2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من رشت رفتم بیمارستان الزهرا اگر هر نوع بیمه ایی دارید مثل تامین ،روستایی،سلامت قبول میکنن وهزینه پا ...

من اصفهانم اول مطب میرفتم ولی دیدم هزینه ها بالاست ، رفتم بیمارستان بهشتی ،سه بار پانکچر و سه بار انتقال همیشه هم پرداخت داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آلوچه جان خوبی عزیزم ؟ اصلا برا پانکچر عجله نکن بذار شرایطش بهتر بشه هروقت دکتر اوکی داد میری پ ...

ممنون عزیزم نه عجله نمیکنم دکتر گفت باید درست بشه اگه اینجوری بریم شانس پایین ..توکل بخدا فعلا داروها استفاده میکنیم ببینم خدا چی میخواد 

برا من مسطح بود اصلا عمق نداشت دکتر گفت ۲۴میلی متره بعد تو هر سونو نسبت به سونو قبلی کوچکتر شد و سون ...

برای من نزده مسطحه یا ن فقط زده 

در مجاورت تحتاتی ساک حاملگی هماتومی با اندازه تقریبی  ۸×۱۷ میلی متر رویت شد

عزیزم ژل رویال رو از کجا گرفتین؟ چون میگن باید از جای مطمین خرید تا تقلبی نباشه

فرزی جان معرفی کردن بهم  از مهندس پیر ایرانی حضوری رفتم پیشش ولی ارسالم دارن اگه خواستی شمارشو بهت بدم کلی کتاب در مورد زنبور داری و عسل و اینا نوشته بودن ب نظر مطمئن میومد فرزی جونم که نتیجه گرفته بودن از مصرفش 

شمابیمار انصاری پورهستی؟کارش واخلاق ایناش چجوره؟همه کارارو خودش میکنه؟دکترمنوخودشون انصاری پورمعرفی ...

سلام عزیزم والله عمل اینارو خودش میکنه ولی همه داروهاشوماما میکنه برایه من که به حرفم گوش نداد خیلی  سرشم خیییلی شلوغه ولی امار مثبتاش بالای به نظرم بسته به شانسته

سلام بچه ها من دکترم شهرزاد انصاریه انتقال اولم باهاش منفی شد حالا دیگه نمیخوام باهاش ادامه بدم میخوام دکترمو عوض کنم بیمارستان بهمن جنین فریز دارم بنظرتون برا انتقال بعدی برم پیش کدوم دکتر؟؟؟؟؟