2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست
ممنون عزیزم، من تاحالا سه بار انتقال جنین دادم که بار اول بارداری پوچ شدو دوبار منفی شد، حالا برای چ ...

سلام عزیزم ببخشید میپرسم شما بارداری پوچت چجوری سقط شد ؟ چند هفته بودی ؟  مال من هفته ۱۰ هست و ۱ سانته حدودا. یکم نگرانم برای سقطش 

سلام عزیزم ببخشید میپرسم شما بارداری پوچت چجوری سقط شد ؟ چند هفته بودی ؟  مال من هفته ۱۰ هست و ...

عزیزم چقد پیامت خوندم ناراحت شدم انشالله بحق امام حسین خدا برات زود جاشو با اولاد سالم و صالح پر کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم من هماتوم نداشتم ولی یکی از جفتام پایین بود رفت بالا 

عزیزم شما جنسیت نی نی هاتون چیه😍😍 چند کیلو اضافه کردی؟ من تو این دوماه ۵ کیلو اضافه کردم به نظرم زیاد بوده

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اخی عزززیزم انشالله به سلامتی درمیاره ۱۲۰سال براش کارکنه من امروزبردم واکسنشو زدم ۶ماهگی دخترشما چن ...

قربونت برم مرسی.۶ ماه ۷.۵ بود.پسر شما چند بود قد و وزنش؟

غذا رو آره از ۴ ماهگی شروع کردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان امروز رفتم سونو و بازم ساک کاملا خالی خالی بود ، دکتر گفت چون ته دلت هنوز امید دادی آزما ...

خیلی خیلی ناراحت شدم اصلا نمیتونم ناراحتینو توصیف کنم خیلی سخته عزیزم میدونم ایشاا... دفعه دیگه مامان میشی به حق بی بی فاطمه زهرامن موقع سقط داروهامو قطع کردم خونریزمم قطع شده بود بعد از یه هفته ده روز دردم شروع شد همو موقع ی بسته گنده زعفرانو توی یه لیوان آب ریختمو کم کم خوردم اما زیادشم خوب نیست حواست باشه دردش درست مثل زایمانه میگیره ول میکنه یهو دردش شدید میشه حتما یکی پیشت باشه برات حوله گرم کنه بزاری روی شکمتو کمرت یا کمپرس آب گرم بزار

سلام عزیزم ببخشید میپرسم شما بارداری پوچت چجوری سقط شد ؟ چند هفته بودی ؟  مال من هفته ۱۰ هست و ...

ببخش ک من جواب دادم مگه میشه یک سانت باشه من قشنگ موقع دفع کیسه و جفت رو دیدم هرکدوم اندازه کف دستم بودتقریبا درست نمیدونم اما شش هفته بودم

کسی هست کلینیک نیکان انتقال داده باشه؟با کدوم دکتر 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ژل رویال بگیر قبل انتقال بخور هم سیستم ایمنی بدن رو قوی می‌کنه هم تو انتقالت تاثیر مثبت داره فقط انت ...

مرسی مهربون بنظرت از دارو خانه بگیرم؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من سرما خوردم ناجور دیگه 

خوابم برده بود خواب دیدم انتقالم مثبت شده خیلی حس قشنگی بود

ولی متاسفانه زود بیدار شدم سردم شده بود و نفس تنگیم شدید

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم چقد پیامت خوندم ناراحت شدم انشالله بحق امام حسین خدا برات زود جاشو با اولاد سالم و صالح پر کنه

مرسی از لطفت عزیزم قربانت ، انشاله خدا به هممون نی نی های سالم و صالح بده سختیامونو فراموش کنیم

ببخش ک من جواب دادم مگه میشه یک سانت باشه من قشنگ موقع دفع کیسه و جفت رو دیدم هرکدوم اندازه کف دستم ...

عزیزم مال من هیچی تشکیل نشده جفت و اینا نداره اصلا، فقط یه ساک خالیه ۱۱ میلیمتریه ‌. از ۳۰ شهریور هر هفته سونو کردم تو هر هفته ساک ۱ میلیمتر یا کمتر رشد میکرد متاسفانه

خیلی خیلی ناراحت شدم اصلا نمیتونم ناراحتینو توصیف کنم خیلی سخته عزیزم میدونم ایشاا... دفعه دیگه ماما ...

مرسی عزیز دلم واقعا پیامات باعث دلگرمیم شد ممنونم . توی این مدت که داروهامو قطع میکنم هر لحظه ممکنه درد شروع بشه ؟ شروع بشه اگه بیرون باشم فرصت میشه برگردم سریع خونه ؟ همش استرس دارم از دیروز . بنظرت دوباره برم دکتر که دارو بده با دارو سقط کنم بهتر نیست ؟ ببخشی  خیلی سوال پرسیدم اگه چیزی به ذهنت میرسه لطفا برام بنویس . راستی بعدش مثل کورتاژ باید ۴۰ روز مراعات کنم یا زودتر حالم خوب میشه ؟ ۳ سال پیش کورتاژ شدم متاسفانه تجربه اونو دارم