2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045084 بازدید | 684425 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچها کدوم مرکز برم که هم حاذق باشن هم نگن تخمک اهدایی و با تخمک خودم امتحان کنن.هم چون واژینیسموس هس ...

من هم نیکان بودم هم پارسیان هم مام هم بهمن

بنظر من بهمن از همه جا جنین شناس بهتری داره

نیکان که از نظر جنین شناسی افتضاحه همه جنین از بین میبرن

کهیر دیگه نترس چیزی نیست بخوای همین الان بری دکتر حالا اگر ماست یا خیار داری روش بزن یا با آب سرد ب ...

از دارو خونه قرص حساسیت گرفت 

خوردم خوب شدم 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یه موزیک ملایم بزار یه چای یا دمنوش برا خودت درست  به هیچی فکر نکن ریلکس کن بهتر میشی

من نزدیک ۱۳ روز اینا زودتر پریود شدم

طبیعیه؟

شما بعد از پانچر کی پریود میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یادم نیست تو چه مرحله ای هستین الان؟ حتما به داروها حساسیت دارین من تجربشو ندارم که راه حل بدم ، ولی ...

سر همین دکتر رفتن با شوهرم دعوام شد

از دارو خونه قرص حساسیت گرفت خوب شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تماما مال داروهای هورمونی هست که مصرف میکنی عزیزم، خیلی همه جوره آدمو بهم میریزه، با شوهرت صحبت کن ب ...

دارو های هرمونیم خیلی وقته تموم شده عزیزم

دارو های پانچرم تموم شدن

ولی پریود شدم

شاید بخاطر اینه

دیگه حوصله ی اینو ندارم بگم نازمو بیشتر بکش

مگه من چند سالم بود که تو این راه اومدم بخدا هیچی نفهمیدم از زندگیم

دروغ نباشه ۱۷ سالگی افتادم تو دکترا

دیگه روحم خستس 

اگه کسی باشه که قدر بدونه حرفی نیس

وقتی من با طبیعی ترین حالت ممکن باردار میشم ولی بخاطر آقا بخاطر زندگیم دارم تحمل میکنم

توقع دارم منو بفهمه درک کنه 

خستم...

ببخشید شاید با حرفام ناراحت بشید🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دارو های هرمونیم خیلی وقته تموم شده عزیزم دارو های پانچرم تموم شدن ولی پریود شدم شاید بخاطر اینه ...

بهتر شدی؟الان عکس تاول رو دیدم ، منم شرایط تورو دارم بخدا سنمم کمه تازه شوهرم اصلا راضی نمیشد بریم دکتر میگفت بچه میخوایم چکار من با هزار بدبختی راضیش کردم ، همه مردا همینن خودتو ناراحت نکن بعدن که باردار شدی انقد اذیتش کن تا قدر بدونا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام گلم اره رفتم. دکتر گف چون خییییلی پرولاکتینم بالاست باید ی ماهم سیکلو عقب بندازیم کابرگولین نوش ...

سلام عزیزم .پس پرولاکتین روی تخمک هم تاثیر میزاره .ان شاالله که با مصرف قرص زود برمیگرده توی رنج 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون ک جواب دادی گلم. نمیدونی تو پریودی هم میشه رفت یا نه؟ اره برا پرولاکتین . از سر هست. تو نت میخ ...

خواهش میکنم عزیزم .ان شاالله که چیزی نیست .فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه فقط برای رفتن توی دستگاه نباید چیز فلزی داشته باشین همین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من هم نیکان بودم هم پارسیان هم مام هم بهمن بنظر من بهمن از همه جا جنین شناس بهتری داره نیکان که از ...

حالا من خیلی از جنین شناس بهمن راضی نبودم حس کردم سری دوم جنینام رو از بین بردن .