2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045085 بازدید | 684425 پست
هزینه ی دونه آمپول ۸ ملیون شد؟

اره عزیزم ازاد

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دستتون درد نکنه . گفتین ک ی گاربری هستش گونال داره  میگم خودتون تو اثفهان سراغ ندارین داروخونه ...

عزیرم درخواست دوستیمو قبول کن تا شمارشونو بهت بدم، به خودشم پیام دادم که شما امپولو میخواین. توی عنوان  تاپیک هام سرچ کن آمپول گونال ، تاپیکش رو براتون میاره، اسم کاربریش هم amhmah هستش. خودمم از پارسال یکدونه پرگووریس دارم. همیشه داخل یخچال بوده و تا اخر 2022  تاریخ انقضاش هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسمش آمپول النوا خارجی هستش هشت ملیونه اونم زد ولی هیچ فایده ای نداشت براش متاسفانه

افرین. همین بود

عزییییزم 💚 انشالله بهترین ها براش اتفاق بیوفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خخخ ما جشن نمیگیریم نه عقد رو ن ازدواج رو انقد شوهرم براش مهم نبود  منم بیخیال شدم حتی یادش ن ...

ماهم که یادمونه جز تبریک کاره دیگه ای از دستمون بر نمیاد😅

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من از استان بوشهرم داروخانه های بوشهر و شیراز ندارن . شما کجایی هستین ؟ میشه برام بپرسین ک چ داروخون ...

عزیزم من تهرانم 

تهران خیلی راحت میشه پیدا کرد

من آخرین باری که تهران بودم یکی از شمال پست شخصی گرفته بود (طرفی که اومده بود دارو بگیره کارمند پست بود)

دارو رو گرفت ارسال کرد به شمال 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم سلام،قصد دخالت ندارم منتهی چیزی که من میدونم تو انتقالم مهمه،اینه که بدنت و رحمت از هورمون پاک ...

عزیز دلی ممنون ازت

خب الان پریود شدم میشه پریود اول؟ یا اینو نباید حساب کنم؟

اره تصمیم دارم خوب که شدم برم باشگاه که هم برای روز انتقالم لاغر بشم هم خون رسانی به رحم بشه

یکی بهم گفت از الان تا وقت انتقال روغن سیاه دانه بزن

اونم تصمیم دارم بزنم

ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من تهرانم  تهران خیلی راحت میشه پیدا کرد من آخرین باری که تهران بودم یکی از شمال پست شخ ...

کدوم داروخونه ها داره ؟ میشه شمارشو بهم بدین؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم ایشاا... ک ایندفعه مامان میشی خدابزرگه

قربونت برم ممنون قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا خدا😰 یهنی بجز اون ۹ تومن که برا پانکچر دادی؟

ای خدا...ببین انقد فک نکن.شاید شما با کمترین داروی ایرانی بدنت واکنش بده.وکیفیتشم خوب باشه.استرس فقط تخمک خودت خراب می‌کنه ها.

دستتون درد نکنه . گفتین ک ی گاربری هستش گونال داره  میگم خودتون تو اثفهان سراغ ندارین داروخونه ...

عزیزم من خودم پرگووریس رو سال قبل خریدم الان اطلاع ندارم کجا داره، تاریخ انتقضاش هم تا اخر 2022 هست همیشه هم داخل یخچال بوده،  اگر بدرتون میخوره حتما بهتون میدم.این شماره تماس داروخونه دکتر بختیاری هست معمولا داروهارو داره 03136249535 . باز داروخانه دکتر جلوخانیان 03132355996  تماس بگیر. انشالله که داشته باشن.درخواست دوستیمو قبول کن تا شماره موبایل اون خانم رو که گونال داشت برات بفرستم. اسم کاربریش هم amhmah هست. توی عنوان تاپیک هم امپول گونال سرچ کنی میاره برات.

عزیزم من خودم پرگووریس رو سال قبل خریدم الان اطلاع ندارم کجا داره، تاریخ انتقضاش هم تا اخر 2022 هست ...

قبول کردم عزیزم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم شرایط دقیقا عین شماست انشااله این بار نتیجه میگیریم شما الان کار خاصی انجام میدی؟

فعلا نه گلم چون هنوز زیر دلم درد میکنه 

کاری نمیکنم،

یه اسباب کشی تو راه دارم 

بعدش که خیالم از اون راحت بشه میرم باشگاه لاغر بشم و خون رسانی به رحم برسه

روغن سیاه دانه ام میخام از عطاری بگیرم بزنم 

ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40