2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045074 بازدید | 684424 پست
خدارو شکر که سالمن . تا میتونی استراحت کن . صدقه ام بزار کنار . 

😘😘 اره واقعا چشم بد هم هست من بخاطر شرایطم همه از الان فهمیدن باردارم اونم دوقلو چشم بد هم خیلی هست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیزم نرفتم سونو ب دلایلی که نوشتم صفحه۲۹۱۶۹روبخون

رفتم خوندم عزیزم متاسفم امیدوارم خیلی زود بادار بشی وبه سلامت ۹ ماه طی کنی

من تجربه ادلم مثل شمااست بی تجربه بودم وذوق وشوق بادار شدن

بعد از ازمایشم نزدیکی داشتم همزمان سرکارم می رفتم افتادم به خون ریزی نمی دونستم باید استراحت کنم نمی دونستم باید دراز بکشم وخیلی نمی دونستم های دیگه از این جهت می فهممتون

از اون طرف تو همون عیدی که شما می گید منم بادار بودم وهیچ سونوگرافی باز نبود که ببینم جنین داخل ساک هست یا نه اونم داستان های خودش داشت.

شادی صدام کنید
قربونت برم الهی امین ولی قبل اینکه جواب بدین من گذاشته بودمو منفی شد😔😔

خدانکنه عزیزم، گفتم نزار معلوم نمیکنه که الان شاید زوده بتا پایینه معلوم نیست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
رفتم خوندم عزیزم متاسفم امیدوارم خیلی زود بادار بشی وبه سلامت ۹ ماه طی کنی من تجربه ادلم مثل شمااست ...

درد مشترک داریم عزیزم ایشاا... ک دفعه نی نی هاتو صحیح و سالم بغل بگیری من خیلی بعد از اون اتفاق بازم برام مشکل ب وجود اومد بعد سقطم دوتا جنین دیگه فریز داشتم باز رفتم برای انتقال اما دکتر نتونست انتقال بده گفت دهانه رحمت تنگه گفتم با بیهوشی انجام بده گفت دیگه خیلی دست کاریش کردم نمیشه زیر دستش از درد گریه میکردمو التماس اما گفت پاشو نمیشه روزی ک واسم انتقال ندادن نشستم روی پله های مرکز و فقط بلند بلند گریه میکردم شوهرم شوکه شد بعد گفتم خدابزرگه شاید قسمت نبود دفعه بعد همون دوتا جنینو انتقال دادن با بیهوشی بعد انتقال جنین شناسو دیدم گفتم جنینام دوبار از فریز در اومدن کیفیتشون چطوره آب پاکی رو ریخت رو دست گفت وقتی دوبار فریز و ذوب شدن مطمئنن کیفیتشون خیلی اومده پایین و من فهمیدم ک منفی میشم دیگه نرفتم خصوصی دفعه بعد رفتم مرکز دولتی یبار پانکچر شدم سه تا جنین که موقع ذوب شدن دوتا وبازم منفی ایندفعه هم پانکچر شدم و یه دونه جنین و دلم خوشه ب همین یه دونه ایشاا... ک بگیره😔

وای اصن نمیبینم اسماتونو باور میکنید فقط دارم تند تند ج میدم دستم میلرزه تو عکس قشنگ معلوم نیس 

این که مثبته دختر مبارک باشه قشنگم😍😍

درد مشترک داریم عزیزم ایشاا... ک دفعه نی نی هاتو صحیح و سالم بغل بگیری من خیلی بعد از اون اتفاق بازم ...

چقدر سخت وچقدر پیچیده بود امیدوارم این بار نتیجه بگیزی ودلت شاد شه

ادم نمی دونه در مقابل این همه لحظات سخت چی بگه

شادی صدام کنید
مبارکه گیلدا جان فقط برا آزمایش بزار روز ۱۴ برو ک بتات بالا باشه استرس نگیری با این حال خوبت برا هم ...

من پنجشبه ازمایشمه روز هفدم گفتن باید ۱۶ روز بگذره اگه لایق باشم حتما بخدا من همیشه دعامه ک اونایی ندارن خدا بهشون بده امیدشونو نا امید نکنه 

😘😘 اره واقعا چشم بد هم هست من بخاطر شرایطم همه از الان فهمیدن باردارم اونم دوقلو چشم بد هم خیلی هس ...

خداروشکر که خودت و نی نی ها سالمه چشم بد ازتون دور باشه مواظب باش گلم 🥰🥰