2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
سلام گلم خوبی صبح قشنگت بخیر ن نمی‌شناسم اونا رو  آره آخه باید پذیرش داشته باشه که بشه پرونده ...

منم پریودم کمه این بار آخر هم که دیگه در حد لکه بینی بود ، ولی اینبار از دکتر پرسیدم  که میتونه به خاطر ذخیره کمم باشه‌چون‌ذخیره من‌کمه آخه ، گفت نه اگه زمان پریود شدن‌مرتب باشه حجمش‌ممکنه به خاطر عوارض دارویی چیزی باشه ، من گابرگولین مصرف میکنم میگفت شاید به خاطر اونه ، یه دکتر زنان دیگه هم‌قبلا اینو‌ گفته بود اما من ‌خودم‌ فکر میکنم به خاطر ذخیره مه چون اخه من‌گابرگولین رو‌خیلی وقته‌ مصرف میکنم‌ اما پریودم اینجوری نبود از وقتی ذخیره‌ کم‌ شده حجمشم‌ کم‌ شده‌

بابا‌ یه ‌بچه ‌میومد راحت میشدیم‌ چندین‌ ساله استرس پریود رو‌میخورم‌ هر ماه زهره ترک میشم‌اخه اینم شد زندگی‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وااای عزیزم ایشالا به سلامتی دنیا بیان😍😍 شما بار چندم ای وی اف هستین داروهاتون چی هست کجا انجام دا ...

سلام جونم انشاالله که با بتای تپل مپل کمردرد عادیه گلم نگران نباش لک بینی هم همه تجربه شو داشتن فقط آرامش داشته باش و از وجود کنجدت لذت ببر 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پریودم کمه این بار آخر هم که دیگه در حد لکه بینی بود ، ولی اینبار از دکتر پرسیدم  که میتونه ...

والا دیروز هم همین دکتر بداخلاقه بهم گفت حجمش مهم نیست مهم اینه پریود میشی دیگه موندم راستی میتونم تو سونو از دکتر بپرسم ذخیره م چطوریاس آخه سونو شکمی میشم واژینال نه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
واقعا احسنت همین حرفت درسته ن نرفتم اونجا برا عکس رنگی رفتم خیلی شلوغ بود بعد چون چهارشنبه تعطیلی رس ...

انشالله به زودی زود سونوهای بارداریتو ‌میری ، ایندفعه شاد و‌امیدوار 

از تک‌تک‌ خیابونهای تبریز خاطره افتضاح به دکتر رفتن‌ ، سونو رفتن ، دارو‌خریدن ، امپول تزریق کردن دارم ،خدا خودش کمکمون کنه 

سلام جونم انشاالله که با بتای تپل مپل کمردرد عادیه گلم نگران نباش لک بینی هم همه تجربه شو داشتن فقط ...

عزیزم من خداروشکر مثبت شدم سونو اولیه رو رفتم دوتا  کیسه و زرده بود فاقد پل جنینی قراره یه هفته دیگه تکرار کنم حالا از دیروز ترشح قهوه ای دارم میترسم بیشتر بشه نمیدونم چکار کنم شیاف اضافه کنم ؟ من روزی دوتا امپول میزنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
پس منم پرونده ای وی اف رو‌ ببرم ‌دیگه ، البته آزمایشایی که اینبار دکتر زنان نوشته رو‌ میخواستم‌ ببرم ...

اره صد در صد اصلا عجله ای نیست انگاری داری درد و دل می‌کنی با یه دوست حرف میزنی من موقع سقط حتی تو واتساپ درد و دل نوشتم بهم قوت قلب داد گفت تو مگه چند سالته که اینجوری ناامیدی خدا خودش میبینه این حرفا تو اینجور موقعیت‌ها خیلی به دل آدم میشینه 

مثلا دکتر دوپور خودش داخل مطب بود اما از دوربین دید یکی از مریضا که منفی شده بود داره گریه می‌کنه به ماماش شکلات داد که بهش بده ماما گفت دکتر گفت ناراحت نباش منفی و مثبت تو این راه شانس و اقبال هستش انشاالله که ایندفعه دو قلو باردار میشی و اشکت از رو شادی باشه اینا مهمه 

والا دیروز هم همین دکتر بداخلاقه بهم گفت حجمش مهم نیست مهم اینه پریود میشی دیگه موندم راستی میتونم ت ...

نه عزیزم تو سونو واژینال مشخص میشه اندازه تخمدانا چه جوریه ،شکمی نشون نمیده 

میگم آخه تو تخمک کشی اینا مشخص میشد دیگه ذخیره ات چه‌جوریه ، چندتا تخمک‌ میکشیدن ازت ؟ الان جنین داری دیگه درسته ؟

عزیزم من خداروشکر مثبت شدم سونو اولیه رو رفتم دوتا  کیسه و زرده بود فاقد پل جنینی قراره یه هفته ...

بهبه خدا رو شکر گل من 

اصلا استرس نداشته باش به خورد و خوراک برس تجربه من میگه من عجله میکردم استرس داشتم اصلا اینجور نباش خواهرانه ازت خواهش میکنم داروها تو مصرف کن سوالتو هم عزیزم من نمی‌دونم شیاف اضافه کنی یا نه اما می‌دونم شیاف باعث محکم شدن نی نی هات تو دلت میشه با همین حال خوشگلت برا همه منتظرا دعا کن برا من خسته هم همینطور

نه عزیزم تو سونو واژینال مشخص میشه اندازه تخمدانا چه جوریه ،شکمی نشون نمیده  میگم آخه تو تخمک ...

اره الان سه تا دارم توکل بخدا ن نگفتن دکتر یه بار گفت ذخیره ت خوب نیست پس واژینال برم می‌دونی یکم خجالت میکشم آخه تا روز پنجم یکم وضع پایین تنه خوب نیست😅اما آقا هستش پارچه میندازه بنظرت واژینال برم

اره صد در صد اصلا عجله ای نیست انگاری داری درد و دل می‌کنی با یه دوست حرف میزنی من موقع سقط حتی تو و ...

خدا خیرشون‌ بده ، واقعا اخلاق دکتر از‌کار کردنش مهمتره چون هر کی دکتر میره که برای درمانه و ‌روحیش ‌هم ‌خوب نیشت حالا دکترم ‌بیاد عقده های چندین سالشو ‌روی مریض پیاده‌کنه که‌دیگه وضع مریض خیلی خراب میشه 

بهبه خدا رو شکر گل من  اصلا استرس نداشته باش به خورد و خوراک برس تجربه من میگه من عجله میکردم ...

ایشالا عزیزم به زودی خبر بارداریت رو بدی😍😍😘😘

سلام دخترا خوبید دیدین گفتم صادق ترین چیز بی بی چک هست جواب ازمایشم  و گرفتم برای بار سوم منفی ...

عزیزم🥺🥺🥺عزیزم تو دلت نریزی خوب خدای ما هم بزرگه

سلام دخترا خوبید دیدین گفتم صادق ترین چیز بی بی چک هست جواب ازمایشم  و گرفتم برای بار سوم منفی ...

اخی عزیزم چند تا بی بی زدی روز چندم عدد بتا چند بود 

ایشالا عزیزم به زودی خبر بارداریت رو بدی😍😍😘😘

یه دنیا ممنون خدایا تصورشم قشنگه یعنی میشه.🤗🤗🤗🙏🙏🙏