2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
منم شوهرم آزو اسپرم بود ولی ماه قبل خدارو شکر گفتن ۸ ملیون اسپرم داره ولی خب ناقص من خودم مشکلی ندار ...

تا میتونی مایعات بخور اصلا به اومیکرونم فکر نکن بابا همون سرماخوردگیه معمولیه منم دوهفته درگیرش بودم اصلا دکتر نرفتم چون زیاد موافق دارو شیمیای نیستم فقط مایعات خوردم دارو گیاهی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
منم شوهرم آزو اسپرم بود ولی ماه قبل خدارو شکر گفتن ۸ ملیون اسپرم داره ولی خب ناقص من خودم مشکلی ندار ...

شوهر منم آزمایش که داد 

از صد میلیون 

بیست میلیون اسپرم داره که بقول شما شکل اسپرمش صفر هست

راستی من تو آزمایش هام معلوم شد که بدنم ایمنی نداره یعنی خیلی ضعیفه 

دکتر گفت باردار که شدی از جمع دوری کن مخصوصا از بچه ها

بعد گفت همیشه ماسک بزن 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا میتونی مایعات بخور اصلا به اومیکرونم فکر نکن بابا همون سرماخوردگیه معمولیه منم دوهفته درگیرش بودم ...

راستی من هفته ی پیش سونوگرافی واژینال انجام دادم مشکلی نبود باز باید روز اول پریودی سونو بگیره؟

تا میتونی مایعات بخور اصلا به اومیکرونم فکر نکن بابا همون سرماخوردگیه معمولیه منم دوهفته درگیرش بودم ...

من بدنم زود عفونت میکنه 😐 حتما باید امپول اینا بخورم 

ولی امروز دمنوش گل بنفشه درست کردم خوردم 

قرص جوشانم میخوام بخورم

مامانمم گفت سوپ درست میکنم میام پیشت🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شوهر منم آزمایش که داد  از صد میلیون  بیست میلیون اسپرم داره که بقول شما شکل اسپرمش صفر ...

ای بابا ما انقد آزمایش میدیم که هر بار از ی جامون ی چیز جدید میزنه بیرون حالا اشکال نداره انشالله نتیجه بخش باشه 

راستی من هفته ی پیش سونوگرافی واژینال انجام دادم مشکلی نبود باز باید روز اول پریودی سونو بگیره؟

سونو میشی به هرحال 

چون من سیکل قبلیمم همین طور بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بدنم زود عفونت میکنه 😐 حتما باید امپول اینا بخورم  ولی امروز دمنوش گل بنفشه درست کردم خ ...

خیلی خوبه تند تند آب ولرم بخور آب میوره بخور هرچی بری دستشوی و دفعت زیاد باشه درصد عفونت خیلی کمه حالا بابونه و نعنا رو بجوشون نیم ساعت بخور بده عالیه 

ای بابا ما انقد آزمایش میدیم که هر بار از ی جامون ی چیز جدید میزنه بیرون حالا اشکال نداره انشالله نت ...

💋🌱

اره بابا 

مهم نتیجشه اینا که چیزی نیست در برابر آسیب روحی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی خوبه تند تند آب ولرم بخور آب میوره بخور هرچی بری دستشوی و دفعت زیاد باشه درصد عفونت خیلی کمه حا ...

ممنون گلی چشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهان پس خدا کنه امروز فردا پریود بشم 

انشالله همه چیز خوب پیش بره گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهان پس خدا کنه امروز فردا پریود بشم 

راستی درباره بیمه هم سوال کن قرار بوده با تمین اجتماعی قرارداد ببندن و تمام هزینه ها رو فاکتور بدن و ببریم بیمه پسش بدن اون ماه من پرسیدم گفتن فعلا قرارداد نبستیم ولی تو از همه چیز فاکتور بگیر

ممنون عزیز دلم  انشالله شماهم به زودی زود نتیجه بگیری من چون پانچر قبلیم ۵ تا تخمک داشتم از ا ...

انشاا... که همه چیر برات خوب پیش بره

من روز ۱۲ انتقالم شکر خدا بی چک مثبت

شادی صدام کنید
انشاا... که همه چیر برات خوب پیش بره من روز ۱۲ انتقالم شکر خدا بی چک مثبت

والی خداروشکر 😍 مبارک باشه انشالله آزمایشتم مثبت میشه کی میخوا بری واسه آزمایش؟