2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم شما تو چه مرحله ای هستی ایشالا خوش خبری باشی شما هم😍😍

ممنون گلم فعلا آزمایش و چیزای که ازم خواستن آماده کردم برا سیکل پانکچر

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

سلام دوستان 

اونایی که مثبت شدن بهشون تبریک میگم ان شاء الله که این 9 ماه رو بسلامتی و خوبی طی کنند. 

بحق این ساعت و این اوقات همه منتظرا نتیجه بگیرن و دامنشون به اولاد سالم و صالح سبز بشه ان شاء الله 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
خانما به نظرتون من یه هعته بعد ازمایش مثبت برم سونو اوکی هست؟ زنگ زدم مرکز گفت یه هفته بعد باید بری ...

برای ما که گفتن 3 هفته بعد از آز  . 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
مرسی گلم خدا از دهنت بشنوه 🥺🥺🥺 خیلی استرس  دارم محتاج دعای همتون هستم😔😔

ان شاالله که همه چیز ب خوبی پیش بره دکتر شوهرت هم یه دکتر برو‌ک با شه بخش یه روز باشن میخوای بری و بیای اذیت نشی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شاالله که همه چیز ب خوبی پیش بره دکتر شوهرت هم یه دکتر برو‌ک با شه بخش یه روز باشن میخوای بری و ب ...

مرسی عزیزم اره دیگه گفتم هر کی که اون روز هست نوبت بزنه به نظرت دکتر شوهرم خوب و بدش تو روند تاثیر داره؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بچه ها الان سونو بودم دکتر گفت هماتوم داری 😫😫😫خیلی ناراحتم یعنی بچم سقط میشه

عزيزم استراحتت رو مطلق كن اب زياد بخور و خم و راست مطلقا نشو

سعى كن يكى بياد خونه كمكت بخاطر دخترگلت ك نخواى كار كنى

نگران نباش تقريبا همه مون هماتوم داشتيم و خيليا با خونريزى شديد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مرسی عزیزم اره دیگه گفتم هر کی که اون روز هست نوبت بزنه به نظرت دکتر شوهرم خوب و بدش تو روند تاثیر د ...

دکتراش خوبه اکثرا بستگی ب مشکلت هم داره. تقویتی میدن اکثرا 

سلام خواهش کیکنم جواب منو بدید من شنبه عمل زخم رحم دارم چند روز بعدش جنینمو انتقال میدن؟جنینم مورولا و گرید آ هست یه دونه بیشتر ندارم بنظرتون میگیره؟اینحا همه دوتا دوتا انتقال میدن من همین یدونه رو دارم😭

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
سلام خواهش کیکنم جواب منو بدید من شنبه عمل زخم رحم دارم چند روز بعدش جنینمو انتقال میدن؟جنینم مورولا ...

اتفاقا داشتیم دوستایی ک یه دونه انتقال دادن گرفته نگران نباش ب خدا بسپار یکی از بچه ها هم گرید سی انتقال داده الان زایمان کرده