2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
بله عزیزم انتقالم کنسل شد

متأثر شدم گلی 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

راستی درباره بیمه هم سوال کن قرار بوده با تمین اجتماعی قرارداد ببندن و تمام هزینه ها رو فاکتور بدن و ...

نمیدونم ولی هزینه ی پانچرم شد ۹ تومن ازشون پرسیدم گفت شاید بیمه نصفشو بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بدنم زود عفونت میکنه 😐 حتما باید امپول اینا بخورم  ولی امروز دمنوش گل بنفشه درست کردم خ ...

عزیزم من امیکرون که‌گرفتم اب نمک درست می کردم معذرت می خوام از بینی می کشیدم بالا از راه دهان خارج می شد یعنی چرک وعفونت بود که خارج می شد بعدش یه حس سلامتی خوبی تو سر وصورتم داشتم نمی دونم به چه شکل مریض شدید ولی تو نت زده بود اینحوری تمام سینوس های که به جای هوا با عفونت پر شده تخلیه میشه چندبار در روز انجام بده حالت بهتر می کنه

شادی صدام کنید
انشاا... که همه چیر برات خوب پیش بره من روز ۱۲ انتقالم شکر خدا بی چک مثبت

عزییییییزم😍🌱 انشالله همیشه خوش خبر باشی

منم میخوام ۷ تا چک بگیرم ۷ روز آخر تست بزنم🥲😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من امیکرون که‌گرفتم اب نمک درست می کردم معذرت می خوام از بینی می کشیدم بالا از راه دهان خارج م ...

اخ خدا خیرت بده دقیقا سینوس هام درد میکنه مطمئنم عفونت کرده

چون اثرش رو میبینم

الانم لرز کردم زیر پتو ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزییییییزم😍🌱 انشالله همیشه خوش خبر باشی منم میخوام ۷ تا چک بگیرم ۷ روز آخر تست بزنم🥲😂

مطمئن باش که مثبت میشی ماها چون روند سختی گذروندیم استرس همیشه همراه مون واین بدترین چیزه

با حال خوب وانرژی مثبت وفکرای خوب برو ومطمئن باش به لطف خدا سال دیگه این موقع نی نی بغلت.

خدا بزرگه گاهی سخت میشه من عجول ایم همه چیز به وقتش درست میشه.امیدوارم شما هم عکس بی چک مثبتت برامون بذاری هر هفت تاش😘

شادی صدام کنید
سلام عزیزم اره منم قرص دادان و با دردای در حد مرگ سقط شد ولی بقایاش مونده بود که کورتاژ کردم الان تخ ...

هیوا جان خیلی ناراحت شدم عزیزم 😔😔😔ایشالا که خدا به زودی جاشو پر میکنه برات 🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزيزم خانمی 31 تو 15 هفته خوبه به شرطی که پایین نیاد تو انومالی مجددا اندازه میگیرن زیر سی بود ...

ممنونم عزیزم شنبه بعدی میرم انومالی خدا کنه پایین نیومده باشه 

ینی زیر ۳۰ سرکلاژ میکنن ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مطمئن باش که مثبت میشی ماها چون روند سختی گذروندیم استرس همیشه همراه مون واین بدترین چیزه با حال خو ...

😍💞

ممنونم گلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر نتیجه گرفتید کدوم مراکز رفتید راستش من بین رویان و بهمن موندم کدوم برم؟

نیکان ع فان مهر رفتم منفی شدم

رویان مثبت شدم 

من رویان رو بخاطر دکترم و جنین شناسی دوست داشتم و اعتماد کردم 

یه نفر بهم گفت برو اشرف معینی میگن تو رویان هست حالا باید بیام اول رویان یا برم اول مطبش شما میشناس ...

اشرف معینی بنیان گذار رویان عالیه بیشتر تو اتاق عمل برای انتقال جنین 

برید رویان هستن

واقعا پس میشه هم سایز هم نباشن🥺ممنونم عزیزم خیالم راحت شد❤️❤️😍😍

عزیزدلم من دوقلوهام ۱۰ روز اختلاف سنی داشتن پسرم دیرتر تشکیل شد هفته ۶ رفتم نبود هفته ۸ رفتم قلبشم تشکیل شده بود. الهی که بسلامتی این دورانو طی کنی😍😍سرویس شدنت پیشاپیش مبارک😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️