2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست

سلام دخترا خوبین دلم تنگ شده بود گفتم یه سلامی بکنم اونا که انتقال دادن انشاالله مثبت بشن اونا هم که مثبت شدن انشاالله که به سلامتی فارغ بشن اونا هم می‌خوام پانکچر بشن انشاالله جنین های تپل مپل 

اونا هم که مثل من منتظر انتقال هستن و شرایطشون از هر لحاظ جور نیست انشاالله جور بشه به زودی دوستتون دارم خواهرای گلم برا دل منم یه صلوات بفرستین 🙏🙏🙏🙏🙏🙏😘😘😘🤗🤗🤗

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت برم چقد قند تو دلم اب شد با این حرفت😍😍😍 ولی من حامله نیستم میگن زبون بنده قلم پروردگاره ان ...

انشاالله که من و تو و همه منتظرا هم جواب میگیریم گلم انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من از نزدیکام دیدم اندومتریوزه دوبار انتقال منفی داشت بعدش میخواست بره لاپاراسکوپی بعد ۷ ...

😍😍😍

البته من یه بار انتقال دادم خداروشکر مثبت شد

دوران شیردهیم سرکوب شده بود اندومتریوزم

الان بعد یکسال دوباره برگشته

دکترمم میگه باید دومیو زووود بیاری چون معلوم نمیکنه بتونی بارداری بشی یا نه

حالا میترسم دومی رو دوباره با آی وی اف باردارشم😭

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بله خواهرم ،همسرش کلا تحرک نداشت وضعیف بود و مشکل سرطان بیضه داشت البته خوش خیم خداروشکر و عمل کرده ...

خدا نگهدارشون باشه😍🤲🏻

مرسی عزیزم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

جنین فریز نداری؟؟؟

چرا ۵ تا برام مونده

قبل دوتا انتقال داده بودم که یکیش موند

😍😍😍 البته من یه بار انتقال دادم خداروشکر مثبت شد دوران شیردهیم سرکوب شده بود اندومتریوزم الان ...

انشالله دومی رو طبیعی باردار میشی

منم خودم آندومتریوزم الان انتقال سوممه بماند چقدر آمپول بخاطر آندو زدم تو این دوسال

قربونت برم چقد قند تو دلم اب شد با این حرفت😍😍😍 ولی من حامله نیستم میگن زبون بنده قلم پروردگاره ان ...

دورت بگردم نمیدونم چرا فکر کردم بارداری ایشاا... خدا بهت دوقلو بده صحیح و سالم

سلام دوستاي عزيزم 

اميدوارم حالتون خوب باشه

نميدونم منو ميشناسين يا نه ولي من چند سال براي بچه دار شدن اقدام كردم و بالاخره خدا يه فرشته ي كوچولو بهم هديه داد اميدوارم همه ي دوستاي عزيزم خدا دامنشو سبز كنه و يه فرشته ي ناز بهش هديه بده من خيلي دارو مصرف كردم خيلي همه ي شما ميدونيد كه وقتي توي اين راه هستين چقدر بايد دارو مصرف كنيد و از اين دارو ها من 📌📌٣تا بسته استراديول خارجي (از اين استراديول هاي گرد) و ٤٠تا انوكسا برام مونده و چندتا بسته مولتي ويتامين دلم ميخواد اينارو هديه بدم به كسي كه واقعا نياز داره و نميتونه تهيه كنه و يا دنبالش ميگرده و پيدا نميكنه ،اگه كسيو ميشناسيد بهش بگين بهم بگه تا براش بفرستم 

ممنون ازتون و ان شاالله خدا حاجت دل همه رو بده🌹

سلام دوستاي عزيزم  اميدوارم حالتون خوب باشه نميدونم منو ميشناسين يا نه ولي من چند سال براي بچ ...

سلام بروی ماهت مامان مهربون ایشاا... نی نیت صحیح و سالم باشه وخدا نگهدارش باشه

سلام بروی ماهت مامان مهربون ایشاا... نی نیت صحیح و سالم باشه وخدا نگهدارش باشه

قربونتون برم نميدونم ني ني دارين يا نه اگه داري خدا حفظش كنه و اگه نداري ان شاالله از ته قلبم برات دعا ميكنم خدا يه فرشته ي نازشو بهت بده 

سلام... من تو ۸ هفته بودم که متوجه شدم بچم تو ۵ هفته مونده، دو روز پیشم یه سقط فجیع و دردناک و تجربه ...

متاسفم ولی ناامید نباش رحمت و فضل خدا بیش از تصور و ادراک ما بنده هاست ،انشاءالله همین امسال مادر میشی اینبار فسقلیا محکم به دلت میچسبن