2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر ماه تخمک بالغ داری؟شوهرت هم سالمه؟عکس رنگی دادی؟

بله عزیزم دیگ دو س ماه آزمایشهای تخصصی ژنتیک دادن

اونم مشکلی نداشت

ک یه دکتر ژنتیک حرف زد باهامون گفت احتمالا با لنفوسیت جواب بده... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
چند بار تا حالا انتقال دادین و منفی شده؟؟ 

دوبار عزیزم

یکبار سه جنین و یکبار دو جنین

بار دوم ک سه جنین بود بتا بالا رفت بعد سومین آزمایش افت کرد... 

ک گفتن رحم نمیپذیره جنین رو و باید لنفو انجام بدین و آ اس آ مصرف کنی البته دکتری ک بیمارستان بقیه الله بود بهم گفت هنوز رویان نرفتم ببینم نظرشون چیه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام بچه ها این آزمایش همسرمه کسی بلده تفسیرش کنه؟خیلی وضعش خرابه؟؟؟؟

سلام گلم ن عزیزم وضعش ماشالا خوبه مشکلی نداره برا بارداری طبیعی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام گلم ن عزیزم وضعش ماشالا خوبه مشکلی نداره برا بارداری طبیعی

سلام ببخشید این آزمایش چطوره بنظرتون؟نمونه پارسالشون و هم میزارم ببینید بهتر شده یا بدتر میخوام سیکل میکروانجکشن و شروع کنم.ممنونم ازتون

سلام دوستان عزیزم

من به دلیل مصرف مدروکسی پروژسترون ماه قبل پریودم خودش نمی اومد و دو تا آمپول پروژسترون زدم که بلاخره اومد

این ماه هم مثل اینکه نمیخواد بیاد دو روز دیگه موعدمه ولی درد تخمدان ها مثل ماه قبل دارم هر کس میدونه راهنماییم کنه که چیکار کنم

آزمایش پرولاکتین بچه های اینجا گفتند انجام بده فعلا ندادم به نظرتون انجامش بدم؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍