2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
سلام عزیزم هنوز دکتر از عمل نیومده. نمیدونم چرا امروز اینقد طول کشید نزدیک دو ساعته. همیشه نهایت ی س ...

یکم تو گوشیت بازی داری بازی بکن سرت گرم شه تنها که نیستی؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره دیگه مادر باید با دخترش دوست باشه 🥰

ماشالا آره دختر قشنگه انشاالله عشق خاله بسلامتی بیاد بغلت انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میترسم نمی‌دونم شده گاها بترسی یه جوریم میگم نکنه نباید این دکتر و میرفتم نکنه نباید این راهم میومدم ...

تا ی حدیش طبیعیه ولی نباید اجازه بدی زیادتر بشه. مهم اینه تمااام تلاشمونو می کنیم. نتیجه فقط و فقط دست خداست.

نهایتش دیدی اذیتی ی دکتر دیگه رو هم امتحان کن. ان شاالله خدا فرج خیر برسونه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من موقع انتقال مرکز بهم گفت اگه یبوست شد شربت از داروخونه بگیرم بخورم دقیق اصلا اسمش یادم نیس ام جی ...

به ما هم گفتند شربت انجیر، اما من چون مرباشو داشتم و تا پریروز، یبوست نداشتم فکر نمیکردم اینجوری بشه وگرنه میگرفتم این همه هزینه، هزینه یک شربت هم میدادم 

الان از نگرانی نمیدونم چکار کنم اگر خوب نشه زود ؟ اگر زخمش ادامه دار باشه و هر بار باعث سوزش و درد بشه 

فکر پماد آ د  هم هستم گه ضرر نداشته باشه. 

چقدر روزها برای ما سخت میگذره فرصتی برای لذت بردن پیدا میکنیم؟!همش نگرانی در مورد جنین و بعد سلامتی خودمون و ...

من موقع انتقال مرکز بهم گفت اگه یبوست شد شربت از داروخونه بگیرم بخورم دقیق اصلا اسمش یادم نیس ام جی ...

لاکسی ژل بود یا منیزیم منم یادم نیست متاسفانه

یکم تو گوشیت بازی داری بازی بکن سرت گرم شه تنها که نیستی؟؟

خیییییلی مرکز گرمه این بیشتر کلافم کرده 😬😬 ماسکم ک ی طرف دارم خفه میشم.

با چت اینجا و با دوستام دارم وقت میگذرونم. کم کم حالت تهوع داره میاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به ما هم گفتند شربت انجیر، اما من چون مرباشو داشتم و تا پریروز، یبوست نداشتم فکر نمیکردم اینجوری بشه ...

عزیزم انشاالله اینا برات خاطره بشه و خنده بیاد رو لبات ببین شربت انجیر برگ ثنا هم استفاده میشه که برا بارداری مضره فقط انجیر باشه اشکالی نداره

خیییییلی مرکز گرمه این بیشتر کلافم کرده 😬😬 ماسکم ک ی طرف دارم خفه میشم. با چت اینجا و با دوستام د ...

اله جانینان عیب ندارن تحمل کن 

میترسم نمی‌دونم شده گاها بترسی یه جوریم میگم نکنه نباید این دکتر و میرفتم نکنه نباید این راهم میومدم ...

من تو هفته 24 دچار مسمومیت بارداری شدم این موضوع بیشتر اذیتم می کنه با خودم میگم شاید از نظر غذایی رعایت نکردم یا اگه یه دکتر یا بيمارستان دیگه رفته بودم بهتر بود و هزار فکر و خیال دیگه. من خیلییی حواس جمع بودم ولی این روزا حس می کنم دارم دچار آلزایمر میشم یه چیزای ساده ای فراموشم میشه 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
تا ی حدیش طبیعیه ولی نباید اجازه بدی زیادتر بشه. مهم اینه تمااام تلاشمونو می کنیم. نتیجه فقط و فقط د ...

انشاالله عزیزم انشاالله ممنون از دعای قشنگت

من تو هفته 24 دچار مسمومیت بارداری شدم این موضوع بیشتر اذیتم می کنه با خودم میگم شاید از نظر غذایی ر ...

عزیزم انشاالله که بسلامتی بیاد بغلت عزیزم آره تا فسقلی بیاد بغلت از این فکرا هست 

سلام گلم شرمنده ندیدم ن زیاد رو به راه نیستم شرمنده اما امروز کلی گریه کردم خیلی  بعد همه ۱۲سا ...

دشمنت شرمنده گلم.

الهی، می‌دونم چی میگی ...

واقعا مسیر سخت و دردناکی رو طی کردی ولی خودت بهتر از من میدونی که انتهای این مسیر رو فقط و فقط خدا می‌دونه و خدا تعیین میکنه، چه بسا که حکمت و مصلحت ما چیزی باشه که از نظر ما ناراحت کننده باشه، من وقتی برای بار دوم خونریزی کردم گفتم خدایا من تمام تلاشم کردم، هر دردی بوده تحمل کردم، هر راهی بوده رفتم دیگه مابقیش دست خودت. خیلییی توی بارداری اذیت شدم، دیابت و پرکاری تیروئید و درد دنده و خونریزی و‌ سرکلاژ و استراحت مطلق و .... دیگه فکر کنم خودت تا حدودی در جریان هستی، حکمت این بود که من زودتر زایمان کنم تا درد کمتری بکشم، حکمت این که ۱۲ ساعت درد طبیعی بکشم این بود که بر اثر فشار و استرسی که به جنین وارد میشه ریه هایش سورفاکتانت ترشح کنه و به تنفس بعد از تولدش کمک کنه. ولی حکمت سزارین شدنمو هنوز نفهمیدم 🤔😁😅

خدا رو شکر اون همه سختی و دردی که کشیدم نتیجه داد

شما هم مطمئن باش حکمت و مصلحتی در کار هست خودت رو توی دستای خدا رها کن، ذهن و قلبت رو متمرکز کن، اما و اگر و شاید و ایکاش رو بریز دور، تحقیق کن و تصمیم بگیر و در نهایت یک استخاره و بعد هم ان شاالله اقدام کن تا بهترین نتیجه رو بگیری توکل بر خدا 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم