2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زی زی جانمخواروسکر و مبارک باشه انشالله  خیلی مراقب خودت باش عزيزم

سلام نسرین عزیز

ممنون جانم انشاالله خودت هم زایمان راحت و خوبی داشته باشی و کوچولو هات و به سلامتی بغل کنی🙏😍😘

[QUOTE=253281620]الهی آمین چشم حتما ان شاالله میای خبر بارداریتو میدی به زودی زود[/QUOTE خانمي مبار ...

سلامت باشی خدا قسمت خودت کنه 

والا کار خاصی نکردم اوندفعه خیلی مراقب بودم کلی اینو بخور اونو نخور کردم

ولی ایندفعه همه چی خوردم فقط دوغن زیتون و سوپ فراوان ک یبکست نشم 

چند شب قبل انتقالمم بادگش گرم مینداختم زیر شکمم

سلام خانم خوووووبين گل پسرااا خووووبن همش اين حرفت يادم بود كه ميخاي ببيني چه شكليه😍😍😍شبيه پسراو ...

سلام ما خوبیم عزیزم شما چطورید دلم تنگ شده بود براتون ولی مگه میشه گوشی دست گرفت دیگه😢😢

آخی یادتههههه آره شبیه پسرمه خیلییی که کلا میشن شبیه باباشون ،، ماها هم که فقط وظیفمون زاییدنه و دیگر هییییچ😂😂

ممنونم از دعای خیرت عزیزم همچنین پسرای عزیز خودت انشاالله زیر سایتون سلامت باشن همیشه🙏🙏❤❤🌹🌹

قربونت برم عزیزم،برای شما هم مبااااارک باشه،به امید روزی که در آغوش بگیریش😍😍

فدات عزیزم انشالله الهی امین

نی نی هامون باهمن انگاری 😍😍ایشالا باهم دنیا میان من جدیدا هرکیو میبینم مثبت میشه خداروشکر👼❤

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

شب بخیر خانمای گل اوناییکه زایمان کردین مبارک باشه قدم نو رسیده مبارک 😍😍👼 اوناییم که مثبت شدین الحمدلله ان شاءالله به سلامت به دنیا بیان نی نیا🤰😍

منم آزمایش دومم بتا دو برابر شد خداروشکر شنبه ام اولین سونومه🥺خیلی استرس دارم دعا کنید همچی خوب پیش بره به امیدخدا🥺😍🤰👼

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤