2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
عزیزم نگران اختلاف سن نباش دکتر من گفت تا ان تی همین که جنین رسد داشته باشهکفایت میکنه نمیتونیم دقیق ...

اگه اینطور باشه که پس خوبه🥺

چون من همش نگران اینم که رشدش مناسب نبوده که تو ۱۱ روز فقط به اندازه ۵ روز رشد کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميشه سرچ رو كنار بذاريد لطفا؟؟؟ جز استرس هيچى نداره خود دكتر من گفت اطلاعات اينترنت خيلى هاش اشتباهه ...

اره فکر کنم دارم خودمو و اطرافیانمو آزار میدم😭اما دست خودم نیست،سر میخورم وسط اطلاعات اینترنتی😕

اره فکر کنم دارم خودمو و اطرافیانمو آزار میدم😭اما دست خودم نیست،سر میخورم وسط اطلاعات اینترنتی😕

تو گوگل سرچ کنی باد معده دارم میزنه سرطان روده بزرگ سرطان دیواره روده انواع سرطان مقعدی😐😐😐😐😐توروخدا ول کن این اینترنتو

خداياشكرت....❤️ 
آره عزیزم من یکم آزمایش دادم منفی شد داروهامو قطع کردم اما هنوز پریود نشدم

ایشالله ک باردار باشی ک نشدی من شدم امروز یه تیکه ای افتاد گلاب ب روت خیلی وحشتناک بود عین یه تیکه جیگر ک رگه های سفید توش دوتا رنگه کلفت

ایشالله ک باردار باشی ک نشدی من شدم امروز یه تیکه ای افتاد گلاب ب روت خیلی وحشتناک بود عین یه تیکه ج ...

عه عزیزم نکنع بچه بوده افت بتا پیدا کردی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
گیلدا جان اینی که گفتی سقط ها

تو خیابون بودم یه درد عجیبی گرفتم ک حتی ب پشتم ببخشد رک میگم زده بود فشار میومد ب اون اومدم خونه یه تیکه کوچیک جیگر مانند ک توش رگه سفید گردن مرغ نمیدونم دیدین یا نه وقتی میپزی توش یه رگه سفید داره شبیه اون کلفتی اون بود