2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045266 بازدید | 684442 پست
چرا ۳ ماه؟من یک ماه خوردم ضخامتم بالا نرفت 

یه دوره خوردم که انتقال بدم امیکرون گرفتم

ماه بعد دوباره خوردم که عفونت گرفتم

ماه سوم خوردم که خداروشکر انتقال دادم

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم بخاطر همونه میخوای وارد سیکل بشی؟؟؟

بله . ممنونم ک جواب دادین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها جواب پاپ اسمیر منفی باشه ینی عفونت هم قطعی منتفیه یا فقط سرطان منتفیه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم اصلا شیر نمیخوره به زور روزی ۳۰۰ یا ۴۰۰ تا بهش میدم غذا میدم کمکی

سلام سارا جون خوبی عزیزم؟

واکسن چهار ماهگی دخترتو زدی دخترت خیلی اذیت شد؟

من باید برا پسرمو بزنم خیلی استرس دارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیرم ی دختر ۴/۵ ساله هم دارم اونم با ای وی اف باردار شدم ایران نیستم

قبلا هم کاربر قدیمی بودی فک کنم یادم میاد اینجا بودی اونموقع ها هم تقریبا دخترامون همسن هست دختر من ۴ سال و ۲ ماهش

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
۷ روزه انتقال جنین دادم از امروز سرماخوردم همش عطسه میکنم😭😭میترسم واسه جنین هام بد باشه😔

نگران نباش عزیزم منم از روز ۵ انتقال شدیدا سرما خوردم بدجور عطسه و تب لرز داشتم فعلا خداروشکر مثبت شدم سونو دادم هنوز قلب تشکیل نشده 

دوستان امروز شوهرم رفته داروهام گرفته داروخانه همرو اشتباه داده من استرادیول ۲ میلی میخورم ۱ میلی داده گفته دوتا بخوره . پروژسترون هم مال یه شرکت دیگه هست به نظرتون فرق میکنه بزنم اینو یا همون شرکت بگیرم؟؟

نگران نباش عزیزم منم از روز ۵ انتقال شدیدا سرما خوردم بدجور عطسه و تب لرز داشتم فعلا خداروشکر مثبت ش ...

تبریک میگم عزیزم..

شما دارویی چیزی مصرف کردین؟

خدایااااااشکررررررررت 🤰👼🥰
تبریک میگم عزیزم.. شما دارویی چیزی مصرف کردین؟

ن خیلی حالم بد بود تب و لرز و ابریزش بینی و عطسه شدید داشتم تلف میشدم به ناچار رفتم دکتر فشاررم خیلی پایین بود سرم زدم و اموکسی سیلین با یه قرص دیگه داد با استامینفون هم خوردم بهتر شدم میگفت واسه بارداری بی خطرن . من الان ۲۰ روز گذشته هنوز صدام بدجور گرفتس و سرفه هم دارم ویروس خیلی بدی هست .