2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045335 بازدید | 684459 پست
دوست عزیز من متوجه سوال تون نشدم.ای وی اف کردید سقط شده؟ اگه گفتن جنین سقط شده بفرستید ازمایش عزیزم ...

دفعه اول که ای وی اف کردم سقط شد

این دفعه اصلا منفی شد ولی عذر میخوام وقتی داروهامو قطع کردم پریود شدم یه چیزی شبیه بافت ازم خارج شد دکتر گفت اونو بده ازمایش تاثیری داره؟

آخه آزمایشش فکر میکنم گرون هم هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سقط یا به دلیل ضعف اسپرم یا ضعف تخمک یا ضعیف بودن رحم که جنین نگه نمی داره برای سقط ازمایش ایمنی وانعقادی هم می نویسند چون گاهی ممکنه ایمنی مادر بالا باشه جنین پس بزنه.

شادی صدام کنید

شما وقتی ای وی اف منفی شده بعنی باداری براتون اتفاق نیافتاده پس جنین یا ساک باداری نبوده این تشخیص دکترتون باید بدن که اون چی بوده؟من تو این زمبنه اطااعات ندارم که محتوای رحم چی بوده

شادی صدام کنید
پیام ات خوندم نوشته بودی سه بار ای وی اف کردی درسته که بار اول مثبت شدی ولی سقط شده درسته؟ عزیزم من ...

پیامتونو دیدم که خداروشکر مثبت شدین، اینجا وقتی میبینم یکی مثبت شده انگار خودم مثبت شدم و کلی انرژی و انگیزه میگیرم، با تمام وجود دعا میکنم بهترین بارداری رو داشته باشی عزیزم. 

بله. داستان منم اینکه من بعد از اولین اقدام طبیعی باردار شدم و خارج رحمی بود مجبور به سقط شدم اونم با چه وضعیتی واقعا خیلی سخت گذشت بهم،سه سالی جلوگیری داشتم و فکر میکردم باز به محض اینکه اقدام کنم باردار میشم .چندماهی تحت نظر دکتر طبیعی بدون دارو اقدام کردم نشد و چون سنم بالابود دکترم پیشنهاد ای وی اف داد.  توی اولین ای وی افم تعداد فولیکول هام خیلی زیاد بود ولی فقط یک تخمک کشیدن و همونم جنین شد و مثبت شدم البته دکترم پیشنهاد داد که بعد پانکچر رابطه داشته باشم نظرش این بود قبل پانکچر تخمک هام آزاد شدن، حالا این مثبت شدنم با اون یدونه جنین بود یا طبیعی نمیدونم،ولی 7هفته سقط شد همزمانشم چون فولیکولام زیاد بود هایپر هم شدم ولی دکترم تشخیص نداد و برام انتقال داد، بعد سه ماه باز طبیعی باردار شدم و باز 6 هفته سقط شد. 6ماه بعدش باز پانکچر کردم که 5تا تخمک کشیدن دوتا جنین سه روزه فقط تشکیل شد که منفی شدم. باز امسال اول تیر پانکچر کردم که فقط دوتا تخمک کشیدن و یدونه بلاست تشکیل شد که منفی شدم. دکترم ایندفعه گفتش این اخرین باره ای وی اف رو با هسترو و خراش انجام میدم  و دنبال اهدایی باش. حالا منتظرم دوره پریودی بعدیم شروع کنم.ولی گفتم همزمان دنبال تخمک اهدایی هم باشم.اصفهان دوتا مرکز خصوصی فقط انجام میدن که هزینه هاش بالا بودن.

ببخشین طولانی جواب دادم

پیامتونو دیدم که خداروشکر مثبت شدین، اینجا وقتی میبینم یکی مثبت شده انگار خودم مثبت شدم و کلی انرژی ...

عزیزم چه شرابط سختی داشتی

ببین گلم من ذاتا ادم واقع بینی هستم وقتی ۴ تا باداری به سقط منجر میشه وقتی تو اولین ای وی اف ام فقط یک جنین تشکیل شد یعنی چی

یغنی یه مشکلی هست که باید شناسایی بشه وحذف بشه ما احتمال دادیم اون مشکل تخمک من که خوب اهدایی گرفتیم که حالا انساا...نتیجه بگیریم

یا دوستی تعریف می کرد خانمی از دوستان شون بادار می شدن تا ۶ ماه جلو می رفتند هر بار به یک دلیل بچه از دست میدادند متوجه شدن مشکل رحم که بچه نگه نمی داره

بعد از مدتی با تخمک واسپرم خودشون وبا رحم اجاره دو قلو صاحب دختر وپسر شدند...قبلش یه دختر از پرپرشگاه به سرپرستی گرفتند...

یا یکی از دوتای خودم با جنین خودشون رحم اجاره کردند ماه پیش تست اش مثبت شد این مثال ها می زنم که بگم بعد از چند امتحان کردن درمان های مختلف باید عامل معیوب پیدا کرد ویا درمان کرد یا حذف اش کرد براش جایگیزین مناسب گذاشت

شادی صدام کنید
عزیزم چه شرابط سختی داشتی ببین گلم من ذاتا ادم واقع بینی هستم وقتی ۴ تا باداری به سقط منجر میشه وقت ...

ممنونم از تبریک ات عزیزم من تازه فردا ازمایش میدم که انشااا..مثبت باشه وتا اخرش خوب پیش بره.

شادی صدام کنید
خانم ها من چه جوری از رویان وقت بگیرم؟ هر چی زنگ میزنم بر نمیدارن؟ حضوری باید برم؟

عزیزم از گوگل سایت نوبت دهی رویان رو بزن ،از اونجا نوبت ‌بگیر 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام دوستان من خیلی وقته خواننده خاموش این صفحه ام تبریک میگم به همه عزیزانی که مادر شدن منم ۴شنبه هفته آینده انتقال دارم مرکز مام خیلی میترسم از منفی شدن قبلا هم iui کردم منفی شدم دو ساله اقدامم ۲۸ سالمه خودم پلی کیستیک همسرم مورفولوژی پایین و تحرک و بقیه موارد هم ضعیف .... هرکسیو میبینم اینجا مثبت شده خوشحال و امیدوار میشم طلب خیر و سلامتی برای همگی🙏

سلام دوستان انشاءالله که حال همه خوب باشه 

بچه ها من برم دکتر ب دکترم بگم چه ازمایشی برام بنویسه قلبش تو هشت هفته و پنج روز وایستاده 

یعنی بارداری بعدیم سالم میشه خیلی میترسم این همه زحمت بکشم دوباره همه چیو از اول شروع کنم ولی قبلش باید پیگیر باشم نمیدونم چیکار کنم 

اگه کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ من هماتوم خیلی بزرگ داشتم ممکنه بخاطر همین باشه 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
سلام دوستان انشاءالله که حال همه خوب باشه  بچه ها من برم دکتر ب دکترم بگم چه ازمایشی برام بنوی ...

هیواجان هماتومت چند میلی بود؟؟؟ 

میتونه بخاطر هماتوم باشه چون من که هماتوم داشتم دکترم گفت قطعا باید سونو سریالی بشی تا زمانیکه هماتومت جذب شه چون امکان داره قلب جنین ایست کنه بنابراین هر هفته باید بیای سونو 

دفعه اول که ای وی اف کردم سقط شد این دفعه اصلا منفی شد ولی عذر میخوام وقتی داروهامو قطع کردم پریود ...

سلام عزیزم

خیلی متاسفم که منفی شدید.

اون بافت دیواره رحم هست که ریزش کرده 

بخاطر مصرف داروهای هورمونی بعد از منفی شدن این اتفاق می افته 

بعید میدونم از ازمایشش چیز مفیدی دربیاد

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان انشاءالله که حال همه خوب باشه  بچه ها من برم دکتر ب دکترم بگم چه ازمایشی برام بنوی ...

سلام عزیزم

خیلی برات ناراحت شدم

درسته شرایط سختی داری ولی سعی کن افکار منفی رو از خودت دور کنی. قرار نیست این اتفاق تلخ بازم تکرار بشه

به خدا توکل کن و فقط از دکترت بخواه  دفعه بعد هر کار مفیدی رو که میتونه برات انجام بده.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست