2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044132 بازدید | 684361 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیای باردار شدین من جون احتمالا تخمک هام بی کیفیت هستن  اگه استفاده کنم احتمالش طبیعی باردار ...

نه عزیزم با ای وی اوف دفعه اول تخمکشی ۲۰تا تخمک کشیدن ۴تا جنین بی کیفیت دفعه دوم دوسه ماه قبل تخمکشی شروع کردم به خوردن این دارو ۱۰تا تخمک کشیدن دهتاش کیفیت عالی یکی از دوستام شروع کرد به خوردن برای تخمکشی طبیعی باردار شد 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
سلام خوبید ، برای tpo بالا چکار میشه کرد ؟ غدد به من فقط لووتیروکسین داده 

از منم ۱۰۰۰ بود 

اگه میخای انتقال بدی حتما یه دکتر اورولوژی برو چون تو لانه گزینی تاثیر داره 

احتمالا سرم ای وی ای جی میدن 

شما ویتامین د۳ چطور بود؟

نه عزیزم با ای وی اوف دفعه اول تخمکشی ۲۰تا تخمک کشیدن ۴تا جنین بی کیفیت دفعه دوم دوسه ماه قبل تخمکشی ...

واقعا چه خوب

ولی الان یکی دیدم نوشته بود اصلش نیس تو بازار 

شما کی خریدین؟ و چه شهری؟

برا من هشتصد و خرده بود فقط لوو تیروکسین دادن...سه تااانتقال منفی داشتم

منم دو انتقال منفی داشتم اخرین بار برای من بالای هزار بود ، البته از روز انتقال پردنیزولون پنج هم داشتم 

برا من هشتصد و خرده بود فقط لوو تیروکسین دادن...سه تااانتقال منفی داشتم

سه تا انتقال منفی حتما یه مشکلی بود

شاید همین باشه

برو اورولوژی 

گمون کنم قرص پردنیزولون هم براش میدن

منم دو انتقال منفی داشتم اخرین بار برای من بالای هزار بود ، البته از روز انتقال پردنیزولون پنج هم دا ...

از چند وقت قبل اگه میخوردی شاید بهتر بود

میگن اینایی که ویتامین د۳ شون پایین انتی تی پی او شون میره بالا 

اون را هم چک کن اگه کم بود ویتامین د۳ را ببر بالا اونم میاد پایین

خب اینو که همزمان با انتقال میدن بهمون ...شما خودت پایین اوردی؟

از اخرین انتقالم یکسال گذشته ، احتمالا دی ماه برم برای انتقال ، حقیقت سرخود از امروز پردنیزولون پنج شروع کردم ، مجدد باید ازمایش بدم ببینم وضعیت tsh و tpo ام چطوره