2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044212 بازدید | 684364 پست
الان حلقه بهش درد نمیده سنتی هم گفتن بخیه سخته نمیدونم چه میدونم  گفتن حلقه رایجتره افسردگ ...

بله عزیزم درست گفتن.

برای زیر یک سال حلقه بهتر و مطمئن تره.

توکل بر خدا.نگران نباشید.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بزرگ تر بشه مدام تغییر پوزیشن میده البته تا هفته های ۳۱-۳۲ بعدش باز چون بزرگ میشه و جاش تنگ میشه ...

پس الان گاهی خیلی کم سمت راستم ضربه حس میکنم خودشه ؟😀 

میگفتم توهمه این که سمت چپه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پس الان گاهی خیلی کم سمت راستم ضربه حس میکنم خودشه ؟😀  میگفتم توهمه این که سمت چپه

نه بابا الانکه جا داره برا خودش جولان میده بعد که ی کم بزرگتر شه دیگه کمتر جا به جا میشه چون خونش براش کوچیک میشه🤣🤣

من پیش بهترین دکترای شهرمون رفتم و ازمایش دادیم هر دومون سالمیم نمیدونم چرا نمیشه  عکس رنگی ول ...

منم مثل شمام فقط لوله سمت راستم یکم چسبندگی داشتم و کاملا مسدود نیست چپم هم کامل بازه، تمام آزمایشاتمون هم خوب بوده ولی نمیشه که نمیشه ، بهم میگن کیفیت تخمکت پایینه .

اون روز مرکز بودم برای یه خانمه رشد نکرده بود میگفت اومدم دوز داروهامو‌ تغییر دادن ،انگار زیادترش کر ...

فردا میخوام سعی کنم دکتر اصلی رو ببینم و باخودش مشورت کنم ببینم نظر خودش چیه، یا اگه تونستم توی راهرو یا دم اتاق عملی جایی  ی دکتر دیگه رو ببینم دیدم که جواب مریض رو اینطوری هم میدن. آخه مرکزی که میرم فقط باید با ی دکتر بری نمیشه دکتر رو عوض کرد خیلی رو این مورد ها سخت میگیرن.

اصفهان سه تا مرکز بیشتر نداره که این مرکز که میرم همه میگن بهترین مرکزه، از طرفی دکتر هاشم تقریبا تو ...

پس دیگه اطمینان کن به دکترت چون اینجوری بیشتر اذیت میشی هی استرس بکشی و فکر و خیال بکنی ان شالله که این اخرین پانکچرته و با همین پانکچر کلی جنین برات تشکیل میشه و چراغ خونت رو روشن میکنن 

پس دیگه اطمینان کن به دکترت چون اینجوری بیشتر اذیت میشی هی استرس بکشی و فکر و خیال بکنی ان شالله که ...

فدات عزیزم ان شاءالله که همینطور باشه و فولیکولام رشد کرده باشن، البته شوهرم میگه اگرم خوب رشد نکرده باشن بگو داروهامو ادامه بده فوقش طبیعی اقدام میکنیم

امیدوارم ایندفعه جواب بگیرم خیلی همیشه خودمو قوی نشون دادم ولی واقعا دیگه طاقتم تموم شده😩

هرکسی اطرافم بوده و مشکل دار بوده باردار شده فقط من موندم نمیدونم نوبت من قراره کی باشه.

شوهر من واریکوسلشو عمل نکرد مستقیم رفتیم آی وی اف

خیلی کار درستی انجام دادین ،عمل شدن‌کلا همه چی رو‌به هم‌میریزه ، اشتباهه محضه ، البته برای خیلیا هم‌ جواب میده ولی یه ریسکش ‌نمیارزه چون ممکنه همه چیزم به هم‌بریزه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فردا میخوام سعی کنم دکتر اصلی رو ببینم و باخودش مشورت کنم ببینم نظر خودش چیه، یا اگه تونستم توی راهر ...

انشالله موفق باشی گلم ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دوستان من امروز روز9پریودم بود و تو سیکلم از سر شب پاهام خیلی درد میکنه و دقیقا مثل روز قبل پریودیم شدم توی سیکل های پانکچر قبلیم بجز درد تخمدان درد دیگه نداشتم دوز داروهامم دقیقا مثل دفعات قبله بنظرتون مال چی میتونه باشه ، کسی مثل من بوده؟ 

یعنی چقدر این داروها میتونه عوارض داشته باشه