2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم تا روز پانکچرتون حتما همسرت تخلیه یه روز در میون داشته باشه عرق کاسنی حتما روزی یه استکان بخور ...

مرسی که گفتی حتما انجام میدیم شما عددش چند بود چه داروهای داشت شوهرشوتون؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم دقیق یادم نیست فک کنم ۳۱ بود ولی الان شده ۱۴

داروهاشم ویتامین دی و ای، اسپریژن ، فرتیل اید ، ال کارنتین ، 

حالام قراره دو ماه دیگه سیکل پانکچرو شروع کنم جدیدا ژل رویالم خریدیم که بخوره  تو پانکچرای قبلی نخورده بود 

اره گفتن باید بیاد پایین اگه هم پایین نیاد از بیضه نمونه ی سالم رو برمیداریم

ان شااله که پایین میاد👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
داروهاشم ویتامین دی و ای، اسپریژن ، فرتیل اید ، ال کارنتین ،  حالام قراره دو ماه دیگه سیکل پان ...

اهان انشالله که این بار موفق بشی عزیزم، مال شوهر من ۳۲ هست سینال اف و الکارنتین براش نوشته ژل رویال هم میخوره توکل بر خدا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ممنونم عزیزم همچنین برای شما نه اصلا خوب نیست ببین به نظر من توی آی وی اف باید خود دکترت مرتب شما ...

اره دقیقا .خوب اگه اینجوری بوده که عارفی هم همین بود خیلی درس و درمون چک نمیکرد درحد سه ثانیه ویزیت و تمام .پرونده من به شخصه ناقص ناقص بود هیچی ننوشته بود هرسری باید خودم توضیح میدادم که چه کارهایی انجام دادم و چی مصرف کردم .فروتن خوب بود؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من امروز سونو انومالی دارم دعا کنین برام خوب باشه همه چی  طول سرویکس ام ۳۱ بود سونو قبل ...

انشاالله همه چیز به خوبی پیش می‌ره برات عزیزم طول سرویکست که خوبه زیر۳۰ میگن مراقب باشید بالای ۳۰ که خوب هست نگران نباش

سلام دخترا صبح بخیر ، به امید خدا دارم میرم سونو انشاله با دعای شما دوستای خوبم نی نیم تشکیل شده باش ...

ای جونم ایشاا.‌‌ که عالیه همه چی تبریک میگم بهت عزیزم ایشاا... بارداری خوبی داشته باشی

دوستای گلم من دو سه روز پیش جواب انتقالم مثبت شد الان رفتم سرویس بهداشتی روی دستمال لکه خون دیدم به ...

سلام عزیزم اگه لک بینی داری حتما با پزشکت تماس بگیر آ اس آ و آنوکسا باید قطع بشن و استراحت مطلق داشته باشی

داروهاشم ویتامین دی و ای، اسپریژن ، فرتیل اید ، ال کارنتین ،  حالام قراره دو ماه دیگه سیکل پان ...

عزیزم ژل رویال رو از کجا گرفتین؟ چون میگن باید از جای مطمین خرید تا تقلبی نباشه