2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
دوستان یه سوال من میخوام وارد سیکل بشم یه بار سوم پریودی رفتم ویزیت شدم دکتر گفت رحم و تخمک هات خوبن ...

بله روز سوم پریودی برو عزیزم چون‌ اگه آزمایشهات سالم باشه داروهای پانکچر رو ‌شروع‌ میکنه برات

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره منم همین مشکلو دارم اسم سن بالا میاد یه طوری نگات می کنن انگار گناه کردی . اسپرم همسر من مورفولو ...

عزیزم غصه نخور، اینم شانس ماست😒 دیگه نمیدونم وقتی مورفو و تحرک صفره چه جوری اسپرم عالی میشه، همسر منم رویان رفت دکتر، دکتر بهش گفته بود چرا تسه کردی دفعات قبل، اسپرمت که بد نیست😀😀حالا فکر کن مورفولوژی صفره و تعداد کل ۱۹ تا و تحرک صفر😕😕 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما شماها چندنفرتون زمستون انتقال داشتین ومثبت شدین؟  ی تاپیک دیدم میگفتن پاییز و زمستان بخ ...

سلام عزیزم اولا که ناامید نباش ، فردا آز بده تا بتات را ببینی چنده 

بعدش اتفاقا دوستم با اولین انتقال پارسال مثبت شد دی ماه ، و مدام بمن میگه قبل پانکچر باید رحمت گرم باشه ولی بعدش و بویژه بعد انتقال رحمت باید سرد باشه که پس نزنه جنین رو

سلام عزیزم اولا که ناامید نباش ، فردا آز بده تا بتات را ببینی چنده  بعدش اتفاقا دوستم با ...

خیلی ناراحت شدم بخدا

خداخیرت بده امیدوار شدم واقعا 😍😍آخه من کلا ی بسته دیگه دارم ترسیدم😁

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
الهی امین عزیزم.التماس دعا 

تو واتساپ یه گروه همین ای وی افی ها دارم انقدر بی بی شون کمرنگ در حد سایه بتا میدادن مثبت بود یا یکی از بچه ها بعد از بتا خواست یادگاری داشته باشه زد انقدر کمرنگ بود بتاش ۱۲۰۰ من خودمم واسه همین وقتی سه تا بلاست انتقال دادم بی بی همون لحظه اول انداخت یعنی تو ده دقیقه اول ولی آز منفی منظور همه مدلش دیده شده ولی باز بی بی شک دار امید بیشتری داره تا کاملا منفی انشالله درسته و مثبتی😘

تو واتساپ یه گروه همین ای وی افی ها دارم انقدر بی بی شون کمرنگ در حد سایه بتا میدادن مثبت بود یا یکی ...

اینکه آره عزیزم.

شما الان در چه مرحله ی هستی؟ ایخدا بلاست نکرفت ؟

انشاالله تو هر مرحله ی هستی خدا شادت کنه

دلم برای شوهره میسوزه که همش امیدواره

دیشب گفتم فردا بلند میشم برای شستن سرویسا و گردگیری

چند بار زنگ زده دست به هیچی نمیگری بزار این دو روز بگذره 😭😭

خانوما شماها چندنفرتون زمستون انتقال داشتین ومثبت شدین؟  ی تاپیک دیدم میگفتن پاییز و زمستان بخ ...

نه بابا . اتفاقا من اون اوایل دکتری ک میرفتم میگف پاییز و زمستون خیلی بهتره به خاطر مشکلات آقایون .چون اسپرم هرچی تو گرما نباشه بهتره. 

من خودم هر دو بارداری طبیعیم تو آذر و دی بود ‌. هرچند منتج ب نتیجه نشد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱