2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گیسو‌ جان بنظرم مراکز تهران از همه جا بهتره 

سلام مامان خانومی. میشه بگی به انگلیسی غلظت خون توی آزمایشت چیه؟ چون گفتی از شروع سیکل آنوکسا داشتی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم شما هم با دکتر فرحناد بودین؟ منم این سومین انتقالمه که انجام دادم هنوز آزمایش ندادم ولی ...

اره عزیزم معلومه که بهتره 

هم دکترای خوبی داره هم تجهیزات و آزمایشگاه 

ما اهواز بعد چهار بار منفی دکتر ارولوژی برگشت گفت خواهر چرا خودتو جسمتو اینقد خسته میکنی اینقد دارو هورمونی برا چیه برو اهدایی اگه قرار بود چیزی بشه شده بود 

بعد گفتم شما ی ویتامین قبل پانکچر به همسرم ندادی آزمایش دی اف ای ننوشتی 

خب من اون موقع نمیدونستم چی به چیه اون که دکتره هم نمیدونست ؟! 

بعد گفت این مکملا و ویتامینا تاثیر ندارن از لحاظ علمی ثابت نشدن 

درصورتیکه ما رفتیم مام دکتر علیرضایی نامه داد برا مظلومی همون روزم آز اسپرم داد بعد مطلومی کلی مکمل و تقویتی داد همسرم اسپرمش از ۵۰۰ هزار تا شد ۷ میلیون و مورفو هم بهتر شد ولی بازم راضی نبودن تسه کردن 

خب معلومه چقد روند درمانشون فرق داره با اهوازی که با اسپرم داغونی که نزدیک صفر بود مارو پانکچر کردن میگن جنین عالیه بعد میگن برو اهدایی 

مهزیار آمار مثبتش خیلی پایینه همشم به خاطر جنین بی کیفیته 

مشکلتون چیه ؟ چن سالته ؟ ذخیرت خوبه ؟ 

من دکتر اهواز با دکتر نقاب بودم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من dhea,کوآلی فول، کیوتن و اووبوست میخورم . پانکچر قبلی اینارو داشتم با کلی داروی دیگه ولی خیلی تغیی ...

ممنونم دوست خوبم

ان شاالله این دفعه همه چی خوب پیش میره و صاحب دو قلوی ناز میشی 

اووبوست ۱۲۰۰ ان شاالله پولش جور میشه میخرم پانکچر قبلم کیفیت تخمکم بد بود فرتی بیوتیک خورده بودم 

کیوتن برای کیفیت تخمک خوبه؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
فکر خوبی کردی . شیراز بهتون نزدیکه ؟  آره میشه باهم خورد . حالا چند ساعت اختلاف داشته باشن . ب ...

تا شیراز ۴ ساعت راه ست 

خودت چرا نتقال نمیدی؟ قبلا می گفتی مهر انتقال میدم😊

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام مامان خانومی. میشه بگی به انگلیسی غلظت خون توی آزمایشت چیه؟ چون گفتی از شروع سیکل آنوکسا داشتی& ...

سلام عزیزممم 

دو تا پروتئین هست که اندازه میگیرن تو خون اینا خون رو رقیق میکنن باید مقدارشون تو رنج باشه 

بکی پروتئین s یکی هم پروتئین c 

برا من s پایین بود c خوب بود دکتر گفت از اول پری تا آخر بارداری باید انوکسا ۴۰۰۰ بزنی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزممم  دو تا پروتئین هست که اندازه میگیرن تو خون اینا خون رو رقیق میکنن باید مقدارشون ت ...

مرسی عزیزم کامل توضیح دادی خیلی لطف کردی

فقط آسپرین هم داشتی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان اگه بخوام باز ابن سینا برم غیر از انصاری پور کدوم دکتر بهتره به نظرتون

من خودم به تازگی شروع کردم ولی همه اونجا از شه بخش تعریف میکردن منم دکترم شه بخشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من خودم به تازگی شروع کردم ولی همه اونجا از شه بخش تعریف میکردن منم دکترم شه بخشه

منم با این دکتر ویزیت شدم واقعا دکتر خوب و فهمیده ای هست من بار اول انتقالم نامه دادن که مشکل ندارم و طبیعی و با ای یو ای اول بعد میکرو . من گفتم فقط میخام میکرو انجام بدم قبول کرد . بعصی دکترا لج میکنن یا مثلا میگن هر چی تشخیص اولیه بوده . سد این انتقالم هم تیروییدم خیلی کم مشکل داشت دارو نخورده بودم به هم ریخته بود . دکترر غدد اونجا میگفت ریسکه من اجازه نمیدم اگه زنان قبول کرد انجام بده . رفتم زنان فک کنم دکتر باده نوش بود بدترین دکتر ابن سینا هست اصلا پیشنهاد نمیکنم . اونم کلا میگفت سیکلت کنسله باید غدد بگه من چیزی نمیگم این از لج اون و اون یکی هم از لج این هی گردن هم دیگه مینداختن . هر چی به دکتر زنان میگفتم من دارو خوردم تو سیکل انتقالم تعیین جنسیت انجام میخا بدم . حتما قبل انتقال هم ازمایش تیرویید میدم اگه اوکی نبود خودم انجام نمیدم . قبول نمیکردن منم باهاش حرفم شد گفتم میخام با یه دکتر زنان دیگه ویزیت بشم رفتم پیش شه بخش شرایطم رو گفتم به درخواست خودم خواستم انجام بشه حتما هر چی شد پای خودم منو شوهرم نوشتیم امصا کردیم . اونم بقیه داروهام رو داد . خداروشکر انتقالم مثبت شده فعلا تابینم خدا چی میخاد . تیروییدم ازمایش دادم خوب بود 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام عزيزم  دو تا امپول تو به سرنگ بزن و شیاف بزار  استراحت مطلق باش آب زیاد بخور  ...

ممنون نسرین جون. چشم، همین کار رو میکنم. استراحت میکنم و آمپول ها رو میزنم. به شیاف حساسیت دارم و باعث میشه که لکه بینیم بیشتر بشه