2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
انشالله که اندفعه نتیجه میگیری دفعه اول ای وی اف میکنی؟

دومه گلم

ممنون عزیزم انشالله انتظار همه ی منتظرا به پایان برسه ب زودی

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دومه گلم ممنون عزیزم انشالله انتظار همه ی منتظرا به پایان برسه ب زودی

انشالله من که بعد از این انتقالم  هفته ی پیش منفی شد خیلی به هم ریختم روحیه مو از دست دادم کامل واقعا دیگه موندم چیکار کنم

دفعه قبل کجا بودی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرام باش! درست می شود

نه هیچ شبی و نه هیچ زمستانی دائمی نیست

آفتاب می تابد، شاخه ها جوانه می زنند و تمامِ شکوفه های در انتظار، متولد خواهند شد

هیچ ابری تا همیشه در مقابلِ مهتاب نمی ایستد و هیچ ماهی تا همیشه در حصار نمی‌ مانَد

بهار، خواب هزار هزار زمستان را سبز می ‌کند

روزهای سخت رو به پایان است، آرام باش

انشالله من که بعد از این انتقالم  هفته ی پیش منفی شد خیلی به هم ریختم روحیه مو از دست دادم کامل ...

خیلی سخته واقعا درکت میکنم گلم

چون من خودم تا ۳ سال حالم بد بود 

دوباره بعد ۳ سال اقدام کردم

من سال ۹۷.۹۸ بیمارستان دولتی (مهدیه) انجام دادم تو شوش هست

اون موقع وضعیت مالیمون خیلی افتضاح بود

پول نداشتم دارو بخرم گریه میکردیم زنو شوهری

۵ تا تخمک خارج شد 

۳ تا جنین تشکیل شد 

هر ۳ رو گذاشتن منفی شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی سخته واقعا درکت میکنم گلم چون من خودم تا ۳ سال حالم بد بود  دوباره بعد ۳ سال اقدام کردم ...

الهی عزیزم

از ته دل برات دعا میکنم اندفعه نتیجه بگیری

انشالله همه ی کسایی که منتظرن

واقعا خیلی سخته این همه هزینه؛ اعصاب؛ حر ف مردم

فردا نوبت عمل دارم برای پانچر و پری روز که سونو شدم گفت هایپری  دیروز بعد تزریق ...

انقد استرس نداشته باش واسه همه دیگه تو این ی روز روی هیچ جا اثر نمیزاره انشالله که خوب پیش،میره منم فردا ابن سینا نوبت دارم ‌که ازمایش هامو نشون بدم و اگه بشه برو تو سیکل پانکچر شما از روز اول که دارو دادن واسه پانکچر سونوگرافی داشتید؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
انقد استرس نداشته باش واسه همه دیگه تو این ی روز روی هیچ جا اثر نمیزاره انشالله که خوب پیش،میره منم ...

ببخشید مشکلتون چی بود؟

سلام عزیزم منم دقیقا شرایطم مثل شما بود طبیعی باردار میشدم ولی یا قلب تشکیل نمیشد یا بعد از تشکیل قل ...

واقعا تو روخدا راست می گید 

خدا از دهنتون بشنوه خدا کنه منم نتیجه بگیرم 

واقعا دل تو دلم نیست.

ممنون که برام پیام گذاشتید دلگرم شدم

شادی صدام کنید
دقیق یادم نیست چون بیمه تامین اجتماعی داشتم یکم کمک مالی شد دوتا از امپولام شد ۱۶۰۰ دوتا آخری شد ...

وای چه شرایط سختی برات صلوات فرستادم انشاا...همه چیز خوب پیش بره

من که ۵ روز قبل انتقال امیکرون گرفتم فکر کن اون همه دارو وامپول

این میگم که بدونی تنها نیستی

بعد حالا خوبه به شما گفتند تداخل دارویی

به من نگفتند یعنی بدنم متلاشی شد

بعدا دکترم گفت امیکرون با داروهایی که برای انتقال استفاده کردی برات ضرر داشته وقتی متوجه شدی مریض شدی باید داروهای انتقال قطع می کردی انقدر بیرون مرکز گریه کردم اون روز

شادی صدام کنید
الهی عزیزم از ته دل برات دعا میکنم اندفعه نتیجه بگیری انشالله همه ی کسایی که منتظرن واقعا خیلی سخ ...

مممنون قشنگم 💋🌱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد استرس نداشته باش واسه همه دیگه تو این ی روز روی هیچ جا اثر نمیزاره انشالله که خوب پیش،میره منم ...

من روز اول قائدگیم سونو شدم دارو نوشت و گفت کیست داری سریع الان برو اتاق عمل تخلیه کنن

دارو هام روز سوم شروع شد

وقت داد شنبه رفته بودم سونو شدم گفت هایپر شدی سه شنبه وقت عمل داد

مشکل خودم تیروئید بود

مشکل همسرم ازوسپرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای چه شرایط سختی برات صلوات فرستادم انشاا...همه چیز خوب پیش بره من که ۵ روز قبل انتقال امیکرون گرف ...

وای یعنی چی؟

یعنی الکی خوردی اون همه دارو رو؟

من الان رفتم دکتر قبلش گفتم فردا عمل پانچر دارم

یه امپول قرمز رنگ داد گفت این تداخلی ایجاد نمیکنه

زدمش گمونم ویتامین B بود

حالا خداکنه مشکلی پیش نیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من روز اول قائدگیم سونو شدم دارو نوشت و گفت کیست داری سریع الان برو اتاق عمل تخلیه کنن دارو هام روز ...

منم شوهرم آزو اسپرم بود ولی ماه قبل خدارو شکر گفتن ۸ ملیون اسپرم داره ولی خب ناقص من خودم مشکلی ندارم کلی آزمایش و سونوگرافی گفتن اومدم شهر خودمون انجام دادم حالا فردا ببرم بینم چی میگه امیدوارم وارد سیکل بشم و نیاز نباشه تهران بمونم

وای چه شرایط سختی برات صلوات فرستادم انشاا...همه چیز خوب پیش بره من که ۵ روز قبل انتقال امیکرون گرف ...

ممنون عزیز دلم 

انشالله شماهم به زودی زود نتیجه بگیری

من چون پانچر قبلیم ۵ تا تخمک داشتم از اینکه الان هایپر شدم خیلی خوشحالم

خدا کنه جنین هامم زیاد بشه🥺😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40