2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
مرسی عزیزم .نه عزیزم تبریزی نیستم ساکن کرجم 🙋‍♀️ نه ان شاالله که با هنین انتقال مامان میشی و نیازی ...

ممنون جون دلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الان با کدوم دکتری عزیزم ؟

دکتر دوپور خوبی عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما لطفا اگر کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه  امروز ۷ مین روز بعد از انتقالم هست، متاسفانه ...

منم تجربه دردناکشو داشتم شیاف گلیسیرین بگیر مجازه تو بارداری گذاشتی یه نیم ساعت تحمل کن اخه بعد گذاشتن ادم دسشویش میگیره بعد برو برا زخم هم پوماد شقاق بگیر مثل رکتال اونم مجازه تو بارداری وسعی کن چیزای ملین بخوری الو بخارا خیس کن  بخور بذار کلا روون باشی

سلام خانما لطفا اگر کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه  امروز ۷ مین روز بعد از انتقالم هست، متاسفانه ...

عزیزم اصلا زور نزنی که خیلی بده تو انتقال همینای که گفتی خوبه برای یبوست +کاهو و روغن زیتون بخور عالیه

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
انشالله موفق میشی عزیزم  جنینات رویان هستن ؟  منم رویان پرونده تشکیل دادم میخوام وارد سی ...

عزیززززم ب سلامتی باشه ایشاالله دکتر من هم مصطفایی هست... بله رویان هستش 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ببخشید عزیزم حلالم کن نمی خواستم باعث ناراحتیت بشم 😔 خدا پدردوستتونو رحمت کنه همنشین حضرت علی باشه ...

وای نگو عزیزم چ حرفیه قربونت برم❤️❤ما غصه و شادی مون برا همه ❤️ خدا رفتگان شمارم بیامرزه❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی عزیززززم😔 میدونم و درک میکنم کاملا، دخترتون چی؟؟ 

ممنون عزیزم دیگه اونم مجبورن درآوردن پسرم 3 روزودخترم 6 روز دستگاه بودن اما بی فایده 😢

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

ببخشید من باز یه سوال دارم ازتون 

دکتر بمن فقط آزمایش ذخیره تخمدان داده فعلا و گفته روز دو پریودی بیا مطب 

چرا آزمایشات هورمونی دیگه مثل پرولاکتین و بعضی دیگه که دیدم بقیه بچه ها انجام دادند بمن نداده؟ یعنی بهش بگم که بده؟؟ 

باهمیم منم روز 12انتقالم چنتا جنین گذاشتن برا چنتا دیگه داری کیفیتشون چی بود؟ 😅ببخشید زیاد پرسیدم

ااا خوشحال شدم انشاالله نتیجه خوب بگیری

مال من 3تا 8سلولی a هستن

نه قربونت هرچقدر دوست داری بپرس عزیزم