2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
ببخشید شما و همسرتون بار دوم چه مکملهایی یا دارویی رو استفاده کردین قبل تخمک‌کشی که تعداد جنین پسرتو ...

عزیزم من کلا فقط یه بار پانکچر شدم چند سال پیش شوهرم کلا داروی مصرف نکرد منم همون مال سیکل پانکچر و ویتامین ای هم فک کنم بود . دیگه خداروشکر کلی تخمک و جنین ازم گرفتن 😃😃😃😃 دکتر زنان میگفتی بی سابقه بوده اینجور چیزی ۵۰ و خورده ای تخمک نزدیک ۳۰ و خورده ای جنین با کیفیت 😃😃 دیگه بقیه رو گفتیم نمیخایم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم من کلا فقط یه بار پانکچر شدم چند سال پیش شوهرم کلا داروی مصرف نکرد منم همون مال سیکل پانکچر و ...

خداروشکر عزیزم . انشالله که بتای قشنگتو ببینیم . اره منم شنیدم گونال بهتره 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوبار عزیزم یکبار سه جنین و یکبار دو جنین بار دوم ک سه جنین بود بتا بالا رفت بعد سومین آزمایش افت ...

خوب عزیزم ان شالله دفعه بعد حتما مثبتی منم بار اول دو تا منفی شدم و سومین انتقالم باردار شدم ان شالله شنا هم اینبار حتما مامان میشی

سلام عزیز دلممم، خوبیم شکر خدا شما و گل پسرهات چطورین؟ ⁦❤️⁩ خونریزی آره ولی دفع لخته سیاه همچنان دا ...

سلام گلم خداروشکر خونریزی بند اومده انشاالله که لکه ها هم تمو میشه 

آره این انقباض بار روانیش بیشتر اذیت میکنه 

توکل به خدا انشالله که خیر باشه و تا آخر به سلامتی این دوران رو طی کنی 

خیلی مراقب خودت باش 

سلام عزیزم ممنون شکر خدا شما چطوری تو دلیت الهی همیشه سلامت باشه  من همزمان یه ختم شرکت میکنم ...

ماهک جان سلام گلم خوبی خانمی نی نی ها خوبن 

چه خبرا 

امیدوارم جواب ازمایشتم هر جه زودتر بیاد تا از این استرس نگرانی در بیایی

البته با من باشه میگم استرس نداشته باش چون هنه چی به لطف خدا خوبه 

مراقب خودت هم باش  

دوستان عزیز اگه کسی تجربه یا نظری داره ممکنه کمک کنه؟! من بعداز ظهر که میشه حالم بهم میریزه، مدام د ...

سلام باران جان 

دکتر منم میگفت تحمل کن بهتر قرص نخوری 

یک ساعت بعد غذا آب نخوری، ما بین غذا ای نخوری 

یا اینکه دراز نکشی بعد غذا 

ولی من شرایطم خیلی بد بود بهم ویتامین ب۶ داد هر هشت ساعت میخوردم 

دوستان عزیز اگه کسی تجربه یا نظری داره ممکنه کمک کنه؟! من بعداز ظهر که میشه حالم بهم میریزه، مدام د ...

البته تو خارج از ایرانی 

نمیدونم دسترسی به سیرابی داری یا نه خیلی خوبه 

غذای آبکی زیاد نخور 

لیمو ترش هم خیلی خوبه 

عزیزم ختنه پسرتو روش حلقه انجام دادی؟ ختنه بهتره زیر یک ماه انجام بشه؟ روش حلقه بچه اذیت میشه،؟

سلام بهتر بعد چهل روز انجام بشه نه زودتر نه دیرتر البته من پزشکی داشت صحبت می‌کرد میگفت میگفت اجازه بدید چهل روز تموم بشه بعد ختنه کنید 

البته تو خارج از ایرانی  نمیدونم دسترسی به سیرابی داری یا نه خیلی خوبه  غذای آبکی زیاد ن ...

ممنون نسرین جون. لیمو ترش تازه چند قطره میریزم توی آب جوشیده گرم و میخورم. احساس میکنم بهم کمک میکنه. ولی در کل هیچ آشپزی نمیتونم بکنم، همسرم مجبوره طفلی هر روز شام درست کنه و آشپزخونه رو تمیز کنه یعنی تا این حد حالم عصرا بد میشه.

سلام ببخشید این آزمایش چطوره بنظرتون؟نمونه پارسالشون و هم میزارم ببینید بهتر شده یا بدتر میخوام سیکل ...

عزیزم تو نمونه پارسال هم ۲۵درصد حرکت سریع داشتن زیاد بد نیست درحالیکه مثلا واس همسر من حرکت سریع صفر و مورفو یک هست برا همین میگم در مقابل با امثال آزمایشات ما عالی هست ماشالا انشاالله که نتیجه مثبت بگیرین فکر کنم آی یو آی هم جواب بده خودتون هم حتما یه متخصص ایمونولوژی برین مشاوره بگیرین انشاالله نتیجه بگیرین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 سلام دوستان گروه واتساپی فعال ندارید برای خانومای میکرو و ای وی افی؟ 🔴🔴🔴🔴.

ن جونم نداریم اگه داشته باشیم که عالی میشه اما دوستان میگن چون شماره ها مشخص میشه زیاد تمایل ندارن باز تلگرام فکر کنم بهتره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏