2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
اخه شوهر من دهن لقه اون موقعه هم که فمیدیم مشکل از همسرم هست به همه گفت که منو اذیت نکن بخدا دریغ از ...

اشکال ندارد عزیزم.بالاخره باید از ی جایی فرهنگ سازی شروع بشه.بچت که شبیه خودت وهمسرت بشه میفهمن اشتباه کردن

سلام دوستای خوبم از همگیتون ممنونم که تو این چند روز بهم روحیه دادین برام دعا کردین   امروز رفتم سونو واژینال انجام دادم و گفت خدارو صد هزار بار شکر خارج رحمی نیست و جاش خوبه . ساک جنین شده ۱۰ میلی متر ولی بازم جنین داخلش قابل مشاهده نبود . گفت یه هفته دیگه دوباره بیا حالا توکل بر خدا از عصری دارم چیزای مقوی میخورم که انشاله خدا کمک کنه شرایط خوب پیش بره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه شوهر من دهن لقه اون موقعه هم که فمیدیم مشکل از همسرم هست به همه گفت که منو اذیت نکن بخدا دریغ از ...

منم مشکل از شوهرم بود من سالمه سالم بودم ولی خوب خودم دوست نداشتم کسی بفهمه چون به هر حال تو همه خانواده ها ادمای بی فرهنگ هست 

سلام عزیز دلم انشاله هر چی از خدای مهربون میخوای بهت بده واقعا به دعا های شما دوستای خوبم احتیاج دار ...

خواهش میکنم عزیزم ان شالله که به زودی بیای و خبر خوب بدی و بگی همه چی اکی بوده

منم مشکل از شوهرم بود من سالمه سالم بودم ولی خوب خودم دوست نداشتم کسی بفهمه چون به هر حال تو همه خان ...

حالا من می‌گفتم خوش ب حالت اینجا نیستی راحتی.اینجا حتی همسایه ام راجبت نظر میده چه برسه فامیل.

عزیزم با خواندن امضات انگاری حرفهای دل من هستش باور کن الان اشکامو پاک کردم امروز رفتم دکتر ماما برا ...

سلام عزیز دلم . اون خانم اصلا حواسش نبوده که سن ازدواج رفته بالا . الان ۴۰ ساله هم ازدواج کرده ، طبیعى هم باردار شده ، با حرفهاى بعضیا اصلا توجه نکن .

منم مشکل از شوهرم بود من سالمه سالم بودم ولی خوب خودم دوست نداشتم کسی بفهمه چون به هر حال تو همه خان ...

منم دوست نداشتم ولی خب شوهرم گفته حالا بهش میگم حداقل روند درمان و ای وی اف رو نگو بگو دارو بهمون دادن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اشکال ندارد عزیزم.بالاخره باید از ی جایی فرهنگ سازی شروع بشه.بچت که شبیه خودت وهمسرت بشه میفهمن اشتب ...

خدا کنه همیشه میگم کاش بچه م نشونه ی که شوهرم داره داشته باشه بعدن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍