2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
عه واقعا؟شکر خدا پس‌ . فک کردم کنسل میشه . ممنونم عزیزم. خدا خیرت بده❤️❤️

نه گلم کنسل نمیشه نگران نباش اصلا. این چند روز هم حسابی استراحت کن و ریلکس باش تا خوب رشد کنند.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوشنبه با روز انتقالم میش 14که میرم ازمایش میگم من پای تو دوتا جوراب زیر پتو بازم یخ کرده از روز ا ...

به به 😍😍

اکثر کسایی که مثبت شدن پاهاشون یخ می‌کرده از جمله من 🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نگران هزینه و تعداد نباش، اون بالایی مقدر کنه دو تا دونه هم کافیه واسه دوقلو شدن 🥰 ان شاالله که هم ...

آره واقعا. توکل ب خدا😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوشنبه با روز انتقالم میش 14که میرم ازمایش میگم من پای تو دوتا جوراب زیر پتو بازم یخ کرده از روز ا ...

ان شاالله دوشنبه خوش خبر بیای😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ای خدا تو این مرکز از هر کی پرسیدم بار اول مثب شدن.😍 ینی میشه مام مثبت بشیم و ازین سیکل رها بشیم 🥺😭

سلام عزیزان،من سه شنبه قبل پانکچر شدم ولی تا امروز یه کوچولو زیرشکمم درد داره،پهلوهام همینطور،حالت پریودی درد دارم،به نظرتون مشکلی نیست؟میگم میشه فولیکولهای باقی مانده که ریز بودن رشد میکنند؟؟به نظرتون برم دکترم ببینم اگر فولیکولهای باقی مانده رشد میکنند باز برم تو سیکل پانکچر؟البته اگر اجازه بده طوری نیس دوتا بیهوشی پشت سرهم؟تازه دوباره میشه شوهرم عمل بشه برا اسپرم؟

اصلا نشستم تو خونه هرآن یه تصمیم میگیرم

سلام عزیزان،من سه شنبه قبل پانکچر شدم ولی تا امروز یه کوچولو زیرشکمم درد داره،پهلوهام همینطور،حالت پ ...

میشه عزیزم ولی فک کنم برا این امپول مخصوص میدن قبل پانکچر اول. برا من واریوپپتیل داده بود دکتر. باز بپرس ازشون برا من دارو داد رشد کردن دوباره

معجزه جان قرار بود بره برو عزيزم  فقط به خاطر دوقلویی نیست به آنومالی و آزمایش هم مربوط میشه& ...

سلام نسرین جون خوبی؟نی نی هات خوبن؟میگم توآمپول آنوکسا روبایدتاکی بزنی؟هم اینکه وزن نی نی هات چقده؟دوقلوکمترمیشه وزنش؟

باهمیم منم روز 12انتقالم چنتا جنین گذاشتن برا چنتا دیگه داری کیفیتشون چی بود؟ 😅ببخشید زیاد پرسیدم

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
میشه عزیزم ولی فک کنم برا این امپول مخصوص میدن قبل پانکچر اول. برا من واریوپپتیل داده بود دکتر. باز ...

ببینم میتونم نوبت دکترمو بگیرم برای دوشنبه مطبش،اگر بشه میرم باهاش مشورت میکنم