2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
من شیاف گزاشتم رفتم گفت اگه باز اینجور خونریزی داشتی بیا . الان رفتم توالت یه چیز سنگین دایره ای شکل ...

نفوذ بد نزن 

کلمات قدرت دارن گلم

مگه هماتوم نداشتی شاید اون افتاده 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نفوذ بد نزن  کلمات قدرت دارن گلم مگه هماتوم نداشتی شاید اون افتاده

هماتومم ۳ سی سی بود خیلی کوچیک بود من خیلی خونریزی شدید بعد یه چیزی اندازه انگشت سفد و قهوه ای سیاه دفع کردم بعد ۱ ساعت هم اون چیز دایره ای که میگم خیلی سنگین بود یهو زد بیرون😥😥😥😥 خدا خودش بهم رحم کنه خیلی داغونم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هماتومم ۳ سی سی بود خیلی کوچیک بود من خیلی خونریزی شدید بعد یه چیزی اندازه انگشت سفد و قهوه ای سیاه ...

عزیزم خیلی متاسفم، فقط میتونم بگم امیدوارم که جنین نبوده باشه…. مثبت باش، قوی باش، هنوز که چیزی معلوم نیست. فردا صبح حتما برو سونو.انشالله که جنین نبوده و جنین سر جای خودش محکم چسبیده… دردهات چطوره؟

عزیزم خیلی متاسفم، فقط میتونم بگم امیدوارم که جنین نبوده باشه…. مثبت باش، قوی باش، هنوز که چیزی معلو ...

دردام بعد اون خونریزی پخش بود تو شکمم کمرم کمی درد میکرد الان بهترم کمی زیر دلم درد میکنه شیاف زدم شاید واسه اون دردام کم شده 

منم با فیلم و کار خونه خودمو سرگرم میکنم اما امشب یه اتفاقی افتاده دلم میخاد مثبت بشه ک اون اتفاق را ...

ایشاا... مثبتی عزیزم امیدوارم هراتفاقی ام که افتاده به خیر و خوبی بگذره

من شیاف گزاشتم رفتم گفت اگه باز اینجور خونریزی داشتی بیا . الان رفتم توالت یه چیز سنگین دایره ای شکل ...

سلام عزیزم فک نمیکنم جنین باشه چون من تجربه ی سقط داشتم چندساعت اینقدر درد وحشتناکی داشتم ک از درد احساس کردم بیهوش شدم برای چند لحظه استراحتتو داشته باش شیاف و امپولاتو هم مرتب بزن اگه دکترت جواب نمیده حتما فردا زنگ بزن به ی دکتر دیگه وقت بگیر ازش تعجب میکنم چرا ببمارستان سونو انجام ندادن واست حتما حتما استراحت مطلق باش 

دردام بعد اون خونریزی پخش بود تو شکمم کمرم کمی درد میکرد الان بهترم کمی زیر دلم درد میکنه شیاف زدم ش ...

خواهش میکنم استرس نداشته باش و کار عجولانه انجام نده من بار اولم دوتا جنین بلاست انتقال دادن و مثبت شدم خورد ب تعطیلات عید و اوایل کرونا ک همه جا تعطیل بود فقط ی پیام دادم ب دکترم ک اگه بشه تعطیلات برم شهرستان درحد یکی دوساعت توی ماشینم فقط گفت منعی نداره برو چند روز بودم کاری ام نمیکردم همش خونه بودم و به بقیه گفتم استراحت مطلقم خلاصه شب ی لک صورتی دیدم خیلی کم دیدم طبق نظر دکتریه دونه آمپول ب شیافام اضافه کردم هرچی فرداش زنگ میزدم دکتر کسی جواب نمیداد دیگه هم لک نداشتم تا ی شب خونریزی وحشتناک و زیادی کردم اونموقع نی نی سایت نمیومدم تجربه ای نداشتم ترسیده بودم فقط میلرزیدم و شوهرم رسوندم بیمارستان توی هم شهرستان تا گفتم خونریزی پرستار خندید گفت اگه چیزی ام بوده سقط شده هرچی بش گفتم آی وی افم گفت آی وی اف چی هست برو خانوم کروناس اگه خونریزیت زیادبود سقط شده اونجا واقعا شکستم اشکام فقط میومدن پایین چطور یه زن میتونه به هم نوعش اینطوری بگه اونم با پوزخند.نمیدونستم هماتوم چیه نمیدونستم چکار کنم با اون وضعم صبحش پاشدم اومدم شهر خودمون دوباره خونریزی وحشتناک و زیادی کردم آز بتا دادم باز بتا بالا بود بلاخره با یه جون کندنی دکتر رو پیدا کردم اما مطبا کلا تعطیل بودن هرجا زنگ میزدم میگفتن هفته آخر ماه هستیم خلاصه گذشت و رفتم سونو شکمی و واژینال سه جا مختلف بهم گفتن هماتوم داشتی نباید تکون میخوردی اما بازم با خونریزی بسیار بسیار زیاد من ک کل دسشویی شلوار و لباس زیرم غرق خون بود کیسه جنین سرجاش بود اما قلب نداشت و دفورمه شده بودباز بعد قطع قرصام خونریزیم کاملا قطع شد همه کار میکردم ک دفع بشه تا یه روز بلاخره با یه غداب زیاد دفع شد خواهش میکنم توروخدا تا خونریزی کردید حرکت نکنید بخدا خیلی وقتا جنین حالش خوبه فقط یخاطر هماتوم خونریزی ممکنه شدیدم باشه خیلی همینجا گفتن خونریزی زیاد و وحشتناکی داشتن اما جنین سالم بوده خداروشکر ببخشید ک زیادشد

خواهش میکنم استرس نداشته باش و کار عجولانه انجام نده من بار اولم دوتا جنین بلاست انتقال دادن و مثبت ...

ممنون عزیزم که جواب دادی . من خونریزیم همراه با دفع بود چند تا چی دفع کردم . دیگه نمیدونم دردم کم شد پروژسترون زدم جرات نمیکنم دسشویی برم😥😥😥خیلی میترسم . قراره شوهرم بره بینم سونو هست الان دیشب میگفتن مگه بستریت کنیم اونم ۵ ‌. ۶ ساعت بگذره ازت بگیریم دیگه هی منظورشون صب بود بخاطر دخترم اومدم خونه . من اناناس زیاد خوردم همش میگم نکنه مال اونه . شما قلب داشت جنین قبل خونریزی؟

خواهش میکنم استرس نداشته باش و کار عجولانه انجام نده من بار اولم دوتا جنین بلاست انتقال دادن و مثبت ...

منم خونریزیم وحشتناک بود خیلی زیاد شما چند هفته سقط کردی چطور دفع شد چند تیکع بود . عزیزم ناراحت شدم واسه زجر و سختی که کشیدی 😥😥😥 خدا به داد هممون‌برسه . منم هماتوم داشتم کوچیک بود بیشتر دراز کش بودم دیروز چند بار چند دیقه ای تو خونه پا شدم😥😥😥😥 همش عذاب وجدان دارم 

من خانوم دکتر حافظی عالیه هم کارش هم اخلاقش کلی زنای باردار تو مطبش میبینم چون رویا چندتا مطب داره و ...

مرسی از پاسخگوییت .من به تویه یکی از دوستان با دکتر مصطفایی وقت گرفتم گفتن خوب و خوش اخلاق و کارشون هم خوب  هست

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اوهوم نمیدونم  ولی درکل دیگه واسم مهم نیست همه چیز رو سپردم به بالایی خودش میدونه چی به صلاحم ...

ان شاالله بهترینها برات اتفاق میافته و اینسری مامان میشی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مونوتروپین ستروتاید سینال اف بود و فک میکنم ی آمپول دیگه هم بود فولیک اسید و ویتامین د هم میخوردم&nb ...

مرسیرعزیزن .ان شاالله این انتقال مامان بشید و براتون بمونه 🌷🤲

عه به سلامتی برا میکرو تاحالا رفتید کدوم مرکز راضی بودید عایا

من میرم مرکز مشتاق .

یبار انتقال دادم منفی شد

این بتر با دکتر کلانتر میخوام  انتقال بدم 

فعلا ک نتیجه نگرفتم ببینم چی میشه

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...