2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم تو تهران بر اساس گفته های بچه های گروه دو تا متخصص ایمونولوژی خوب هست، که تو زمینه مشکلات ...

مرسی از توضیحات بله گلم به منم انتقال آخر بخاطر منفی هام پردنیزولون ۵ از اول سیکل انتقال که پریود شدم و آنوکسا رو فقط از زمان ۱۴انتقال به مدت دو هفته که بازم منفی شدم . دلیل آز دادنم میگم شاید در حد سرم گرفتن باشم🤭چون با قرص به قول شما تاثیری نداشت اگه مشکل ایمنی انعقادی داشته باشم.البته من دوبار تا حالا تی پی او دادم نرمال بوده و بتا۲گلوکوپروتئین ها هم که تو ایمنی هس دادم نرمال بوده آ إن آ هم دادم اوکی بود .پی تی و پی تی تی هم نرمال بود .

ولی سی دی مارکرها تاحالا ندادم و اون جهش های ژنی هم همینطور که نهایت ایرادی هم باشه بقول شما آنوکسا میدن که من دوتا انتقالم داشتم آنوکسا .

اکثر این ازمایشات هم برای انتقال اهمیت داره، ولی مثلا یک چیزی مثل کاریوتایپ رو اگر ندادید قبل پانکچر ...

کارتوتایپ رو خودم و همسرم هر دو دادیم دکتر مام گفت مشکلی نداره اوکیه🌹♥️

اخه میدونید چرا میپرسم قبل تخمک کشی اخه استارتر تاپیک خانم آناتورک که مشکل ایمنی انعقادی داشتن یادمه نوشته بود از دوتا سیکل قبل تخمک کشی همراه ال دی قرص اسپرین و پردنیزولون داشت و سرم هم که تو انتقال داشت 🤷🏻‍♀️گیج شدم که واقعا قبل تخمک کشی اینا لازمه یا نه

آخه میگن که باید دوهفته مونده باید قطع کنی بجاش هپارین بزنی 

بله همینطوره عزیزم

در هر صورت دکترتون به وقتش  به شما میگه لازمه چکار کنید

ان شاء الله به سلامتی و خوشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوست جونیا من برایه چهارم دکتر علیرضایی نوبت گرفتم انگار سه بار تخمک کشی رفت رو هوا روز از نو ر ...

به سلامتی گلم چون دکتر انتخابی منم همینه لطفا از روند درمانت اینجا بگو ممنون میشم😍🙏🏻♥️آرزوی موفقیت برات دارم مهربون 

عزیزم مام اصلا اعتقادی به ایمنی نداره و ازمایشش هم نیاز نیست واسه مام  اعتقادی به تقویتی واسه ک ...

طوطیا جان مام دکتر ایمنی داره که اگه مشکلی باشه قبل انتقال میفرستن پیشش اسمش دکتر عسکرانیه و سرم ای وی ای جی مینویسه  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مرسی از توضیحات بله گلم به منم انتقال آخر بخاطر منفی هام پردنیزولون ۵ از اول سیکل انتقال که پریود شد ...

خیلیا پردنیزیولون و اسپرین رو داشتن و منفی شدن و دکتر برای بار اخر هیدروکسی رو داده بهشون و خدارو شکر مثبت شدن 

اینو با دکترت در میون بزار 

خدای من خدای معجزه هاست . 
طوطیا جان مام دکتر ایمنی داره که اگه مشکلی باشه قبل انتقال میفرستن پیشش اسمش دکتر عسکرانیه و سر ...

سلام عزیزم من دلو زدم به دریا ومام پیشه علیرضایی نوبت گرفتم چون هر چی فکر کردم اعتقادمو به ابن سینا از دست دادم تورو خدا با تو دلیت برام دعا کن فقط کمی نگرانم جنینام بلاست نشن ولی ته دلم انگار اروم شدم مامو انتخاب کردم

اعتقادشون اینه تخمک از زمان تولد جنین دختر داخل تخمدان هاش و جود داره و جدید ساخته نمیشه که تقویت در ...

اخه فولیکولها هم دوره بلوغ رو باید طی کنند که اون هم حدود دو ماه طول میکشه، پس تقویت بدن بی تاثیر نیست

ازمایش ایمنی در پروسه انتقال جنین مهمه بعضی از دکترها اعتقاد دارن که اگه ایمنی بدن مشکل داشته باشه و ...

پس با این توضیحات بهتره وقتی میام تهران که برم مرکز مام ویزیت علیرضایی در کنارش ویزیت دکتر ایمنی هایی که گفتید رو از قبل بگیرم که آزمایش هام رو بدم اگه نهایت مشکلی بود تو انتقال دارو بگیرم مرسی 👍🏻♥️♥️♥️