2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044050 بازدید | 684355 پست
نه عزیزم من تو بارداری اولم هم یادمه ازم ازمایش اهن گرفتن گفتن خوبه همین مولتی بارداری کافیه

مرسی عزیزم 😘 منم مکمل دارم ولی بهداشت گفت باید آهن هم بخوری بعد هموگلوبینم تو آزمایش ۱۱ بود که کفه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی؟ برامن نوشته آی وی اف.نمیخوام کسی بفهمه.واسه همین واسه بستری شدن خودم و همسرم میرم فقط.برا ...

برا بیمارستان دولتی اینطور مینویسن یا خصوصی ؟ 

سلام دوستان من امروز پانکچر کردم چکار کنم هایپر نشم؟چون میخوام برم شهرستان علائمش چیه؟خیلی نا امید ش ...

سلام عزیزم دکتر بهت دارو داده برا هایپری ؟ 

معمولا کابرگولین و ستروتاید میدن 

رژیم غذاییشم غذای پروتئینی و دوغ شوره 

نگران نباش عزیزم ایشالا همینا همه برات جنین میشن 🤲🤲🤲

من تجربه ام از بی بی چک بگم ۵ سال داریم درمان می کنیم هر بار بی بی چک زدم اگه بادار نبودم سفید سفید بوده اگه هم بادار بودم خوب مثبت بوده ازمایشم مثبت بوده تا حالا خطا نداشته فقط ای وی اف اولم‌دوتا بی چک مثبت شد ازمایش متفی که اونم به خاطر امپول اچ سی جی بود که من اون موقعه تجربه نداشتم نمی دونستم

تعجب می کنم اینجا بی چک بچه ها خطا میده.واسه گیلدا هنوز به شهصه اعصابم خرده بی چک اش مثبت بود ازمایشش منفی

شادی صدام کنید

دخترا من حالت تهوع ام به جای صبح شب

از حدود ۷ عصر شروع میشه تا ۱۱ شب 

خیلی حس بدیه فقط دلم خوش نی نی داره رشد می کنه

دیروز صبح یه اسلایش کیک خوردم با چایی تا الان به جز میوه واب وبستنی چیزی نخوزدم

شادی صدام کنید
من تجربه ام از بی بی چک بگم ۵ سال داریم درمان می کنیم هر بار بی بی چک زدم اگه بادار نبودم سفید سفید ...

عزیزم گیلدا امپول داشت یادته حتی گفت بی بی چکم رنگش تغییر نمیکنه 

ولی منم تعجب میکنم واقعا تا حالا برا منم خطا نداشته 

عزیزم گیلدا امپول داشت یادته حتی گفت بی بی چکم رنگش تغییر نمیکنه  ولی منم تعجب میکنم واقعا تا ...

عه امپول داشت یادم نبود.

من همیشه مارک مدیکور استفاده‌می کنم

برای ای وی اف روز ۱۱

برای اقدام طبیعی سه چهار روز بعد از موعدم می زدم.

شادی صدام کنید
کم کم بخور در حد ی میوه یا مثلا من سه قاشق برنج میخورم با ی قاشق خورشت 

دیشب همسرم سیرابی گرفت‌گفت بخور حالت تهوع ات بره نه تنها دلم نکشید بخورم همون بوش تمام دلم زیر ورو‌کرد.

قبلش با چه ذدقی غذا پختم‌چون‌گشنه ام بود غذام دست نخورده موند روی گاز.

ولی می دونم دو سه هفته دیگه خوب میشم.

شادی صدام کنید
آره حق باتوست اون موقع که نوزادم رو از دست دادم گفتم گریه بچه نعمته میگفتم دفعه بعد با گریش ناراح ...

شروین‌جان نگران نباش عزیزم دختر منم فتق ناف داره به منم‌گفتن‌‌تا ۳ماه جمع نشه یه جراحی ساده داره.منم خیلی گریه کردم همش گفتم اینو که با این همه سختی باردار شدم بعد ۹ماه سختی و‌زایمان و خلاصه بستری nicu این چی بود دیگه؟اما حالا شده کاری ازدستمون بر نمیاد فقط باید با آرامش باید بهترین انتخاب رو‌بکنیم.استرست گریه ات چیزی رو‌عوص نمیکنه جز اینکه هم‌اون گل‌وسر اذیت میشه پس قوی باش عزیزم‌ این روزا هم‌میگذره به روزایی فکر کن که دسته گلت رو میبری پارک خرید 

عزیزم گیلدا امپول داشت یادته حتی گفت بی بی چکم رنگش تغییر نمیکنه  ولی منم تعجب میکنم واقعا تا ...

بالای ده دقیقه نباید به جوابش اعتماد کرد و اینکه هرروز پررنگ‌تر بشه.

2810