2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044016 بازدید | 684354 پست
متاسفم عزیزم .انشالله که درست میشه .منم ماه پیش به خاطر بالانرفتن ضخامت انتقالم کنسل شد

خیلی سخته واقعا منم دو بار تجربشو داشتم. ان شاالله این دفعه تو شرایط عالی انتقال میدین و نتیجه میگیرین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله اینسری بهترین نتیجه رو میگیری و کلی جنین با کیفیت برات تشکیل میشه 😍🤲🌹 اگه شرایطت اوکی ب ...

ممنونم رادیس جانم❤️ان شاالله بهترینا برای شما😍

برام فرقی نداره هرچند فرش رو بیشتر دوس دارم😅 ولی این دفعه تصمیم گرفتم بی تابی نکنم و همه چی رو بذارم ب تصمیم دکتر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل شمام .اینبار نمیخوام کسی بفهمه .انشالله که شرایط جوری پیش بره که کسی خبردار نشه 

ان شاالله

ممنووونم عزیزم. واقعا برا منم سواله. گفتم از کجا میگید کیفیت تخمک بد بوده گف از اینکه تخمکات همیشه ...

به نظر من که بیشتر به نوع سیکل و داروها بستگی داره .من حس میکنم کیفیت داروها پایین تر هم اومده باشه.مگر دوتا پانکچر فاصلشون چقدر بود که میگی به خاطر بالا رفتن سن هستش؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خیلی سخته واقعا منم دو بار تجربشو داشتم. ان شاالله این دفعه تو شرایط عالی انتقال میدین و نتیجه میگیر ...

ممنون عزیزم .انشالله

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ان شاءالله همه چی خوب پیش میره عزیزم، ما هم قابل باشیم دعا می کنیم این روزا و شبای پر از استرست زودت ...

ممنون عزیزم، خدا خودش دلت رو شاد کنه، امید من رو هم ناامید نکنه. استرسم از چند روز پیش خیلی وحشتناک بیشتر شد که دکتر دانشگاه برام نامه فرستاده مشکل کبدی پیدا کردم و باید برم  متخصص.

من یک ماه بعد اینکه کرونا گرفتم رفته بودم پزشک دانشگاه واسه چکاپ (اینجا اجباری هست چکاپ). بعد جمعه گذشته برام نامه آزمایش رو فرستادند و نوشته اند که مشکل کبدی دارم. خودم فکر میکنم بعد تزریق اینترالیپید و گرفتن کرونا یه مشکلی پیش آمده. خیلی نگرانم برای فندقم اتفاقی بیافته😭

انشاالله موفق بشی از خدا میخوام دیگه هیچ زنی رو نا امید و درمونده نکنه الهی هیچکس ناچار نشه، ممنون ک ...

الهی آمین.واقعا امتحان سختیه. ولی مطمئنم خیر و رشدمون تو این راه بهتر بوده که خدا اینو جلو رومون گذاشته. خدا خیر محضه و جز خیر ازش بر نمیاد. باز خدارووشکر ی امیدی ب درمان داریم هرچند ناامیدمون میکنن گاهی. هممون این روزای سخت رو گذروندیم و بلند شدیم بازم.

ی ذره زمان بده به خودت عزیزم. مطمئنم خودت دوباره یا علی میگی بلند میشی😍 

قیمت کپسول dhea که‌گفتی تقریبا چقدره ؟چند عددی هستش؟روزی چندتا بخورم؟ محتویات چی داره

نمیدونم دقیق. بدار ببینم فاکتورش مونده بگم

شادی جون، سونو ان تی شما کی هست؟ ان شااله که ان تی به سلامتی میری و خبر خوش رو برای ما مینویسی. من ...

وای باران جون منم خیلی استرس انومالی رو دارم 😫😫😫باز بی خوابی اومده سراغم 

[QUOTE=260203873]چقدر خوبه که اینارو میگین . ایشالله خیر ببینی من نخواستم توالت فرنگی بگیرم ولی با ا ...

مرسی عزیزم . حالا من فکر میکردم سه چهار ساعت نباید بری سرویس . پس ربطی نداره . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
قیمت کپسول dhea که‌گفتی تقریبا چقدره ؟چند عددی هستش؟روزی چندتا بخورم؟ محتویات چی داره

متاسفانه پیدا نکردم فاکتورشو. تو نت زده ۲۶۲ تومن حدودا. توضیحشم اینارو نوشته

من از مصرف سر خود دارو میترسم. ب نظرم اگه خواستین بخورینم حتما ب دکترتون پیشنهاد بدین بعد.

وای باران جون منم خیلی استرس انومالی رو دارم 😫😫😫باز بی خوابی اومده سراغم 

ان شااله که همه چیز به سلامتی تا آخرش سپری میشه. شما که ان تی رفتی و یه بار فندق کوچولوت رو چک کردند، سعی کن استرس رو کم کنی خواهر. ان شااله که سالم میاد بغلت و دلت شاد میشه.

من چند پیام قبلتر نوشتم چرا استرسم خیلی زیاد شده😭

سلام عزیزم منم همینم انگار سنگ میوفته جلو پام ولی چه بهتر از طرفی در حال کاهش وزنم وروزی مرتب یک ساع ...

به سلامتی شروع کنی عزیزم ب نظرم از همین امروز شروع کن تقویتی به شوهرت بده هر چی بیشتر بخوره بهتره فرتیل اید بده با اسپریژن ژل رویال اصل . عرق کاسنی بلا استثنا هر روز بده بخوره ویتامین دی و ای وسی وامگا ۳ درسته همسرت مشکل نداره ولی اینا حرکتشو بالا میبره 

2810