2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
نه فقط گوشت رو اگه کباب میکنی خوب بپزه وگرنه اشکالی نداره من خودم از وقتی فهمیدم باردارم چون نمیخوام ...

عزیزم میشه وزن و قدت رو بگی من ۱۶۰ هستم الان ۶۵ هستم خیلی به خوردن برنج هم علاقه دارم ولی دکتر اونروز بهم گفت رعایت کنم واسه همین میترسم میخام کم کنم برنج رو بقیه هم سعی کنم کبابی باشه . یا با خیار و گوجه میان وعده ها خودمو سیر کنم😃😃 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه نگن😳😳😳چه جالب اولین باره میشنوم مگه چیز مخفیه 

بخدا پرسیدم گفت دو روز دیگه زنگ بزن از جنین شناس بپرس ببین چنتا جنین داری

خب قبلش دلم میخواد بدونم چنتا تخمک دارم🥲🤕

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم میشه وزن و قدت رو بگی من ۱۶۰ هستم الان ۶۵ هستم خیلی به خوردن برنج هم علاقه دارم ولی دکتر اونرو ...

من ۱۶۵ قدمه الان ۶۰کیلوام اول بارداری ۶۲بودم دو کیلو کم کردم تو این ۱/۵ماه چون اصلا زیاد نمیتونم بخورم تا ی کم زیاد بخورم مهده درد میشم تعداد وعده های زیاد میخورم ولی کم 

برنج و نونم رو هم خیلی محدود کردم مثلا صبحونه فقط در حد دو کف دست نان خشک جو روش پنیر و گردو یا ارده شیره میزنم میخورم ناهارا یا سوپ سبزیجات یا گوشت و مرغ کبابی و سبزیجات و اینجور چیزا میخورم هفته ای ی بار فقط برنج میخورم شامم چون ما ناهار دیر میخوریم در حد ی لیوان شیر ولرم با خرما میخورم میان وعده  زیاد میخورم اجیل و میوه و اگه گرسنه باشم در حد مثلا ی دونه رایس کیک با کره بادوم زمینی وموز میخورم

بخدا پرسیدم گفت دو روز دیگه زنگ بزن از جنین شناس بپرس ببین چنتا جنین داری خب قبلش دلم میخواد بدونم ...

عزیزم میدونم شما پرسیدی میگم کار اونا عجیبه حالا ذهنت رو درگیر نکن ان شالله کلی جنین با کیفیت برات تشکیل میشه و همین بار مامان میشی 

عزیزم میدونم شما پرسیدی میگم کار اونا عجیبه حالا ذهنت رو درگیر نکن ان شالله کلی جنین با کیفیت برات ت ...

مرسی قشنگم💋💞

امروز یه خانمه اومده بود واسه انتقال 

صداشون رو میشنیدم 

دکتر داشت میگفت انشالله که این بگیره اگه نگرفت دیگه باید بگردی دنبال جنین اهدایی🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی قشنگم💋💞 امروز یه خانمه اومده بود واسه انتقال  صداشون رو میشنیدم  دکتر داشت میگفت ...

اصلا به این چیزا فکر نکن فعلا ببین الان پانکچر شدی و ان شالله جنین های خوبی برات تشکیل میشه چرا از الان ذهنت رو دزگیر چیزای منفی میکنی 

اصلا به این چیزا فکر نکن فعلا ببین الان پانکچر شدی و ان شالله جنین های خوبی برات تشکیل میشه چرا از ا ...

🥰🥰🥰

چشم 

مرسی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۱۶۵ قدمه الان ۶۰کیلوام اول بارداری ۶۲بودم دو کیلو کم کردم تو این ۱/۵ماه چون اصلا زیاد نمیتونم بخو ...

حدی هفته ای یه بار بر نج؟؟ اونوقت اینجور نمیترشی جنین خوب وزن نگیره 

حدی هفته ای یه بار بر نج؟؟ اونوقت اینجور نمیترشی جنین خوب وزن نگیره 

نه دکتر گفت اصلا الان جنین به وزن گیری نیاز نداره جنین تو دو ماه. اخر وزن میگیره بعدم من چیزای سالم و مفید زیاد میخورم برنج و نون نمیخورم من سر دخترمم همینکاررو کردم کلا تو بارداریم ۷کیلو اضافه کردم و دخترمم با اینکه ۳۷هفته بدنیا اومد ولی ۳کیلو بود و خداروشکر هیچ مشکلی هم نداشت تازه دکترم هم کلی تشویقم میکرد میگفت افرین خیلی وزن نگرفتی 🤣🤣🤣

نه دکتر گفت اصلا الان جنین به وزن گیری نیاز نداره جنین تو دو ماه. اخر وزن میگیره بعدم من چیزای سالم ...

چه خوب . من سر دخترم اونموقع ۵۸ کیلو بودم خودم به شدت همه چی میخوردم😂😂 ۱۷ کیلو اضافه کردم دخترم هم ۳۶ به دنیا اومد با وزن ۳۵۰۰ ولی بعد زایمان باز به وزن اولم برگشتم . الانم میترسم وزنم زیاد بالا بره چون دوتا هستن واقعا سخته مخصوصا که الان تو این ۲ ماه ۵ کیلو اضافه کردم . دیگه دارم سعی میکنم برنج رو کم کنم و پرخوری نکنم 😥😥😥😥😥😥 شبا هم سعی میکنم شیر بخورم  

بارانک جون در مورد آناناس کاملا درست گفتی من بعد از سقط اولم همسرم رفته بود خرید برام آناناس خریده بود وقتی می خوردم حس می کردم حالم بهتر مبشه یه جورایی خودم فهمیدم آناناس خوبه 

خوب چون سقط وکورتاژ زخمه دیگه.سر سقط های بعدی ام همین آناناس  کمکم می کرد بهتر شم ولی نمی دونستم تو باداری خوردنش مجازه.

شادی صدام کنید
بارانک جون در مورد آناناس کاملا درست گفتی من بعد از سقط اولم همسرم رفته بود خرید برام آناناس خریده ب ...

والا من از دکتر تغذیه پرسیدم چی بخورم چی نخورم گفت همه چیز رو به اندازه میتونی بخوری مخصوصا مواد غذایی سالم منع مصرف نداره دیگه برا همین من خیلی حساس نیستم فقط همینکه رژیم غذایی سالمی داشته باشم همین رو رعایت میکنم