2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
چه خوب خداروشکر  شما هم ابن سینا بودی درسته؟

بله عزیزم ابن سینا دکتر انصاری پور 

ممنون گلم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه لطفا از داروهات بهم بگی و اینکه کدوم مرکز میری و مشکلتون چی بود شرمنده اذیتتون کردم

من مشکلم سقط مکرر.طبیعی بادار میشم سقط میشه تو اخرین مشورتم با دکتر به این نتیجه رسیدیم تخمک کیفیت لازم نداره.

تخمک اهدایی گرفتم وانتقال دادم دکتره نیره تمیزی مرکز مام تهران

شادی صدام کنید
راه حلش چی میتونه باشه😭 من به هیچکس نمیگفتم آی وی اف میکنم، حالا این شکم هی میاد جلو و هر چی هم میپ ...

راهکار خاصی رو نمیدونم من فقط پیاده روی مداوم رو میدونم و حذف یا کم کردن ناهار. ناهار خیلی رو جلو اومدن شکم تاثیر داره. البته ازونجایی ک من تند تند گشنم میشه نمیشه حذفش کرد فقط غذاهای سبک مث سوپ یا سالاد میخوریم برا ناهار

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میشه لطفا از داروهات بهم بگی و اینکه کدوم مرکز میری و مشکلتون چی بود شرمنده اذیتتون کردم

داروهام

استرادیول

اسید فولیک 

ویتامین دی

آ س آ

پچ

پروژسترون

شیاف

انکوسپارین

شادی صدام کنید
راه حلش چی میتونه باشه😭 من به هیچکس نمیگفتم آی وی اف میکنم، حالا این شکم هی میاد جلو و هر چی هم میپ ...

ی بار ب دکتر گفتم گف الان وقت اون نیس ک ب زیبایی و... فک کنی میترسم دارو بدیم اختلال ایجاد کنه با بقیه . منم هر کی میبینه میگه حامله ای؟ قبلا بقول بچه ها کلا صفحه تخت بودم ی ذره هم شکم نداشتم🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانما من برای این سه بار انتقالی که انجام دادم یه چیز مشترک داخل همشون برام اتفاق افتاد، اینکه تقریب ...

سرما رو نمیدونم ولی تنگ شدن آره خیییلی اذیت میشدم منم. انتقال دوم مقعدی میذاشتم خیلی راحت تر بودم هم زیاد بیرون نمیومد هم مشکل یبوست و... نداشتم. برا این دفعه چون مرکزمو عوض کردم باید ببینم دکتر نظرش چیه

سرما رو نمیدونم ولی تنگ شدن آره خیییلی اذیت میشدم منم. انتقال دوم مقعدی میذاشتم خیلی راحت تر بودم هم ...

مرسی عزیزم که جواب دادی❤️

آخه میگم شاید این مرتبط باشه نگرفتن جنین

نشونه ی خاصی باشه مثلا که مانع میشه جنین بمونه

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید 

میخواستم بدونم قرص مدروکسی پروژسترون هم مثل آمپول پروژسترون عمل میکنه یعنی باعث قطع لکه بینی میشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...