2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نه انشالله پانکچرت میکنن همین ماه ولی استرس هم نکش رو‌تخمکها خیلی تاثیر میذاره

دست خودم نیست واقعا نمیتونم😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست خودم نیست واقعا نمیتونم😔

چون بار اولته اینقدر استرس داری نترس اتفاق خاصی نمیافته همه چی خوب پیش میره ،بعدا برای این استرس کشیدنات پشیمون میشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دکتر گفت خوبه،انشالله که این قل سالم دنیا بیاد😭 دعا کنید برام

نگران نباش استرس برات خوب نیس همسان که نیستن فک کنی هر اتفاقی بیفته برا هردوشونه 

دو تا ساک جدان با ژنتیک جدا حتما اون یکی مشکل داشته

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
چقدر به دوتا بودنشون دلخوش بودممم گفتم خدا یه دفعه دلمو شاد کرد

انشالله این یکی برات اینقدر بچه خوبی میشه که عوضش در بیاد،میدونم خیلی سخته ولی غصه نخور ، خدا به دلت آرامش بده

نمیدونم چرا بی معطلی رفت سراغ رحم اجاره ای ، اون روز آخرین وقت رفتم که دکتر میخواست بره شاید خسته بو ...

سونوهای مطب دکتر ضعیفن برای بیرون بهتره واسه نشون دادن اینجور چیزا

یک هفته پیش ایست قلبی داشته،میگفت کیسه زرده سالم نیست و مشخصه جنین سالمی نبوده

😥😥😥 حالا وضعیت اون یکی چی میشه چند هفته هستی از اول قلبش صعیف بود؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
چون بار اولته اینقدر استرس داری نترس اتفاق خاصی نمیافته همه چی خوب پیش میره ،بعدا برای این استرس کشی ...

توکل به خدا خودش آرامش تو دلم بندازه😪

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
نه عزیزم فرتیل سی ام نخوردم ضخامتت چند بود که با اینا بالا رفت ماله من بالاتر از ۵ نمیره

اگر اشتباه نکرده باشم 5/2 بود ، یکسال گذشته جوری بود که میخواست سیکل رو کنسل کنه نذاشتم ، حتما فرتیل سی ام و ال ارژنین مصرف کن استرادیول خارجی بگیر prp کن حتما نتیجه میگیری پیاده روی روزی یکساعت ، چه راحت میگن رحم اجاره ای 

توی این سونو سایز زده کسی میدونه چیه ؟

عزیزم نوشته یه توده بیضی شکل توی لوله چپ دیده شده که ممکنه یا کیست باشه یا حاملگی خارج رحمی.

کمی هم مایع آزاد دیده شده که ممکنه بخاطر تخمک گذاری بوده باشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نگران نباش عزیزم والا من الانم هیچ علاعمی ندارم کلا از اول حتی سینه هام هم تغییری نداشتن . الانم جز ...

دوست دارم زودتر این ۱۴ روز بگذره و انشاالله مثبت باشه جواب آزمایشم باور میکنی انقد خوابم کم شده میخوام بهش فک نکنم اما نمیشه 

برام دعا کن انشاالله مثبت باشه و دامنم سبز بشه 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀