2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
دوشنبه با روز انتقالم میش 14که میرم ازمایش میگم من پای تو دوتا جوراب زیر پتو بازم یخ کرده از روز ا ...

از منم پاهام یخ زده تازیر زانو بااینکه جوراب زمستونه پوشیدم ولی بیبی چکم منفی بود دیروز😔

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان،من سه شنبه قبل پانکچر شدم ولی تا امروز یه کوچولو زیرشکمم درد داره،پهلوهام همینطور،حالت پ ...

گلم برو پیش دکتر همینو بپرس فردا ازش خیال خودتم راحت میشه😍البته باید یه آمپولی مثل واریوپپتیل بهت میدادن که پریود نشی و پروژسترون استفاده کنی این روزا منظورم شرایط داره دوتا پانکچر باهم اینا رعایت کردی؟

زود زدی، روز ۱۴ باید بزنی ، بنظرم اصلا بی بی نزن ، مستقیم برو آز 

این 14 روز خیلی دورمیگذره مگه آدم طاقت میاره😅

ممنون عزیزم ❤️

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
انشاالله که بهترین نتیجه رو بگیری جونم اهل کجا بودی احساس میکنم تبریزی بودی  منم دوست داشتم بر ...

مرسی عزیزم .نه عزیزم تبریزی نیستم ساکن کرجم 🙋‍♀️ نه ان شاالله که با هنین انتقال مامان میشی و نیازی به انتخاب مرکز نیستی .آره راه دور خیلی سخته 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خودم لوله هام بسته شده متاسفانه 😐

اشکالی نداره ان شاالله با اولین انتقال مادر میشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تو سیکل پانکچرم عزیزم. الان سونو شدم . دکتر گف احتمال زیاد ۴ شنبه عمل باشه ولی برای احتیاط گف دوشنبه ...

به سلامتی عزیزم نگفت چندتا است 

خدانکنه😅ممنووونم سحر جونم❤️ شکر خدا ۶ تا شده. دوشنبه گف برا احتیاط دوباره برم برا چک که ی موقع رشدش ...

خداروشکر ان شاالله همش جنین بشه برات 🤲🤲

من پارسال اردیبهشت تخمک کشی وانتقال داشتم کلا دوتا جنین تشکیل شد وانتقالشون دادن برام کار خدا بود جفتشون گرفت من شدم خوشحال ترین آدم دنیا ان تی هم جنسیت دختر و پسر گفتن وانومالی هم تایید کرد اما تو26 هفتگی کیسه نامرد پاره شد واول لکه بینی بستری شدن بعد ی هفته هم جفت پسرم جداشدو مجبور ب سزارین 😭😭😭😭😭حکمت خداروشکر اما نمیدونم چ گناهی کردم ک قسمتم این شد

دخترا گاها شک میافته تو دلم که دکترمو عوض کنم اما تشر میزنم اینهمه سال دکتر عوض کردم چی شد همش فکر ا ...

الان با کدوم دکتری عزیزم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم حتما همینطور میشه بنظرم بازم ۴تا جنین خواهی داشت😘😍🙏🏻

توکل ب خدا. ممنونم ازتون❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر ان شاالله همش جنین بشه برات 🤲🤲

ممنووونم عزیزم❤️❤️ ان شاالله با دعاهای شما😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱