2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
مرسی فدات شم ، اخه همسرم میخواد دلداری بده به من میگه خیلی کوچیکه نترس اذیت نمیشی . شما گفتی حدود ۵ ...

عزیزم ترس نداره خیلی کوچیک مال منم همین بود 

اولش یه ذره حالت درد پریود چند ساعت میگیری

بعد یه نیم ساعت شدید میشه و بعد میفته راحت میشه

مال من ۱۰ روز بود دارمو قطع کرده بودم نیفتاده بود آخه بچه قلبم داشت اسنپ گرفتم برم دکتر تو ماشین دردش شروع شد

تو دسشویی مطب رسیدم دیگه ببخشد هی لخته خون میومد یهو جنین افتاد اندازه‌ی دو بند انگشت

اسنپیه شانس آورد اگر نه ماشینش به گند کشیده بود وای😬😬😬🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=256713996]سلام دوستان عزیز بعد مدت ها تونستم بیام اینجا امیدوارم حال همه ی عزیزان عالی باشه د ...

ممنونم عزیزم که جواب دادی

چشم،چیزی نمیخورم 

اخه میترسم با امپول زدن باز بگن این ماه برو ماه بعد بیا

😔😔این عقب افتادن ها بیشتر اعصابمو خورد میکنه

امیدوارم خدا خودش منو صبورتر کنه

سلام عزیزم من هم پیشه دکتر بختیاری میرم اولین بارم هست میخوام ivf کنم ترسیدم پیامتو دیدم ،از تجربه ا ...

دکتر با اخلاق و اروم خوبیه من با دکترم مشکلی نداشتم خیلی دکتر خوبیه با بیمارستان نیکان مشکل داشتم اتفاقا به دکتر هم گفتم از جنین شناس نیکان ناراضیم بیمارستان نیکان درصد مثبت شدن ای وی اف خیلی پایینه

ممنونم عزیزم که جواب دادی چشم،چیزی نمیخورم  اخه میترسم با امپول زدن باز بگن این ماه برو ماه ب ...

نه عقب ک نمیندازن بازم وایسا پریود نشدی ب دکترت بگو امپولی چیزی بده بشی احتمالا دز داروهاتو بیارن پایین 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
کدوم شهری؟ من ۱۲ تا تخمک داشتم ۸ تا جنین شد ۴ تاشو انتقال دادم و ۴ تاشو فریز کرد  تازه من ذخیر ...

من اصفهان م

اونسری کهتخمک کشی کردم ۲۰ تا تخمک داشتم کلا ۵ تاش جنین شد الان میگم حتما بخاطر ویتامین دی و انتی تی پی او بوده که اینجور شده 

ذخیره تخمدان م ۴ و خورده ای بود 

کدوم شهری؟ من ۱۲ تا تخمک داشتم ۸ تا جنین شد ۴ تاشو انتقال دادم و ۴ تاشو فریز کرد  تازه من ذخیر ...

هر سری هروقت میرم دکتر 

سونو میکنه میگه ذخیره تخمدان مطلوب قابل قبول 

ولی میخاستم دکتر م را عوض کنم

رفتم پیش یکی دیگه که کارای تخمک کشی را برام انجام بده ده روز قبل از پریودی قرص استرومارین بهم دادم ۶ تاش را مصرف کردم سینه هام خیلی سنگین شده بود و تیر میکشید رفتم دوباره پیش دکتر خودم 

سونو کرد گفت تخمدان چپ قابل قبول تخمدان راست حداقل نرمال بعد هم گفت قرص را دیگه نخور 

منم نخوردم 

الان سه روز از موعدم میگذره هنوز پریود نشدم 

نمیدونم چکار کنم 

نه مامان‌ خانم‌ چیزی نمیشه یکم تمرین کن که باید از چندوقت دیگه مثل ربات با چندین دست کار کنی 😂 ...

من هر وقت بچم شدید گریه میکنه میگم اگه الان دوقلو بودن چجوری ساکتشون میکردم

واقعا دوقلویی سخته

چه توی بارداری

چه دوسال اول زندگیشون

😉

هر سری هروقت میرم دکتر  سونو میکنه میگه ذخیره تخمدان مطلوب قابل قبول  ولی میخاستم دکتر م ...

سلام عزیزم این ک مینویسن حداقل نرمال تو مرکز ناباروری اصفهان یعنی ذخیره تخمدان کمه؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

سلام دخترا خوبین سلامتین من امتحان شهری رو قبول نشدم😅😅😅😅😅دیگه نمیرم دارم میرم برا شروع درمانم یه سوال بنظرتون دکترم میگه هیسترو برم بهتره یا نه 

گزینه اول برو

گزینه دوم بازم از دکترم مشورت بگیرم 

ممنون میشم راهنماییم کنین دوستتون دارم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم قربونت خودتو فندقت خوبه من سرکلاژ نکردم پساری گذاشتم هفتم رفته بود بالا  یک الی دو ه ...

والا مامانم اومده پیشم کلا استراحتم ببینم خدا چی میخواد 

شما طول سرویکست چند بود ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..