2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044123 بازدید | 684361 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@alaae ‍  @alaae     سلام دوست عزیزم امشب به نیت  حاجت روایی شما ۷۰حمد و ...

ممنوووونم عزیییزم😍😍 قربووونت برم خیییلی شرمنده کردی❤️❤️الهی هزاران برابر خیرش برگرده تو زندگیت😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من برا تقویت تخمک چی بخورم شاید طبیعی باردار شدم، رژیم غذایی و سالم خوری و.... رو که نگم برات ...

میگن اووبوست خوبه ولی خودم استفاده نکردم

شما میشه بگید روند کارتون را که چکار کردین و چی شد؟

میگن اووبوست خوبه ولی خودم استفاده نکردم شما میشه بگید روند کارتون را که چکار کردین و چی شد؟

معجزه می کنه خودم و چند نفر واقعا نتیجش رو دیدیم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
سلام به همگی امروز رفتم سونو ۹ هفته و دو روزمه خدا رو هزار بار شکر جوجه هام سلامت بودن  دکتر ...

خداروشکر عزیزم انشالله تا اخر بارداریت با همین خبر های خوش بیای همش 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

فقط تمام بچه هایی که میخان تخمک کشی کنم یا انتقال بدن حتما حتما حتما ویتامین دی را کنترل کنن که کمتر از ۴۰ حداقل نباشه

من پرسیدم گفتن ویتامین د۳ رو همه چیز اثر میزاره خصوصا تشکیل جنین و لانه گزینی 

مرسی عزیزدلم، انشااله قسمت خودتون،  بله من خداروشکر با عوض کردن مرکز نتیجه گرفتم، بله داروها ا ...

میشه بگید قبلا چندتا تخمک و جنین داشتید و الان که مثبت شدین چطور؟مشکل تون تخمک بود یا اسپرم؟

انتی تی پی او هم برا لانه گزینی مهم هس  جدی بگیرید

سلام بانو از من خیلی بالاس ولی میگن چون تیروییدت کنترل میشه و قرص میخوری دارو نمیخوای از من هشتصد و خرده ای هستش.سه تاانتقال منفی داشتم