقتی مداوم فرنگی استفاده می کنم دیگه مشکلی ندارم شکر خدا

باشه چشم. ممنونم از راهنماییات❤️❤️ نمیدونم والا مفصلش مث اینکه مشکل داره. ی مدت فرنگی استفاده نکردم ...

امیدوارم زانوت خوب بشه عزیزم.

من هم خیلی وقته مشکل زانو دارم،کشککم پیچ میخوره پدرم در میاد از درد🥺🥺🥺

از ترس معاینه دکتر نمیرم یه بار رفتم هی کشککم رو میگرفت اینور اونور میکرد من ضعف میکردم😖😖 نمیزاشتم دست بزنه باهام دعوا کرد بی ادب🥴

دقیقا، نمیخوام ناراحتت کنم عزیزم در همون دو ماه دوبار رفت زیر عمل اولین در یکماهگی، خیلی اذیت شدم ، ...

اخی چقدسختی کشیدین عزیزم،خیلی ناراحت شدم،خیلی دردناکه ابن همه زحمت بکشه ادم 9ماه بچه بدنیابیادواینجوری زحمت ادم به بادبره😥

ببخشیدشمانبودین بی بی چکتون دوهفته پیش پیش،مثبت بودجنین بلاست انتقال دادین خونریزی داشتین؟؟من چون جسته گریخته میخونم پیاماروتعدادکاربریام زیاده قاطی میکنم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

[QUOTE=264229694] فکر کنم پودر قرص کمرو با زرده  تخم مرغ و زرچوبه باید مخلوط کنی و روز هفتم پریودی به کمر ...[/QUدکترا که قبولندارن اینچیزا رو.  من خونریزیم گاهی زیاد کمردردم دارم غیر پریودی.  حسمیکنم کمرم شله 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم