2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045267 بازدید | 684442 پست

دوستان عزیزم من امروز انتقال دادم اما برخلاف همیشه استرادیول بهم نداد ایرادی نداره؟بهم آمپول پروژسترون و انوکسوپارین وقرص پردنیزول وفولیک اسید و آ اس آ و ویتامین دی داد 

ممنون عزیزجان از دعای خیرت، شماهم که خودتون سختی کشیدین، امیدوارم هرکسی منتظر نی نی هست هرچه زودتر د ...

الهی آمین❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه اگه اینطوره پس سعی کن همیشه آروغش و بگیری ، بچه من وقتی حین شیرخوردن میخوابه هرکار میکنم آروغ ن ...

اون قطره هارو میدی درست میشه؟

ببین من تا الان بیدارم

همش گریه

من روزی پنج قطره پروکید پویا میدم

تعداد قطرات تو بیشتره تاثیری داره؟

😉

عزیزم من ۵ ماه هرشب ژل رویال رو با عسل کوهی قاطی کردم  بعلاوه قرصایی که دکتر داده بود پروفرتیل ...

عزیزم این ژل رویال رو از شرکت پونیک میخوام بخرم ی کم گرونه ولی مهم نیست چطوری با عسل قاطی کنم 

بعضیا میگن ی قاشق ژلو بذار زیر زبون میشه کمک کنی چطوری تهیه اش کنم  دکتر برا همسرم گفت خرنوب بخور اگه همراه ژل چیزای مقوی دیگه استفاده کنم مثل  خرنوب مغزیجات اشکال نداره  

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
عزیزم این ژل رویال رو از شرکت پونیک میخوام بخرم ی کم گرونه ولی مهم نیست چطوری با عسل قاطی کنم  ...

سلام عزیزم دکتر به من هم گفته ژل رویال برای همسرم بگیرم  شما قیمتش رو میدونید؟

سلام عزیزم دکتر به من هم گفته ژل رویال برای همسرم بگیرم  شما قیمتش رو میدونید؟

1/370تومن الته بستگی داره من از شرکت پونیک میخوام بگیرم 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها

سلام خانما

من روز ۱۱ انتقالم هست، دو تا جنین ۳ روزه واسم انتقال دادن، دیروز که روز ۱۰ ام بود بی بی چک زدم منفی شد😔 به نظرتون احتمال داره مثبت بشه؟😔 بار سومه انتقال میدم

ممنون میدونی من دفعه قبلی خیلی ناامید بودم ومثبت شدم گاهی فکرمیکردم ازکجامعلوم مابتونیم بچه داربشیم ...

گیسو جان چطور شد از دستش دادی ؟ چن هفته بودی ؟ ببخشید قصد ناراحت کردنتو ندارم 

یادمه اون موقع که مثبت شدی چقد من امیدوار شدم و خوشحال 

ایشالا خدا زود دلتو شاد کنه جاشو برات پر بکنه 

اینجا هستن دوستانی که بعد سقط باردار شدن و به دنیا آوردن بچه هاشونو خدا بزرگه ایشالا دل هیچ مادری نشکنه به خاطر بچش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام گلم چقد عالی که از پونصد هزارتا رسوندیش به هفت میلیون خیلی عالیه  ایشاا...بسلامتی نی نی ها ...

ممنون سوسن جان فک کنم انتقال دادی الان ایشالا زود جواب بگیری عزیزم 

عزیزم این ژل رویال رو از شرکت پونیک میخوام بخرم ی کم گرونه ولی مهم نیست چطوری با عسل قاطی کنم  ...

اتفاقا خرنوب خیلی خوبه برا تعداد خود دکتر مظلومی ارولوژ مام گفت به ما 

من ژل رویال رو از یه جای آشنا گرفتم که کندو عسل داشتن ینی طبیعی بود فک کنم ۳۰ گرم بود با نیم کیلو عسل قاطی کردم گذاشتم یخچال روزی ی قاشق چای خوری میدادم همسرم

میتونی بدون عسل هم استفاده کنی فقط حتما باید تو فریزر بذاریش روزی قد ی عدس بذاره زیر زبون ما چون مزش تنده با عسل قاطی کردیم 

سلام مامانا واقدامی های عزیز 

میشه هرکدوم تجربه ای از قرص استرادیوالرات دارین بهم بگین هرچی تاپیک زدم کسی جواب نداد 

میشه بگین چند روز بعد قرصش پریود شدین من شانزده روزه از قطع این قرص میگذره وازهشتم روزی سه عدد مصرف کردم تا ده روز وسیکلمم نامنظمه چیکار میشه کرد 

گیسو جان چطور شد از دستش دادی ؟ چن هفته بودی ؟ ببخشید قصد ناراحت کردنتو ندارم  یادمه اون موقع ...

هیچی ازشانس من توانومالی گفتن مشکل داره رشدش هم دوسه هفته عقب بود.دعاکنیدبرام

یا رب العالمین
سلام خانما من روز ۱۱ انتقالم هست، دو تا جنین ۳ روزه واسم انتقال دادن، دیروز که روز ۱۰ ام بود ب ...

سلام عزیزم جنینات سه روزه بودن روزه ده زود بوده وایسا  دو روز دیگه بی بی بزن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️