2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچها یکی  در مورد تب ب من دلداری بده آیا تب جنین رو میکشه. روز اول انتقال جنین تب داشتم

نگران نباش عزیزم من روزای اول انتقال به شدت تب و لرز و مریض شدم همش میگفتم ممکن نیست مثبت بشم ۲۴ روز دقیقا مریض حال بودم اوایل مریصی هم رفتم دکتر پرسیدم گفتم انتقال دادم ممکنع این تب لرز باعث بشه منفی بشم گفت ربطی نداره ‌ . ایشالا واسه شما هم خیر باشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمای که امپول پروزسترون استفاده میکنید از چند هفته پرولوتون جایگیزین شد؟

من از ۷ هفته قطع شد آمپول پروژسترون جاش ی شیاف اضافه شد الان هر ۱۲ ساعت ی شیاف دارم فک کنم قراره تا آخر ادامش بدم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نگران نباش عزیزم من روزای اول انتقال به شدت تب و لرز و مریض شدم همش میگفتم ممکن نیست مثبت بشم ۲۴ روز ...

عزیزم میشه منم راهنمایی کنین من ۲ روز انتقال دادم هیچ علائمی ندارم فقط سینه هام درد میکنه علائم خ بیه یا نه 

این که هیچ علائمی ندادم نگرانم 😔

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من از ۷ هفته قطع شد آمپول پروژسترون جاش ی شیاف اضافه شد الان هر ۱۲ ساعت ی شیاف دارم فک کنم قرار ...

شماهم ای وی اف انجام دادین ؟؟

میشه بگین علایم اولیتون چی بود ؟

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
شماهم ای وی اف انجام دادین ؟؟ میشه بگین علایم اولیتون چی بود ؟

عزیزم اصلا هنوز علایمی نباید داشته باشی اون علایم هم که داری بخاطر عوارض داروهاس وگرنه علائم بارداری از هفته ۷-۸خودش رو‌نشون میده که هورمونها افزایش زیادی پیدا کنن تازه دو روزه انتقال دادی دنبال علایم نباش

عزیزم میشه منم راهنمایی کنین من ۲ روز انتقال دادم هیچ علائمی ندارم فقط سینه هام درد میکنه علائم خ بی ...

منم روز ۵ هستم اصلا علائم ندارم از دیروز سینه هام درد شده فقط همین.

درد پریود هم اصلا ندارم‌ توداری؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
منم🥲 عاشق اون لحظه ای هستم که بیهوشم میکنن خیلی باحاله واقعا خیلی دوسش دارم میری تو حالت یغما🤪😂

😬😉

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
راستش موقع درد اصلی یه چیزی بهم تزریق کرد سرگیجه وحشتناک گرفتم خیلی عجیب بود منم کلا درگیر اون سرگی ...

چه حس بدی رو تجربه کردی .ان شاالله خدا بزودی جواب اینهمه سختی و دردی رو که کشیدی با دو تا نی نی قشنگ بده 🤲🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...